פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים אני רוצה קצת להיתעלל במארז של המחשב הישן שליהמטרה לצבוע את כולו בשחור מראה (חלק) ושבצד המארז יהיה חתוך " INFECTED MUSHROOM " ושהוא יזהר בכחולאחריי שאני ישים איזה לד .רציתי לשאול האם כדאי שהאותיות שאני חותך האם כדאי שהם יהיו רק בעליי קוים ישרים ....או שהם יכולים להיות גם מעוגלים ואז זה בטח מצריך דיוק של ממש.אם מישהו יכול להביא לי איזה שבלונה יפה של האותיות אני ישמח ......כי היחיד שמצאתי זה זהINFECTED MUSHROOMועם איזה מכשיר כדאי לחתוך?
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים מחבר אני חותך בסוף רק את המילה INFECTED ...כי יש קצת בעיות עם ה MUSHROOM ....את ה "R " ואת ה "O" לא יראו טוב!אין שיטה אחרת לחתוך חוץ מדרמל? כי אין לי את המכשיר הזה .
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים אני חותך בסוף רק את המילה INFECTED ...כי יש קצת בעיות עם ה MUSHROOM ....את ה "R " ואת ה "O" לא יראו טוב!אין שיטה אחרת לחתוך חוץ מדרמל? כי אין לי את המכשיר הזה .מה דעתך כל כתב מחובר? :asthanos:
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים מחבר אני חותך בסוף רק את המילה INFECTED ...כי יש קצת בעיות עם ה MUSHROOM ....את ה "R " ואת ה "O" לא יראו טוב!אין שיטה אחרת לחתוך חוץ מדרמל? כי אין לי את המכשיר הזה .מה דעתך כל כתב מחובר? :asthanos:לא הבנתי .....דוגמא?!
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים אתה יכול לנסות לעשות האת החיתוך בפונט כמו של הצבא - שבו החלקים הפנימיים מחוברים ע"י רצועה דקה (ב-R למשל). בכל מקרה, דבר עם The Grey Matter.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.