פורסם 2006 בינואר 919 שנים כן אפילו לא 9600 PRO!!ההורים שלי הפצירו בי שאני חייב כרטיס עד 400 ש"ח. רק לידיעתכם קניתי את ה9550 של ATI.(לפחות של ג'יגהבייט). אני רציתי אבל הם הכריחו כי אם אתם הייתם פה אז גם אתם הייתם רוצים את ה 9550.לדעתכם מה שקרה פה הוא אסון?(לדעתי לא. רק שתדעו שאני בן 12. ילד קטין שמבין במחשבים שרק רוצה מחשב לגיימרים. זה אני! שנה הבאה תיהייה לי בר מצווה ואני יודע שרובכם כבר עברו את זה אבל אני שנה הבאה אצטרך לבחור:מסך דקאוGeForce 6600 GTיש לי מסך עבה 17".נ.ב: מזה שאני ילד אני מקווה שלא תתיחסו אלי כאל לא מבין עניין. התחלתי להתעסק במחשבים בגיל 5 כך שאני עוסק 7 שנים בזה.
פורסם 2006 בינואר 919 שנים בעוד שנה למה אתה חושב שתחשוב על הכרטיס הזה בכלל ?? זאת בדיוק הכוונה שלי יהיה כבר DX10 דברים חדשים,כרטיסים חדשים ובכלל 66GT ימות עד אז ולא תוכל איפה ליקנות אותו ביכלל..
פורסם 2006 בינואר 919 שנים מחבר אוקי אבל זה לא הפואנטה פה אם הבנתם אותי. השאלה הגדולה היא האם מה שיש לי כרגע זמנית ATI 9550 יעזור לי להריץ איכשהו את GTA SA ואת BROTHERS IN ARMS ואת BF2 SF
פורסם 2006 בינואר 919 שנים יריץ לך נחמד אך אל תצפה על הגדרות גבוהות...אפשר לעשות XMOD לכרטיס ל9600http://www.techpowerup.com/softmod/downloads.phphttp://www.techpowerup.com/articles/overclocking/vidcard/107
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים סתם שטויות. זה לא נותן כלום.תעשה לו פשוט OC עם ה ATI TOOL. שישב ברקע ויתפוס כמה מגה בזיכרון- לא ממש מפריע.
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים סה"כ כרטיס נחמד, היה לי אותו - את גרסת ה 256 מגה בייט זיכרון של POWER COLOR - כרטיס מאוד איכותי אבל בביצועים הוא לא כיכב - במהירות ה 8500LE הישן שלי עבר אותו אפילו וגם ב 3DMARK 2001SE החזקתי אותו חודשיים ונתתי אותו לאשתי (לא שהיא מנצלת אותו) ולעצמי שדרגתי ל 9800XT (לא שאני מנצל אותו).בקיצור תהנה ממנו כמה שתוכל הוא יחזיק לך שנה על הגדרות מינימליות ואז תוכל לשדרג למשהו יותר רציני מ 6600GT .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.