פורסם 2006 בינואר 1019 שנים זה קורה לי די הרבה בזמן האחרון וזה לא שיש איזה אתר ספציפי אלה להפך לפעמים זה יכנס לי ופעמים זה יראה לי את השגיאה הבאהלחצו כאןזה לא שאני לוחץ על לינק ושמירה בשם או משהולמשל אני מקליד בשורה של הכתובת www.lala.lala/lala.htmlאו לא משנה מה זה נותן לי תהודעה הזאת ואין לי מושג איך לפתור את זה...
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים מחבר בעקרון אני משתמש קבוע בAVASTאבל בדקתי גם בIE ויש גם שם תבעיותהיה לי פעם FF אבל בגלל שהרבה אתרים לא נפתחו לי אז עברתי לAVAST
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים הAVAST מבוסס על הIE ככה שמה שלא נפתח פה רוב הסיכוים שלא יפתח שם...ותנסה לעבור לFF..
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר אבל עדין יש את הבעיה שחלק מהאתרים לא נפתחים לא?וחוץ מזה אין פתרון אחר?
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים אתה יכול להעלות את התמונה ששמת בהודעה הראשונה לכאן? האתר של התמונה עובד לי מאוד מוזר...
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים אחי לפי התמונה מראים שיש לך שם אפשרות חסום יודע על מה אני מדבר? מה היא עושה?יכול להיות שזה קשור לזה
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים נראה כמו שגיאת DNSתלך לCOMMAND LINE ותעשה:IPCONFIG /FLUSHDNSאיך אתה מחובר לאינטרנט?
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר טוב עשיתי את הפקודה שאמרתי לי היה רשום שזה בוצע בהצלחה (אבל עדין יש לי תבעיה)אני מחובר דרך נטויזן כבלים 1.5 מגה...dids22לא הבנתי מה כתבת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.