פורסם 2006 בינואר 1019 שנים תסלחו לי על הבורותאני רוצה לדעת האם בשביל לגלוש במחשב שמכונה לקוח צריך להפעיל גם את מחשב השרת.אמרו לי שצריך נתב בשביל לחבר כמה מחשבים לאינטרנט ובסטיקי אין נתב תודה
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים כן.המחשב\נתב שאליו מחובר המודם צריך לעבוד בשביל שלשאר המחשבים יהיה אינטרנט.אם יש לך מחשב שגם ככה דולק כל הזמן אז תעשה את זה דרכו.אם המחשב לא דולק כל הזמן ואתה עושה הרבה ריסטים אז עדיף לבחור בנתב .
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים כל הקטע בICS זה לחסוך את העלות והתפעול של הנתב, אבל החסרון הגדול שלו כמובן, הוא שמחשב הלקוח תלוי לחלוטין במחשב השרת כמו שאמרת.
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים לחבר פיזית מחשבים לנתב זה לא בעיה. פשוט כבלי רשת לכרטיסי רשת לנתב, והמודם בצד שני וזהו. להגדיר את הנתב זה העניין, וכל נתב הוא משהו אחר. יש בסטיקי כמה מדריכים לנתבים שונים, תוכל להעיף מבט.
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר עוד שאלה בנושאכשאני קונה נתב האם אני מקבל איתו הוראות התקנה שכוללות הגדרות מחשב ?אני חושב לקנות דילינק [ לא אלחוטי ] ואשמח לקבל המלצות על מוצר אחר באותו סדר גודלתודה
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים בגדול אני לא ממליץ על DLINK. תחשוב יותר לכיוון 3COM, או TRENDWARE, LINKSYS. הם נחשבים יותר טובים.ואמור להגיע מדריך עם הנתב, אבל בכל מקרה, תמיד תוכל למצוא אותו כאן, או באינטרנט בכלל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.