עבור לתוכן

משחקים מציאותיים (FPS)

Featured Replies

פורסם

BF2.

המשחק ממש מדמה מציאות וגם כיף תלוי איך אתה מפעיל אותו הוא יראה לך מאד מציאותי אני ממליץ 1024X768 @ 85 hertz + high quality amd 8x4 filters עובד אצלי אחלה אני נהנה מהמשחק חסר לי עכשיו רק אוזניות אכותיות והכל יהיה מושלם אני משחק גם cs פחות מהנה יותר בשביל להעביר תזמן

BF2 לדעתי משחק רשת הכי מציאותי שיש מהסוג FPS וניסיתי הכל 90%

• תגובות 51
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן ...הכל נכון לגבי BF2

אבל !!

רק פינג 90 ומעלה אפשר לשחק :(

כל הישראליים או לא פעילים או תמיד רקים :(

פורסם

לא ממש מרגישים בהבדל בפינג 90-200 לבין רגיל בישראל זה לא כמו ב Cs או משהו

פורסם

איך שחכתם את Flash point ? אחד המשחקים אם לא הכי מציאותיים שיש

הבעיה היא שהוא דיי ישן

משחק חשיבה טוב למרות שהוא לא FPS זה קומדנוס ... שמעתי גם שרוצים לעשות ממנו משחק FPS חדש

פורסם

נסה את BROTHERS IN ARMS.. הוא כמו CALL OF DUTY אבל יש בו דגש חזק על טקטיקת מלחמה.

BF אגב שולט בתחום לדעתי :)

אין על BF2

פורסם

[ltr]I've got 2 words for you Armed Assault (AKA operation flashpoint 2). coming out Q2-06.

and sof 2 realistic?! rofl...

and to all the CS/NFS kiddies, a game's realism isn't measured by it's graphics.[/ltr]

פורסם

אתה מתכוון שCS איכותי או להפך?

פורסם

CS הינו משחק מצויין לא סתם כמעט כולם משחקים בו.

אלה שאומרים שזה רק לקנות נשק ולהרוג זה לא נכון זה רק מראה כמה בוט אתה

כאשר אתה משחק בצורה רצינית כלומר בקבוצה, הטקטיקות וצורת המשחק שלך היא הדבר המכריע. גם אם אתה הסוס הכי טוב בעולם בAIMING ואתה אפס בTEAM PLAYING ובחשיבה נכונה אז אתה לא שווה כלום. AIMING זה לא סיאס בשביל AIMING יש UT =]

וזה שהגראפיקה שלו לא משהו זה לא אומר שזה חרא של משחק.

פורסם
  • מחבר

אם אתם חושבים שCS וBF מציאותיים כנראה שלא הבנתם על מה אני מדבר, כדאי שתבדקות את AAO אולי, אני מחפש משחקים בסגנון הזה.

וזה שBF נראה מצוין ממש לא הופך אותו ליותר מציאותי, זאת לא הכוונה.

אני לא רומר שהם לא טובים, BF משחק מצוין, אבל לא מה שאני מחפש.

פורסם

אחרי שקראתי קצת בת'ראד הזה שאנשים המליצו על splinter cell , נתתי עוד צ'אנס לדיסק שלי של splinter cell שקיבלתי עם הכרטיס מסך, ואני

חייב לציין שזה באמת אחד המשחקים המציאותיים והטובים ששיחקתי (יש לי את pandora tomorrow , אני משער ש chaos theory אפילו יותר טוב)

צריך המון טקטיקה ופעולות התגנבות כדי לעבור אותו , מגוון של נשקים\צעצועים שונים , גרפיקה מצויינת, אחלה משחק

אגב - יש חלק במשחק שאתה משחק בירושלים העתיקה כדי לקבל מידע מסוכנת מוסד ויש חרדים שמדברים בעברית ושלטים על החנויות בעברית, גדול :lol:

פורסם

כמה ש PANDORA TOMMOROW הוא משחק אדיר לדעתי

אני כרגע משחק ב CHOES THEORY והוא משחק ברמה אחרת ממה ששיחקתי עד היום מבחינת ראליזם

פורסם

איך ה6600GT שלך מחזיק אותו? על הגדרות גבוהות?

פורסם

אני עם SM 3.0

והגדרות די גבוההות אני לא זוכר בידיוק .

ובגדול הוא סוחב סבבה . חוץ ממשימות מסויימות שיש תקיעות ואז מורידים קצת באיכות אבל הגרפיקה פשוט מדהימה והמשחק עוד יותר

פורסם

האם בשביל להתחיל לשחק ב-CHAOS THEORY צריך איזה ידע קודם ? כי לא שחקתי באף אחד קודם .. אז אפשר ישר להתקין ולשחק ?

פורסם

לא צריך

זה לא משחק בום טראח, צריך סבלנות ומבחינתי עד עכשיו מאוד מהנה....

תעבור על הוידאו שמראה טכניקות זה מאוד עוזר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים