פורסם 2006 בינואר 1019 שנים אהלן...יש לי בבית 2 מחשבים ונכון לעכשיו שניהם מחוברים לאותו מודם בכבלים Thompson המחשב הראשון מחובר למודם דרך כבל רשתוהמחשב השני מחובר דרך כבל USBעכשיו אני יודע שזה לא נחשב רשת אבל כשאני בא לשלוח קבצים או להעביר נתונים בין מחשב למחשב המהירות בין שניהם היא 500K לשניה בערךעכשיו השאלה היא אם אני אעשה רשת במקום מה שיש עכשיו בניהם כי יש לי עוד כרטיס רשת פנוי אז המהירות העברה תהיה יותר מהירה ???כי יש לי בעיה במשחקים מסויימים שאני עושה בהם משחק מולטיפלייר דרך LAN אז במחשב אחד אני רואה את התזוזה של המחשב השני בקפיצות כאלוובמחשב השני אני רואה את התנועה של המחשב האחר חלקה..למשל במשחקים כמו /Turok 2/ Soldier of fortune/ Counter strike/ Quake 3בבקשה תעזרו לי אני כבר הרבה זמן מחפש לפתור את הבעיה הזאת....תודה רבה מראש!!
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים המהירות של המחשבים בחיבור כמו שאתה הגדרת היא מקסימום 10Mbpsואני אומר מקסימום כי אני לא יודע אם החיבור USB יכול להגיע למהירות הזאתכאשר אתה עושה רשת בין שני מחשבים עם כרטיסי רשת סטנדרטיים המהירות תהיה 100Mbpsכלומר מהירות הרשת הפנימית תהיה יותר מהירהאבל אני לא יודע אם זה יעזור במשחק כי גם במהירות של 500KBps כלומר 4Mbps המשחקים אמורים לעבוד בצורה טובה ואף מעולה
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים מחבר אבל יש לך מושג למה יכול להיות שהמשחקים שאני מריץ עובדים לי עם לאגים?יכול להיות שמחשב אחד "גונב" את כל מהירות השליחה ואז למחשב השני יש את הלאג ?ואם אעשה רשת אז לא יכול להיות לאגים נכון ?
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים אולי זאת העיית פריימים? בכל מקרה כרטיס רשת הרבה יותר מהיר ממה שיש לך עכשיו ואתה תוכל להעביר למחשב שלו קבצים במקסימום 100MB
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר מזה בעיית פריימים אחי ?אני יודע מזה פריים כמו 25 פריימים לשניה בסרטים כי אני מתעסק בזהאבל לא הבנתי פה מה הבעיה...?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.