פורסם 2006 בינואר 819 שנים תן כותרת נורמלית איזה מן כותרת זאת "מושגים שאין לי מושג" תקרא את חוקי הפורום יש דרך לשאול שאלות..SLI אפשרות לחבר 2 כרטיסי מסך במקבלים ללוח אם אחד כמובך שצריך תמוכה על רגל אחת אני אגיד לך שבנוידה הטכנולוגיה שלהם נקראת SLI וב ATI הטכנולוגיה נקראת CORSS FIRE...RETAIL- אחריות כמו של BOX למשל על מעבדי BOX או RETAIL יש אחריות של 3 שניים היום יש לעומת זאת גם אחריות לשנה שנראת TRAY או שזה שתיים לא בטוח..
פורסם 2006 בינואר 819 שנים מחבר סבבה אחי....אני חדש בתחום הזה אני מקווה שאתה יכול להבין אותי לא הייתה לי כוונה רעה...
פורסם 2006 בינואר 819 שנים תן כותרת נורמלית איזה מן כותרת זאת "מושגים שאין לי מושג" תקרא את חוקי הפורום יש דרך לשאול שאלות..SLI אפשרות לחבר 2 כרטיסי מסך במקבלים ללוח אם אחד כמובך שצריך תמוכה על רגל אחת אני אגיד לך שבנוידה הטכנולוגיה שלהם נקראת SLI וב ATI הטכנולוגיה נקראת CORSS FIRE...RETAIL- אחריות כמו של BOX למשל על מעבדי BOX או RETAIL יש אחריות של 3 שניים היום יש לעומת זאת גם אחריות לשנה שנראת TRAY או שזה שתיים לא בטוח..נדמה לי שאפשר לדייק יותר ולהגיד ככה:מה שהוא אמר על הSLI וקרוספייר נכון.Retail זה אומר שזה בא בקופסה, עם כל הרכיבים, הכי רגיל וטוב. נכון, במעבדים, כמו הBOX, זה אומר גם 3 שנים אחריות, אבל כדאי לוודאות עם החברה שקונים ממנה.BULK - זה ההפך, זה ללא קופסה, זה בא באריזה לא מקורית.VIVO-זה חיבור וידאו שהוא גם כניסה וגם יציאה.
פורסם 2006 בינואר 819 שנים VIVO- Video In Video Outזה הכל, קל ופשוטRetail זו אכן אריזה מקורית, ואין הבדל בין Retail ל BOX. ריטייל זה בוקס, נקודה.BULK- ללא אריזה, בשקית אנטי סטאטית או במקרה הטוב קרטון דק, עם הכבל שדרוש להפעלת הרכיב בלבד. זה הכל.אתה לא מקבל שום דבר מהערכה המקורית*צורבים וצורבי DVD למשל מגיעים גם בלי כבל
פורסם 2006 בינואר 819 שנים תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור להודעה הראשונה שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.