פורסם 2006 בינואר 819 שנים האם ה570 FX מותר לישמוש בבחינות בבתי בספר ובבחינות הבגרות בפרט? מישהו יודע על זה משהו? על צרות שעשו למישהו שתפסו אותו? כי כעקרון המחשבון הזה הוא כל יכול מספרים מרוכבים, פונקציות טריגו, סדרות פשוט חלום של כל תלמיד 5 יח"ל
פורסם 2006 בינואר 819 שנים נראה לי שאסור, אבל! בכול בחינות הבגרות שאני עשיתי ודרשו מחשבון, אף פעם לא בדקו איזה מחשבון יש לי ככה שזה לא בעיה להביא מחשבון גרפי או w/e. ;D
פורסם 2006 בינואר 819 שנים לא יודעת באיזה בי"ס של חבשנים למדת.. אבל אצלנו הקפידו..בתרגילים של חקירת פונקציה למשל.. שבסופו אתה גם צריך לצייר איך נראית הפונקציה.. אם המחשבון עושה לך אתזה.. מה החכמה..? אתה גם יכול ככה לראות אם היתה לך טעות בכל התרגיל..בקיצור, לא חוקי, ולמען התאים האפורים שלך, תוותר ותתחיל ללמוד (=בהצלחה!
פורסם 2006 בינואר 819 שנים מחבר אני לא דואג לתאים האפורים שלי אני דווקא מאלה שנמנעים ממחשבונים זה פשוט בבחינות יכול לחסוך זמן יקר וחותץ מזה שאתה צריך להציג דרכים לתפרון וזה יכול להיות נורא יעיל בווידוא של פתרון ומי ששאלה מה המחשבונים האלה אז בבקשה http://www.supertime.co.il/products/32867
פורסם 2006 בינואר 819 שנים לא יודעת באיזה בי"ס של חבשנים למדת.. אבל אצלנו הקפידו..תעשה לי טובה,למדתי בבית הספר הכי טוב בת"א וגם אצלנו לא בדקו.אפילו לא בבחינת הבגרות.
פורסם 2006 בינואר 819 שנים לא יודעת באיזה בי"ס של חבשנים למדת.. אבל אצלנו הקפידו.. אמממ.. זה לא קשור לבית ספר אלא למשגיחים שבאים לבית ספר. :-) זה לא כאילו נותנים להעתיק או משהו הם פשוט לא מקפידים על שטויות כמו מחשבונים. כמו שאמרו, מחשבונים לא יכולים לעזור לך, רק לוודא שאתה צודק כי צריך להראות דרך לפתרון. בקשר לגרף, אפשר לחשוב, מי שלא יודע לשרטט גרף אחרי שהוא עשה את כל החקירה יש לו בעיות. וברטון- אליאנס=איכס. לך להתאמן על הצרפתית שלך או משהו.
פורסם 2006 בינואר 819 שנים יאללה, אפילו במבחנים באוניברסיטה לא בודקים עם איזה מחשבון באת, זה באמת משהו שתלוי אך ורק במשגיחים... לא פעם ולא פעמיים מישהו שלומד איתי (מדעי המחשב) שלי עשה מבחנים (חדו"א) עם מכשיר PDA ותוכנות מתמטיות שמותקנות עליו, מציירות גרפים ומה לא... כל עוד אתה באולם (אודיטוריום) ענקי, המשגיחות למטה ואתה הכי למעלה... אף אחד לא רואה מה אתה עושה
פורסם 2006 בינואר 819 שנים כל עוד המחשבון לא גראפי לא נראה לי שאמורה להיות בעיה להשתמש בו (אפילו אם חל איסור על כאלו שתומכים בפעולות עם מרוכבים וכדומה). כי סה"כ רוב המחשבונים של קאסיו שתלמידי תיכון משתמשים בהם נראים כמעט אותו דבר, לעומת זאת מחשבון טיפה יותר חזק (כדוגמת TI-89 למשל) יבלוט לדעתי.
פורסם 2006 בינואר 819 שנים שמע גם חלק מהבוחנים אפילו לא מבינים כלום מהחיים שלהם (בוחנים של בגרויותת ומנסיון הם סתם באים ולא עושים כלום)למרות שתמיד אפשר ליפול על בוחן קפדן..כל הקטע גם שהמשבון הזה ממש דומה לרגיל..אני מאמין שאם אתה בא איתו למבחן או בגרות ולא מראה אותו לאף אחד אז אף אחד לא ישים לב.המחשבון הזה טוב כי הוא מראה לך תוצאה סופית (למרות שזה לא מספיק וצריך דרך) אבל תמיד טוב לדעת בזמן המבחן אם התשובה שלך נכונה או לא
פורסם 2006 בינואר 819 שנים אם זה מחשבון גרפי אז שמים לב..זה נכון שלא בודקים.. אולי רק יש בוחנים בודדים שמקפידים אבל הרוב לא.. אבל אם תבוא להם עם מחשבון בלטה אז ישימו לב...
פורסם 2006 בינואר 819 שנים רוב הבוחנים בכלל לא יודעים מטמתיקה...זה סתם אנשים חסרי חיים שלא מצאו עבודה.
פורסם 2006 בינואר 819 שנים בכלל כל בוחן לא אמור בכלל להבין באותו מקצוע שהוא בוחן בו..(אם אתה רואה את אותם בוחנים בכל מקצוע..סימן שהם באמת לא יודעים כלום מהחיים שלהם.. :alcoholic:)
פורסם 2006 בינואר 819 שנים שמע לבוא עם מחשבון גרפי זה מפגר..זה כמו לבוא עם מחשב נייד.. ברור שמישהו ישים לב. וחבל שיפסלו לך את הבגרות בגלל מחשבון גרפי.אבל המחשבון המדובר נראה ממש אותו דבר.. ראיתי אותו במציאות ואין ממש הבדל גדול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.