עבור לתוכן

ה-H10 ביחס ל-H340.

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות את האייריבר H10, אבל אולי אני יכול לחכות עוד קצת ולקנות את ה-H340.

מה עדיף?

יש הבדל באיכות הסאונד?

ה-H340 שווה יחסית למחיר שלו (2000 ש"ח בבאג) ?

הוא גדול וכבד או שלא כל כך ?

איך הוא ביחס לH10 ?

הוידאו שלו ברמה גבוהה ?

באיזה פורמטים הוא תומך ?

דרישות שלי:

*נגן טוב ויציב, שלא ידפק מהר, שיחזיק לכמה שיותר זמן.

*נפח GB'S גדול, לא חייב גדול מאוד אבל רצוי מעל 5 GB.

*רדיו טוב מאוד.

*הקלטה (גם מהרדיו).

*אפשרות לעוד דברים חוץ ממוזיקה (תמונות וכו'..).

*גודל סטנדרטי, שלא יהיה גדול ומגושם אבל גם לא קטן ולא נוח.

*מחיר סביר (בין ה-1200 ל-1900/2000).

תודה מראש לכל העונים,

גל.

** ד"א - מי שכבר יש ברשותו את אחד הנגנים (H10/H340) יכול לרשום פה את דעתו האישית עליו ? תודה **

פורסם

iaudio x5L

or

samsung J70

פורסם
  • מחבר

מה אתה היית לוקח אם היית לך אפשרות לרכוש רק את ה-H10 או את ה-H340 ?

פורסם

בעיינים עצומות H340

H10 חרא של מכשיר.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה להחליט :silly:

התאהבתי ב-H10 אבל ה-H340 הרבה יותר טוב (עם וידאו והכל ועם 40GB).

הגודל של ה-H340 מפריע לשימוש בו? הוא עד כדי כך גדול ?

פורסם
  • מחבר

היום הלכתי לבאג, ראיתי את שני המכשירים.

ה-H10 הוא מכשיר קטן, קליל וחמוד, עם כל הפונקציות של ה-H340 למעט הוידאו.

ה-H340 הוא מכשיר כבד, גדול מאוד, ומגושמם, לא נראה לי מתאים להיות נגן MP3 אלא יותר הארד דיסק.

פורסם

אוקי, לי יש את הH320 שהוא פחות מגושם אומנם מה340 אך הוא בערך אותו דבר, תיראה, יש עוד כמה פונקציות חוץ מהוודיאו שה300 יותר טוב מה10 , למשל הסוללה, המטען החיצוני השימושי, השלט שבא בבאנדל, מצד שני ,הווידיאו זה סתם גימיק מטומטם, ולכן המלצה שלי- הH10 20GB לא מציג ווידיאו אבל הוא קטן כמו הH10 ועם זמן סוללה כמו הH300 אומנם אין לו שלט ומטען חיצוני אבל לדעתי הוא שווה......

פורסם
  • מחבר

רציתי את הH10 של ה-20GB, אבל אני לא חושב שהוא נמכר בארץ בכלל.

פורסם

340 בלי לחשוב בכלל,מכשיר חבל"ז עם יש לך מה לעשות עם המקום,עם סתם קצת מוזיקה אז תסתפק ב6 גיגה של הH10.

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש צריך המון מקום כמו 40GB, אלא מקום של 3-4 GB לשירים, ועוד ככה משחקים שני אשים על זה והעביר מידי פעם.

ה-340 גדול מאוד, זה לא קצת כבד לשים אותו לדוג' בכיס של מעיל? החיה הזאת ע-נ-ק-י-ת !

פורסם

בתור אחד שיש לו את הנגן,הוא הולך איתי לכל מקום,מתרגלים לזה,זה לא מפריע.

אני רואה שאתה מחפש נגן all in one כזה,ולכן אני חושב שעדיף לך אותו,למרות שאני מציע לך לקנות את ה320 ואוזניות איכותיות בכסף שנשאר,חבל לבזבז את האיכות שמע הזאת על האוזניות סטוק.

עם אתה מחפש נגן עמיד,לא תמצא יותר עמיד מזה,מראה הלבנה שלו מצדיק את זה,שלי עבר עינוי קשה ע"י הכלבה שלי,שכואב הלב לספר אחרי שהוא עף ממטר שניים,עבר לעיסה והיא פישתנה עליו,אבל למזלי החורים של הלעיסה לא עלו על המסך או הכפתורים,ולא נגרם שום נזק לנגן,רק הלכו הנרתיק והאוזניות,אז אני חושב שהנגן לא שביר במיוחד,כמו הרבה איפודים שאני מכיר שהלכו לעולמם מנפילה מהיד לשטיח....

מקווה שתעשה את ההחלטה הנכונה ;D

פורסם

אני מבין שהגודל חשוב לך מאוד אז ככה:

הH10 בהרבה יותר קומפקטי וקטן, מנסיון, אבל לH340 יש ווידאו ועוד 35 ג'יגה בהארד-דיסק שזה הבדל מאוד משמעותי!

אם אין לך כ"כ הרבה שירים אז תיקח את הH10 א-ב-ל > יש לך את הקריאטיב זן מיקרו פוטו! שהוא יותר טוב בכל המובנים מהH10 , מבחינת ממשק מבחינת נפח (עוד 3 ג'יגה ) והוא גם יותר קטן ממנו במקצת!

ואם אתה מחפש נגן אם נפח גדול שמציג ווידאו אבל לא יותר מידי שמן > איאודיו X5 עונה לך על כל הדרישות!

אם חשוב לך הגודל ואתה לא זקוק לכל כך הרבה נפח אז קח אך ורק את הקריאטיב זן מיקרו פוטו! הנגן המושלם לטעמי!

ניב :)

פורסם

קח סמסונג J50

פורסם

בתור בעלים של H320 כך אותו או את ה- X5 אחלה מכשירים .

אגב עמידות של ה H3X0 אתמול אחרי חצי שנה של דאגה מסורה ביותר הוא נפל לי , למעשה הוא ירד לבד 10 מדרגות :-X .

לנגן שלום. הלב שלי עדיין בתהליכי שיקום :silly:.

פורסם

גם לבן אדם אפשר להגיד חצי שלום אחרי נפילה מ10 מדרגות אז אתה רוצה שנגן יעמוד בזה??

ולענייננו, אם הווידיאו חשוב לך תקנה את ה320, אם פחות לך על הH10 20GB שנמכר בארץ...

אתה גם יכול לחכות לנגן החדש שIRIVER הוציאו "יורשו של הH300 " משהו לא מהעולם הזה, אבל בשביל זה תצטרך לחכות.....

http://www.arcadia.co.il/wizforums/display_topic_threads.asp?ForumID=7&TopicID=2332&PagePosition=1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים