פורסם 2006 בינואר 819 שנים הכרטיס הוא S3 Crome S27... יש עליו ביקורת ב X-bit labs: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/s3-chrome-s27.html אני לא מתכוון לקנות אותו או משהו אבל מה זה החברה הזאת? חברה חדשה שנדחפת לשוק הכרטיסים?? וכרטיס מציג ביצועים מכובדים במשחקים כבדים כמו FEAR...
פורסם 2006 בינואר 819 שנים נראה כרטיס לא משהו לפי הביצועים הייתי אומר MID LOW מה שמעניין זה כמה הוא עולה
פורסם 2006 בינואר 819 שנים מחבר אם שמו אותו עם כרטיסיי ביניים כמו 6600... אז כנראה שהוא יהיה במחיר שלו... תקראו את העמוד האחרון...
פורסם 2006 בינואר 819 שנים בוקר טוב כולם! סוף סוף זה נכנס לשוק D:S3 היא לא אחרת מ Club3D החביבה שמייצרת כרטיסים של כל דבר אפשרישתראו את ליבת ה S30 שלהם שאמורה לצאת זה יהיה מעניין P:חיכיתי לכרטיסים האלו כבר הרבה זמן
פורסם 2006 בינואר 819 שנים מחבר ^^^תוכל להביא לנו קישורים על זה...? אנחנו עצלנים...נשמע משהו טוב... הכרטיס מקבל הכי הרבה ב 3DMARK...בסיקור כתוב שהחסרון של הכרטיס זה שהדרייברים שלו הם לא טובים... כלומר אם הם יעשו דריברים יותר טובים אז הכרטיס יהיה יותר חזק ;D
פורסם 2006 בינואר 819 שנים ^^^ תוכל להביא לנו קישורים על זה...? אנחנו עצלנים... נשמע משהו טוב... הכרטיס מקבל הכי הרבה ב 3DMARK...בסיקור כתוב שהחסרון של הכרטיס זה שהדרייברים שלו הם לא טובים... כלומר אם הם יעשו דריברים יותר טובים אז הכרטיס יהיה יותר חזק ;D ובינוני בלבד משחקים מעניין למה :
פורסם 2006 בינואר 819 שנים בוקר טוב כולם! סוף סוף זה נכנס לשוק D:S3 היא לא אחרת מ Club3D החביבה שמייצרת כרטיסים של כל דבר אפשרישתראו את ליבת ה S30 שלהם שאמורה לצאת זה יהיה מעניין P:חיכיתי לכרטיסים האלו כבר הרבה זמןS3 זו חברת בת של VIA.
פורסם 2006 בינואר 819 שנים מחבר ובינוני בלבד משחקים מעניין למה : לא הבנתי כלום ממה שכתבת פה. S3 זו חברת בת של VIA. מה הקשר? אולי אתה מתבלבל עם VIA C3 ?
פורסם 2006 בינואר 819 שנים דימר, S3 היא קלאב 3D ולא אחרת. כבר מזמן הודיעו שהם מתכוונים להוציא כרטיסים עם ליבות מתוצרת עצמית, אבל עד עכשיו לא בצעו. 3dgod- פייסמאן כרגיל בטוח שת'רידי מארק זה לא אמין ו "לא אמיתי", כמה משעמם זה נהיה אגב, משהו שמציק לי הרבה זמן- כותבים Video cards ולא Vidio cards בבקשה לשנות
פורסם 2006 בינואר 819 שנים חחחחח איזה מצחיק....אני לא יודע עד כמה היא של 3D קלאב ולא אחרת....אבל כנראה היא בגדה בה ועברה להיות של VIA-S3http://www.theinquirer.net/?article=28809
פורסם 2006 בינואר 819 שנים לא של Club3D, אלא פעם אחרונה שבדקתי S3 הייתה בעצמה Club3DX_Xwww.s3graphics.com
פורסם 2006 בינואר 819 שנים מחבר אז הכרטיס עולה 100 דולר? אם כן הוא יוצא דיי משתלם זה יקח זמן להתרגל לכרטיסים חדשים וחברה חדשה
פורסם 2006 בינואר 819 שנים אכן מחיר תחרותי...הבעיהי היא הדרייברים.בעבר הדרייבירם היו שווים ל***.עכשיו שפרו אותם מהותית למרות שיש עדיין באגים משמעותיים.אני חושב שעם עוד קצת עבודה על הדרייברים, הגדלת תפוקת הייצור וחתימה על הסכם הפצה עם לפחות חברת מחשבים גדולה אחת, היא בדרך להפוך למתחרה שלישי לשוק הבינוני והנמוך.
פורסם 2006 בינואר 819 שנים לא של Club3D, אלא פעם אחרונה שבדקתי S3 הייתה בעצמה Club3DX_Xwww.s3graphics.comמה לא הבנתי איפה לפי הלינק שנתת רשום שהיא 3D קלאב....כל מה שרשום שהטכנולוגיה כולה של VIA ופרטנרית שלה זה 3D קלאב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.