עבור לתוכן

מחשבון הFX 570 אסור או מותר בבתי ספר

Featured Replies

פורסם

האם ה570 FX מותר לישמוש בבחינות בבתי בספר ובבחינות הבגרות בפרט?

מישהו יודע על זה משהו?

על צרות שעשו למישהו שתפסו אותו?

כי כעקרון המחשבון הזה הוא כל יכול :) מספרים מרוכבים, פונקציות טריגו, סדרות

פשוט חלום של כל תלמיד 5 יח"ל :P

פורסם

נראה לי שאסור, אבל! בכול בחינות הבגרות שאני עשיתי ודרשו מחשבון, אף פעם לא בדקו איזה מחשבון יש לי ככה שזה לא בעיה להביא מחשבון גרפי או w/e. ;D

פורסם

מה זה כל המחשבונים האלו??

פורסם

לא יודעת באיזה בי"ס של חבשנים למדת.. אבל אצלנו הקפידו..

בתרגילים של חקירת פונקציה למשל.. שבסופו אתה גם צריך לצייר איך נראית הפונקציה.. אם המחשבון עושה לך אתזה.. מה החכמה..? אתה גם יכול ככה לראות אם היתה לך טעות בכל התרגיל..

בקיצור, לא חוקי, ולמען התאים האפורים שלך, תוותר ותתחיל ללמוד (=

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

אני לא דואג לתאים האפורים שלי :)

אני דווקא מאלה שנמנעים ממחשבונים

זה פשוט בבחינות יכול לחסוך זמן יקר

וחותץ מזה שאתה צריך להציג דרכים לתפרון

וזה יכול להיות נורא יעיל בווידוא של פתרון

ומי ששאלה מה המחשבונים האלה אז

בבקשה

http://www.supertime.co.il/products/32867

פורסם

תעשה לי טובה,

למדתי בבית הספר הכי טוב בת"א וגם אצלנו לא בדקו.

אפילו לא בבחינת הבגרות.

פורסם

אמממ.. זה לא קשור לבית ספר אלא למשגיחים שבאים לבית ספר. :-) זה לא כאילו נותנים להעתיק או משהו הם פשוט לא מקפידים על שטויות כמו מחשבונים.

כמו שאמרו, מחשבונים לא יכולים לעזור לך, רק לוודא שאתה צודק כי צריך להראות דרך לפתרון.

בקשר לגרף, אפשר לחשוב, מי שלא יודע לשרטט גרף אחרי שהוא עשה את כל החקירה יש לו בעיות.

וברטון- אליאנס=איכס. לך להתאמן על הצרפתית שלך או משהו. ;)

פורסם

יאללה, אפילו במבחנים באוניברסיטה לא בודקים עם איזה מחשבון באת, זה באמת משהו שתלוי אך ורק במשגיחים...

לא פעם ולא פעמיים מישהו שלומד איתי (מדעי המחשב) שלי עשה מבחנים (חדו"א) עם מכשיר PDA ותוכנות מתמטיות

שמותקנות עליו, מציירות גרפים ומה לא...

כל עוד אתה באולם (אודיטוריום) ענקי, המשגיחות למטה ואתה הכי למעלה... אף אחד לא רואה מה אתה עושה :lol:

פורסם

כל עוד המחשבון לא גראפי לא נראה לי שאמורה להיות בעיה להשתמש בו (אפילו אם חל איסור על כאלו שתומכים בפעולות עם מרוכבים וכדומה). כי סה"כ רוב המחשבונים של קאסיו שתלמידי תיכון משתמשים בהם נראים כמעט אותו דבר, לעומת זאת מחשבון טיפה יותר חזק (כדוגמת TI-89 למשל) יבלוט לדעתי.

פורסם

אפשר אזגם להביא מחשב כף יד...מה הם ישמו לב?! ::)

פורסם

שמע גם חלק מהבוחנים אפילו לא מבינים כלום מהחיים שלהם (בוחנים של בגרויותת ומנסיון הם סתם באים ולא עושים כלום)

למרות שתמיד אפשר ליפול על בוחן קפדן..

כל הקטע גם שהמשבון הזה ממש דומה לרגיל..

אני מאמין שאם אתה בא איתו למבחן או בגרות ולא מראה אותו לאף אחד אז אף אחד לא ישים לב.

המחשבון הזה טוב כי הוא מראה לך תוצאה סופית (למרות שזה לא מספיק וצריך דרך) אבל תמיד טוב לדעת בזמן המבחן אם התשובה שלך נכונה או לא

פורסם

אם זה מחשבון גרפי אז שמים לב..

זה נכון שלא בודקים.. אולי רק יש בוחנים בודדים שמקפידים אבל הרוב לא.. אבל אם תבוא להם עם מחשבון בלטה אז ישימו לב...

פורסם

רוב הבוחנים בכלל לא יודעים מטמתיקה...זה סתם אנשים חסרי חיים שלא מצאו עבודה.

פורסם

בכלל כל בוחן לא אמור בכלל להבין באותו מקצוע שהוא בוחן בו..

(אם אתה רואה את אותם בוחנים בכל מקצוע..סימן שהם באמת לא יודעים כלום מהחיים שלהם.. :alcoholic:)

פורסם

שמע לבוא עם מחשבון גרפי זה מפגר..

זה כמו לבוא עם מחשב נייד.. ברור שמישהו ישים לב. וחבל שיפסלו לך את הבגרות בגלל מחשבון גרפי.

אבל המחשבון המדובר נראה ממש אותו דבר.. ראיתי אותו במציאות ואין ממש הבדל גדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים