פורסם 2006 בינואר 1019 שנים אני מחפש משחק FPS מציאותי, היחיד שאני מכיר שניסה לעשות את זה זה אמריקס ארמי אופ' שכבר חרשתי עליו בערך שנתיים ונמעס לי.מישהו מכיר משחק דומה למולטיפלייר עדיף שיצא או הולך לצאת בקרוב?כבר די נמעס לי ממשחקים בכליות, לא מחדשים כלום וכולם די ממוצעים ומטה ואין מהסוג שאני אוהב באמת, כאלה שדורשים וחשיבה בקרב, להבדיל מUT04\CS\BF2\COD2 ואחרים (BF עוד סביר יחסית, אבל בכל זאת זה נראה כמו סרט מצויר ולא קרב), לחימה טקטית בקיצור.
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים לא יודע עד כמה המשחקים האלו מציאותיים אבל הם מאוד מהנים וטקטייםSOF2FAR CRY אומנם לא המשחקים הכי חדשים אבל מהנים מאודאם אתה רוצה משהו ממכרwarcraft3 מפה שנקראת DOTAכמובן רק במולטיפליירמשהו כייף סוף סופני
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים רק שזה משחק אסטרטגיה :\אני מאוד ממליץ על BF2, שיחקתי AA והוא נמאס לי אחרי חודש.. אני בטוח שתאהב BF2
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים BF2 משחק מעולה לפי דעתי הוא כמו CS רק שהאיכות,חדות,אמיתיות ..... הרבה הרבה יותר טובה!ד"א איזה משחק יש יחסית קל ?
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים מחבר יש את DELTA FORCE, SWAT, RAINBOW SIX... מSWAT היו לי ציפיות גבוהות והוא באמת עמד בהם, עד המולטי. המולטי שלו זה כמו CS עם נשקים שונים, כולם קופצים ורצים קדימה עם רימונים DALTA לא אהבתי. RAINBOW SIX מתי יצא האחרון? זה לא ממש ישן?
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים CS חרא של מולטי אני לא אוהב את הקטע שאתה רץ ויורה אני אוהב את הטקטיות כמו שאמרתי SOF2 משחק מאוד טקטי... כל דבר שם חשוב, הצל , הצעדים של הבן אדם שילוב חזק של הרבה דברים אומנם לא המשחק הכי חדש אבל בהחלט אחד הטובים שיש ויש גם סרברים ישראלים שהרבה אנשים עדין משחקים בהם
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים CS חרא של מולטי אני לא אוהב את הקטע שאתה רץ ויורה אני אוהב את הטקטיות כמו שאמרתי SOF2 משחק מאוד טקטי... כל דבר שם חשוב, הצל , הצעדים של הבן אדם שילוב חזק של הרבה דברים אומנם לא המשחק הכי חדש אבל בהחלט אחד הטובים שיש ויש גם סרברים ישראלים שהרבה אנשים עדין משחקים בהם tאתה יכל לתת את השם המלא?
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים CS חרא של מולטי אני לא אוהב את הקטע שאתה רץ ויורה אני אוהב את הטקטיות חחח הרגת אותי עכשיו ..... מליוני כניסות ביום ל CS המשחק המשוחק ביותר ברשת שנים ! רק בארץ מעל 150 סרברים ! ו CS חביבי .....כולו על טקטיקות \ שמיעה \ נסיון ארוך של משחק כיוון וידע בכל נשק ספציפית ! על מה אתה מדבר בכלל ואני בBF2 המון ! אין ספק בכלל ש BF2 יותר טוב גרפית וכו ! משחק מצויין לכל דבר ! אבל התגובה שלך לגבי CS ממש לא הגיונית
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מה רע ב call of duty אבל לא היתי ממליץ על 2 שהוא דווקא משחק נחמד אבלcall of duty 1 אחד המשחקים שלדעתי הוא משחק שולט יש בו חשיבה טקטיקות צריך להיות חכם שם (כמובן fcm ולא פאבליק ) בקיצור משחק שולט אבל אם אתה רוצה משהו חדש לדעתי קוד 2 גם טוב
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מה רע ב call of duty אבל לא היתי ממליץ על 2 שהוא דווקא משחק נחמד אבלcall of duty 1 אחד המשחקים שלדעתי הוא משחק שולט יש בו חשיבה טקטיקות צריך להיות חכם שם (כמובן fcm ולא פאבליק ) בקיצור משחק שולט אבל אם אתה רוצה משהו חדש לדעתי קוד 2 גם טוב ואיך הגרפיקה שלו מציאותית ?טובה כמו של 2?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.