פורסם 2006 בינואר 919 שנים שלום הזמנתי משחה טרמית ארטיק סילבר 5 ורציתי לדעת איך בדיוק למרוח אותה על המעבד אחרי שאני מפרק את המעבד איך לנקות את המשחה הטרמית שקיימת על המעבד ועל ההיטסנק שלו? כי זה ניראה ממש קשה להוציא את זה הכל שם נדבק ובאיזה צורה הכי טובה למרוח את המשחה הטרמית על המעבד ? צריך למרוח את המשחה גם על ההיטסנק נכון? דרך אגב אם זה משנה המעבד שלי הוא פרסקוט 3.0 בסוקט 478 תודה מראש
פורסם 2006 בינואר 919 שנים אממ אתה מוריד את זה עם ספוג וכוהל, עדיף מעל 75 אחוז.ומורח אתה שם בפינה ומפזר לשכבה שווה..ד"א אחי מה שאני כותב פה זה מתגובות של אנשים בפורום,למה אני אף פעם לא עשיתי את זה בעצמי P:
פורסם 2006 בינואר 919 שנים שמע אחיקח איזה חתיכת דףקטנההההקפל אותה שתיהיה טיפ טיפה עבהשים כדור של משחה בגודל של ראש גפרור על מרכז המעבד!!ותמרח באמצעות הדף (שלא יהיה לך על הידיים אם יהיה לך משחה על הידיים פשוט תרחץ אותם)כדי להוריד משחה טרמית טרייה הייתי ממליץ פשוט לקחת צמר גפן ולנקותאפילו בלי כוהל למרות שאם יש אז עדיףף
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים מחבר אוקי הבנתי תודה לכולם עכשיו רק צריך להשיג 75 % אלהכוהול ??? עכשיו יש לי שאלה אחורנה המעבד שלי ניראה ככה את המשחה מורחים רק על החלק המוכסף נכון?
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים אתה לא חייב 75%..(אפשר ורצוי 70%..)..וכן אתה מורח על ההיטסינק שיש על המעבד..(על הריבוע הכסוף..)..
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים אתה שם טיפה במרכז ומורח עם הגוף קירור בתנועות מעגליות וזה יימרח על הכול לא השיטה הכי מומלצת בעולם....עדיף למרוח שיכבה אחידה ודקה...
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים אני מורח עם רשיון נהיגה או כרטיס פלסטיק אחר. זה מורח אחיד לחלוטין ומתנקה בקלות עם חתיכת נייר טואלט ברגע.המשחה לא נדבקת לפלסטיק אף פעם.קל ויעיל.
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים לפי המדריך (שנתנו אליו לינק בתראד הזה)מראים שצריך למרוח גם בחלק התחתון של הגוף קרוריש לך מדריך באתר..http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים אם מרחת שיכבה דקה על *כל* החלק הכסוף של המעבד אין צורך למרוח עוד.המדריך נכון למעבדים ישנים יותר ובטח לא כשמדובר ב AS5 שהיא מישחה שצריך ממנה מאוד מעט.
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים שניה אז במעבד הזה http://prohardver.hu/html/proci/socket_939/pics/intro.jpgשמים רק על החלק הכסוף?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.