פורסם 2006 בינואר 1019 שנים אני הורדתי בינתיים 6 סוגי אימיול למחשב שלי:1)emulev0.46c-MorphXTv7.8-src2)Super_Fast_eMule_by_Zulu_גירסת_אימיול_חדשה_של3)האימיול של Warezfaw גרסה 34)super emule V8.015)האימיול הרגיל מהאתר www.emule-project.com הגרסה החדשה6)האימיול של ליונטוורק גרסה 5.3 שאני לא מצליח להתקין הוא עושה לי הודעת שגיאה Access to an unname was deniedזה כל האמיולים שמותקנים לי במחשב חוץ מהאימיול של ליונטוורק לכולם הורדתי קובץ קרדיט clients.met בגודל של כ30 מגה אבל משום מה שאני נכנס הקובץ הזה הופך לOLD כלומר מתבטל לי ובמקומו בא קובץ clients.met חדש בגודל של כ1kb דבר ראשון תגידו איזה אמיול אתם ממליצים לי להוריד יעני איזה אימיול יש לו את ההגדרות הכי טובות על מנת שיטוס לי(אתם יודעים פורטים וכו')או ש לכם יש הגדרות משל עצמכם שתעזרו לי במהירות שלו או שאתם שוללים כל אחד מהאימיול וממליצים להוריד אימיול אחר לגמרי ממה שיש לי והבעייה האחרונה היא האצת האימיול האם השיטה עם הקובץ קרדיט עובדת אם כן תגידו לי למה זה עושה לי את הבעיה הזאת שאמרתי אם לא תמליצו לי על שיטה אחרת(אני יודע..אולי משהו בהגדרות בפורטים אני סומך עליכם)מצטער שזה כזה ארוך כי אני משתגע כברמקווה שתעזרו ליתודה
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים זה אתר עם קישורים להורדה בביטורנט אבל שצריך ליהיות רשום אליו...וזה מוריד על 150-180, אתה צריך הזמנה כדי ליהיות רשום ואתה צריך לשמור על RATIO (יחס הורדה והעלאה ) של 0.4אתה מבין?
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים תשמע באמת עדיף ביטורנט אבל תישאר גם עם האימיול כי לא תצליח להשיג סרטים ישראלים ושירים ישראליםוהאימיול הזה הוא פצצה emule 0.46c
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים מחבר link=topic=161571.msg1365227#msg1365227 date=1136918767]זה אתר עם קישורים להורדה בביטורנט אבל שצריך ליהיות רשום אליו...וזה מוריד על 150-180, אתה צריך הזמנה כדי ליהיות רשום ואתה צריך לשמור על RATIO (יחס הורדה והעלאה ) של 0.4אתה מבין?לא כל כך הבנתי..השאלה שלי היא ממי אני צריך לקבל את ההזמנהואם יש אתר שאתה יכול להביא ליתודה
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים תן לי את האימייל שלך ואני ישלח לך הזמנהאבל יש רק חוק אחד: אם אתה מוריד ג'יגה אתה צריך להעלות חצי ג'יגה, אם לא אז האתר יתן לך באן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.