עבור לתוכן

מספר שאלות בקשר ל 9800NP

Featured Replies

פורסם

הביצועים של ה 6200 עולים על הביצועים של ה 7800GTX

:xyxthumbs:

:lol: :lol: :lol:

סתם!

אבל במחיר שהוא מוצא זה מאוד אטרקטיבי.

:xyxthumbs:

כמו שבטח ידוע לך הזמנתי אחד

אם אתה רוצה אתה מוזמן לחכות עד שאני יקבל אותו ואז אוכל להביא קצת יותר מידע על הכרטיס

• תגובות 98
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זהו שנמאס לי לחכות....

:nixweiss:

האמת נראה לי שאי אפשר ליפול עם אחד מהשניים,

אבל רק בגלל שזה במילה כרטיס זמני ואין אחריות עלה 9800NP (מן הסתם)

אני ילך על ה 6200 למרות שה9800 יותר "סקסי"

:)

בכל מקרה אני ישמח לשמוע ממך, בטח יקח כמה ימים עד שיגיע אליך מ Olsale..

במידה ואני יחליט ללכת עליו נראה לי שאני ילך לבני ברק לקחת מהחנות (אני יודע שיעלה לי עוד 15 שקל או משהו כזה)

פורסם

איפה יש את ה- 6200 שפורסם למכירה?

אני רוצה לקנות כדי לנסות ולפתוח אותו....

תביאו לי קישור לחנות..

תודה :jump:

פורסם

לפי הפירסום שווה כל שקל...

פורסם

http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6913&CatCode=123

הורגים אותי השטויות שרושמים שם...

6200XT בחיית ראבאק...

בשום אתר אין דבר כזה ואין שום מידע על כזה כרטיס...

...

...

בכול מקרה אם זה אכן הכרטיס אני מציע לך שתבדוק שוב את העיניין אם זה 128ביט ואם הוא נראה באמת כמו הכרטיס שבVR-ZONE שבסקירה אז אקנה אותו גם בשביל C@ וניסויים שטניים

פורסם

אחי אתה עושה טעות חמורה... לא תשיג היום 6200 משומש לדעתי שנפתחו לו הצינורות כמו שצריך וגם 6200 כזה חדש נורמאלי עולה יותר מ500שקל(לרוב 650) לAGP כמובן..

ה9800NP של הרקולס צריך להיות מצויין בשבילך ואם אתה רוצה אני אפילו אסביר לך אישית איך להגיע איתו לאוברקלוק גבוה(ואתה גם תצליח אני מבטיח לך)

אני כמעט בטוח שתוכל לעבור 9800PRO ולהגיע לרמה של 9800XT...

פורסם

אחי אתה עושה טעות חמורה... לא תשיג היום 6200 משומש לדעתי שנפתחו לו הצינורות כמו שצריך וגם 6200 כזה חדש נורמאלי עולה יותר מ500שקל(לרוב 650) לAGP כמובן..

ה9800NP של הרקולס צריך להיות מצויין בשבילך ואם אתה רוצה אני אפילו אסביר לך אישית איך להגיע איתו לאוברקלוק גבוה(ואתה גם תצליח אני מבטיח לך)

אני כמעט בטוח שתוכל לעבור 9800PRO ולהגיע לרמה של 9800XT...

בכול מקרה זה כרטיס זמני אז עדיף שייקח משו עם אחריות... ובנוסף 50% שהכרטיס הוא באמת 128ביט ובנוסף שאפשרי לפתוח אותו...

נקווה שהכרטיס הוא כמו בסקירה

פורסם

בכול מקרה זה כרטיס זמני אז עדיף שייקח משו עם אחריות... ובנוסף 50% שהכרטיס הוא באמת 128ביט ובנוסף שאפשרי לפתוח אותו...

נקווה שהכרטיס הוא כמו בסקירה

יש מישתמש שיתקשר לחנות ובירר וזה 128BIT..

פורסם

אז מה אם זה 128ביט!?

אין לכם שום הבטחה שהצינורות אכן יפתחו ואם לא אז ה9800 הרבה יותר טוב ממנו!

פורסם

זאת כבר ההחלטה שלו בינתיים הכרטיס מתאים ב100% זה שבכתבה!

ומה אתה כל כך מת שיקנה את ה9800 הזה? :-\

פורסם

זה יהיה פריט אספנות עוד כמה זמן וזה כרטיס עם יכולות אוברקלוק ממש טובות!

לפי דעתי ייתן לו יותר תמונה מה6200 הזה וגם יהיה יותר סקסי ויפה(אני הייתי מנסה להוריד אותו ל350 אולי פחות)

פורסם

חחח אה זה מסביר הכל האתה דלוק על הכרטיס :smile1:

בכל מיקרה עם הוא פותח אותו הוא יהיה כימט פי 2 יותר חזק מ9800PRO

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחח כמה שאתה מגזים.. ההרקולס יגיע ל9800פרו ואפילו יותר... ה6200 רובם לא מגיעים ל9800PRO אלא רק ממש קרוב(שזה אומר 2500-2400 נקודות בטרידימארק 2005) אלו שכן מגיעים גם לא כאלו יותר טובים מה9800PRO.. וגם ההרקולס הזה אני כמעט בטוח יעבור 9800פרו וגם XT...

לחבר שלי היה 9800NP של גיגהקיוב(שהייתה אז חברה ממש לא משו בשוק) ועבר את ה9800PRO בקלות.(הליבה הגיעה כמעט לXT)

פורסם

שמע אני לא בדבר על שטויות כמו 3DMARK'S זה ידוע שזה מזייף ןאפשר לזייף תוצאות בקלות(אני לא מדבר על אנשים שעושים את זה)אני מדבר איתך על מבחני REAL WORLD שתיקח משחק לדוגמה FEAR ותיבדוק איזה כרטיס נותן יותר FPS... :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים