פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים קניתי את הדיסק החדש של סאבלימינאל והליקון חסמו אותו שאני פותח אותו מהמחשב אני רואה את הפלייר שלהם אבל אני לא רואה את הטראקים בדיסק אני רוצה להוריד אותו לMP3 או לפחות לצרוב אותו איך אפשר לפרוץ את ההגנה שלהם? אם תעזרו לי כולכם תוכלו לראות את כל הדיסק החדש של סאבלימינאל בקאאזה (האור והצל) תודה!
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים מחבר אה לא הבנתי שאסור להגיד פה דברים לא חוקיים אבל בכל מקרה כולנו בעד מוזיקה חופשית- תזכרו- הכסף הורס ת'אומנים! אבל בכל מקרה אנא עיזרו לי תודה! :
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים מחבר אה אז איך להפוך את זה לMP לשימוש עצמי (כן בטח!) אבל רציני אני רוצה את זה בMP# וזה חסום לי אפילו שלחתי מכתב קטן לצל בנושא תודה עם תעזרו לי עם הפריצה!
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים אם אינך רואה את הטראקים דרך האקספלוררוזאת לא הגנה, פשוט כשיוצרים דיסק DATA+AUDIO, המחשב (הWIN) קורא רק את החלק הDATA של הדיסק, והAUDIO נשאר כאילו מוחבא.תוכנות כמו EZ CD-DA Extractor תקרא את הטראקים, תשתמש בה
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים דרך אגב, גם הקפצה של תראדים אסורהיש כפתור עריכה ואתה יכול להוסיף את מה ששכחת לכתוב.
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים לא תיהיה לך בעיה לעשות COPY CDבשום תוכנה...זה פשוט יעתיק את ה CD בשני הטראקים..בקשר להפוך את זה ל MP3 אז אתה תיהיה חייב להשתמש בתוכנה שקוראת לפי טראקים ולא תיקיות כי המחשב לא קורא את הטראק של ה אודיו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.