עבור לתוכן

משחקים מציאותיים (FPS)

Featured Replies

פורסם

מצטרף splinter cell 1 2 3 משחקים פשוט אדירים סיימתי את שלושתם אין משחק שמישתווה לו בסגנון המשחק הזה

• תגובות 51
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

[ltr]I've got 2 words for you Armed Assault (AKA operation flashpoint 2). coming out Q2-06.

and sof 2 realistic?! rofl...

and to all the CS/NFS kiddies, a game's realism isn't measured by it's graphics.[/ltr]

[ltr]About your last comment... Either you are suggesting that CS has good graphics (it is based on the antique HL engine, and CS: Source doesn't come close to modern full retail FPSs), or that it is realistic (any connection between counter strike and realism is totally coincidental).

I agree about NFS, though.

Realistic games are AA, SWAT, Rainbow Six, Ghost Recon (basically any Tom Clancy game :P), Operation Flashpoint.. etc'.

I hope ArmA will be as good as it is supposed to be.

Anyway, I just can't wait for next month... :jump:

פורסם

מצטרף להמלצה על Brothers In Arms

יש בו דגש על טקטיקה וקבוצתיות!

פורסם

יש לי 2 המלצות כמו שכבר המליצו פה.

1. Sof2 - soldier of fortune 2

2. Far - Cry

המשחק הראשון, שיחקתי בו כ2 וחצי, אחלה דבר, טקטי, מאתגר, מלא שחקנים מהארץ וסרברים איכותיים (כנס ל www.quake.co.il יש שם לינק לסולדיר)

לגבי המשחק השני, אני משחק בו כשבוע.. מאוד מאוד מציאותי. כולל שליטה על רכבים וסירות... אתה תבין אם יצא לך לראות. אישית, אני חושב שעברתי למשחק הזה, כי בכל זאת סולדיר שיחקתי כשנתיים וחצי.

לגבי הערה נוספת שנכתבה פה, ראיתי שכמה אנשים כותבים שהפינג לא משפיע על המשחק... זה כל כך לא נכון!! במיוחד, אבל במיוחד במשחקי FPS.

ושוב, לגבי Far-cry , יש שרתים ישראלים אך קהילה יחסית צנועה, בתקווה לגדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים