עבור לתוכן

חברה אני חייף עזרה | bfg 7800GT

Featured Replies

פורסם

קניתי את הכרטיס מחול וקיבלתי אותו סוף סוףף אבל עכשיו בעיה חדשה אין לי פה את הכבל שמתחבר לספק pin 6 אם אני יחבר את הכרטיס למחשב בלי הכבל עלול לגרום איזשהו נזק או שזה סתם יוריד לי טיפה בביצועים או טיפה הרבה ??

בבקשה כמה שיותר מהר

תודה מראש.

• תגובות 40
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אמיררר ישמן :D קיצר זה יוריד לך המון ביצועים ואני לא יודע אם זה יפגע,ומה זה לא קיבלת מתאם ל6 פינים? אתה חייב לקבל,תפנה למאיפה שקיבלת תכרטיס

פורסם

roc דבר יפה !

מנסיון אישי שלי עים x800gto2 שלא חיברתי את החשמל לכרטיס שהפעלתי את המחשב זה לא נתן לי ועשה לי שורה הזהרה כזאת בצבע אדום עדיף לחבר גם עים המחשב עולה שלא יקרה נזק בהצלחה .

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי ממש אבל ההמזד***ם לא הביאו לי כזה כבל וקניתי מחול אז אכלתי אותה כמו שאומרים אז כנראה אני יקנה ספק חדש אבל מה אתם אומרים לנסות לחבר או שאני עלול לשרוף אותו ?

פורסם

עצה שלי קנה ספק עדיף לא לקחת סיכון בדברים כאלה יקרים כמו שקנית עוד קצת כסף אבל יפעל בלי בעיות ובלי סיכונים

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להמליץ על אחד גבר??

בבבקשה מצאתי אחד אבל הוא רצחני 530 וואט של hec monster ככה קוראים לו נראה לי אבל יש יותר זולים בטח הוא עולה ככה 120 דולר

פורסם

אז ככה 1 הם חייבים היו לשלוח לך את הכבל תיתקשר לבירור או פנה בEMAIL

2.זה מוריד ביצועים אבל הדריוורים של NV חכמים יותר מאלו של ATI והם מורידים את הביצועים אלב נותנים לכרטיס לעבוד...

פורסם
  • מחבר

שתי שאלות בבקשה :

אחד אז אני יכול לחבר את הכרטיס בלי הכבל ??

שתיים תמליצו לי בבקשה על ספק שאני יקבל איתו תקבל ואני יוכל לחבר !

תודה מראש :)

http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=W0069RI&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=138

איך זה גברים ?

פורסם

לא פשוט יותר ליקנות רק את הכבל של ה6PIN בחנות מחשבים :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

הלוואי והיה אין בשום חנות הלכתי ל 4 או 5 היום ואין

פורסם
  • מחבר

אני צריך פין 6

פורסם
  • מחבר

כן אבל זה לא מתאים זה 4 זה ל agp אתה יכול אולי להמליץ לי על ספק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים