עבור לתוכן

מי עדיף ולמה ?

Featured Replies

פורסם

טוב, הענין הוא כזה:

הייתי מנותק מעולם המחשבים לתקופה רצינית ביותר, ועכשיו הגיע הזמן לקנות מחשב...יש דברים שאפשר להבין מעובדות בשטח ויש דברים שלא.

אני יודע בוודאות שאני רוצה מחשב מבוסס AMD 64, שמתלוה אל לוח אם nForce 4 SLI

השאלות:

- איזה מעבד יספיק ויחזיק לתקופה רצינית ? מה נחשב כיום מתקדם ומה לא ? 1MB L2 Cache ? 512kb ? שורה תחתונה....איזה מודל אני צריך ?

- מה זה ה-SLI הזה? ניסיתי להבין אבל זה לא הלך...מה שכן הבנתי, זה שזה מאפשר לי להתקין שני כרטיסי מסך במקביל .... אבל למה אני צריך את זה ? ואם כבר לוח אם כזה...אז מאיזו חברה ?

בסך הכל אני צריך משהו שיש בו את כל הצ'ופרים הרגילים....לא מעבר...

- כרטיס מסך .... איי איך שאני שונא את הנושא היקר הזה. אבל בכל זאת חייבים, אז אני לא חייב איזה 7800 מטורף, אפשר להסתפק בדור אחד אחורה, כי גם ככה אין משחקים שמנצלים את הדור אחורה במלוא ההספק. מה כדאי ?

- זכרונות ...1GB כן? אני צריך 533Mhz ? או ש-400 יספיקו ? דברו אליי איכות.

מחיר הוא לא הבעיה, הכל בא מחו"ל מאוד בזול...

תודה, חן.

פורסם

אוקיי נתחיל בSLI לא יודע למה אבל שיהיה :xyxthumbs:

למה אתה צריך את זה?

שיפור משמעותי בביצועים במשחקים אם במשפט הבא שלך כמו שאמרת אתה לא צריך 7800 מטורף אז בטח שאין צורך בSLI מטורף שכן יאלץ אותך לקנות 2 כרטיסי מסך איזה שלא יהיו.

לא הבנתי את עיניין המודל חשבתי שמודל יש רק במכוניות אבל הכל תלוי במה השימושים שלך במחשב אם אתה מתכנן על משחקים כבדים ולחשוב על העתיד תיקח כפול ליבה את ה3800X2 למשל הכל עיניין של שימושים במחשב אם אתה רוצה לשחק משחקים קלים אך עיקר העבודה שלך במחשב הוא אופיס גלישה וסרטים

venice 3000+ יספיק בהחלט.

בקשר לחברות של לוחות SLI יש המון חברות אחת יותר טובה מהשניה מDFI ASUS או איזו חברה שלא תיהיה כמו שאמרתי קודם אין לך צורך לפי מה שהבתני בלוח כזה.

ודר"א לא יודע מי אמר לך שאין משחקים כאלו אבל יש ועוד איך משחקים שינצלו 7800GTX במלואו אתה יכול להסתפק ב6800GS כרטיס מעולה לפי דעתי שפה בארץ עולה 1400 שקל +- אבל אם אתה אומר שיש לך חנות זולה בחו"ל(מעניין גם אני צריך דברים כאלו מעניין איפה אתה קונה) אז זה יעלה לך פחות ככה תוכל לשים את הכסף הזה במקומות אחרים.

אם אתה הולך על A64 אין לך הרבה ברירות אלא רק 400MGHZ מכיוון שאין תמיכה בDDR2 תיהיה רק שיצא הסוקא החדש M2 באפריל או משהו כזה כמו שהבנתי.

1GB של DDR400 מכל חברה מוכרת יספיקו בהחלט. והכוונה היא כמובן לSAMSUNG GEIL OCZ ועוד רבים וטובים.

זה כל מה שיכולתי להוציא מהשאלות שלך תנסה לשאול שאלות ספציפיות יותר ככה נוכל יותר לעזור והעזרה תיהיה מועילה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים