עבור לתוכן

audigy 2 ZS vs X-FI

Featured Replies

פורסם

אובכן אני סוף סוף עומד לפני רכישת כרטיס קול, כאשר ההתלבטות האחרונה שלי היא בין כאמור ה AUDIGY 2 ZS לבין המוצר החדש X-FI מה ההבדל ביניהם?

כמו כן אני מתכווןן לרכוש אותו מחנות נועה מחשבים.

www.noacomp.co.il

למשהו היה נסיון איתם?

תודה לעונים.

פורסם

לי יש את ה Sound Blaster X-Fi XtremeMusic היה לי ליפניי זה את ה aodigy אני חושב שמבחינת טכנולוגית אין מה להשבות ה X-FI הוא פריצת דרך מדהימה,

מבחינה של איחות זה כבר עינין של טעם אישי אני חושב שיש הבדל מסוים באיחות השמע שממש אפשר לישמוע (תלוי כמובן ברמקולים שיש לך).

מבחינת משחקים יש הרבה הבדל בין EAX4 והEAX5 HD בעיקר במישחק BF2 שתומך בו באופן מלה.

חוץ מזה יש את העיניין של המחיר שמימה שאני מבין הוא די משמעותי אז אם יש לך רמקולים טובים לפחות 5.1 ויש לך את הכסף אני ממליץ על הX-FI

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אכן יש לי 5.1 ומכאן באה שאלה,איך עובדת המערכת של הפרדה מ סטריאו ל סראונד במוסיקה? סרטים?

פורסם

מעולה, יש לכרטיס מפענחים פנימיים של AC3 ו DTS ותמיכה בTHX. :yelclap:

פשוט מעולה.

פורסם

תקשיב , אין דבר כזה תמיכה בTHX

לפי מה שאני אפשר לדמות את המעבר בין סטריאו לסרואנד כמו ברסיבר(או שהתכוונת איך עושים וזה דרך התוכנה)

פורסם

ok קודם כל יש כזה דבר THX זה תקן שהומצה עלידי LOCASART החברה של ג'רג' לוקס (STAR WARS) שמאחד קמה תיקני שמע וויזואליות לתקן אחד

שנקרה THX.

הX-FI תומך בו שזה אומר איחות.

עכשיו אתה מתכוון למושג DOLBY PROLOGIC II שזה הדמיה של שני ערוצים לחמש אם כך אז הX-FI עושה זאת בצורה קצת אחרת שניקראת CMSS-3D שהיא מאוד דומה אבל יש לך יותר שליטה על מה שאתה שומעה.

פורסם

אני יודע שיש תקן THX

אבל במה אתה יכול לתמוך???

זה בעצם תו תקן.

X-FI איכותי -כן בגללהTHX- ממש לא

יש הרבה כרטיסי קול שאין להם את תו הTHX (מהסיבה הפשוטה -שאין שום צורך) ועוברים את הכרטיס הבא

פורסם

יש לי גם את הX-FI אחרי שהיה לי אודיג'י וליו ואכן יש שיפור ...

אם אתה מתלבט בין audigy 2 ZS לX-Fi ויש לך את הכסף אז לפי דעתי הפרש המחירים לא כל כך גדול ותלך כבר על ה X-Fi

ד"א איחות = איכות

פורסם

שמה = שמע

תקרה = תקרא

שגיאות כתיב = תתחיל לקרוא יותר ספרים.

פורסם

אם כבר מדברים על זה... אז אני ממליץ להשתמש במילון (בבילון\עידן וכו') ואז כשיש מילה שאתם לא בטוחים בדיוק איך רושמים אותה אז אתם בודקים בקלות דרך המילון...

לי זה עוזר מאוד וכמובן שעם הזמן אתם זוכרים כבר לבד

פורסם

בוא נפתח בדברים הדרושים. שני הכרטיסים תומכים בתקן של THX. התקן הזה אינו מאחד רק מדדים של דיוק בסאונד ותמונה, אלא דברים אחרים כמו פיזור בחדר הישיבה, אטימות ורמת החזרים של הקירות ועוד. מכאן, כרטיס שתומך בתקן לא משנה דבר אם שאר החלקים כולל הכבלים והחדר לא תומכים בו. לצורך העניין, THX הוא תקן סתמי שלמרות הרצון הטוב והמדבקה היפה לא מבטיח לך דבר מלבד תג מחיר מנופח. שני הכרטיסים תומכים ב-CMSS גם אם בהגדרות קצת שונות. כל מי שחושב שהכרטיס החדש של קריאטיב שווה משהו בגלל האפשרויות המתקדמות שלו, צר לי לאכזב אותכם אבל ממש לא. אם כבר השינויים היחידים ששווים משהו הם התמכיה ב-EAX 5.0 והשידרוג של ה-DAC לאחד איכותי יותר. מי שרוצה להבין למה הכרטיס הזה לא פריצת דרך בשום תחום מומלץ לחפש את החדשה האחרונה שלי בארכיון החדשות בנוגע לנושא זה, או לחפש בפורום הודעות שנוגעות לדבר ונכתבו על ידי. יש הרבה מידע וקישורים בנושא.

Anatoli.

פורסם

אם כך על איזה כרטיס היית ממליץ אנטולי?

פורסם

תלוי במערכת הרמקולים שמשתמשים בה, והשימוש של המערכת. רק משחקים/רק סרטים/ משהו אחר. כמו כן, תלוי בעד כמה התקציב דחוק. אם יש צורך במשחקים בכמויות גדולות ויש מערכת רצינית, ולא סתם 5.1 של 1000 שקל או משהו כזה, והתקציב חופשי יחסית, אין סיבה שלא לקחת את המתקדם יותר. במקרה אחר, אין שום סיבה להשקיע מעבר לנדרש.

Anatoli.

פורסם

בקשר לאמינות של נועה

הם אמינים מאוד, קניתי שם את המחשב שלי

והיתה איזה בעיה (הקירור הפאסיבי נגע שם באיזה חלק וקיצר את הכל עד שזה נשרף למי שמתעניין)

ולא היה להם במלאי את המעבד המתאים להחליף, אז הם שידרגו לי אותו בחינם!

וזה הפרש של איזה 300 ש"ח

והם גם נתנו לי זכרון יותר טוב (של חברה יותר טובה) בחינם כי לא היה להם במלאי

קיצר הם ממש סבבה

וגם נחמדים ומבינים (וגולשים בפורום, ראיתי במחשב שלהם שהיה פתוח במעבדה שלהם....חחח)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים