פורסם 2006 בינואר 819 שנים --------------------------------------------------------------------------------אנשים שלום,טוב יש לי כרטיס מסך 6800 הרגיל של evga שאני מפעיל את המשחק הוא עובד לי טוב מאוד יש לי FPS בין 60-140. אבל לרוב הוא על 85-110.החלטתי לפתוח צינורות לכרטיס ונהיה לי ארטיפקטים במשחק אז החזרתי את הכרטיס למצב הקודם.מאז שאני משחק בקאונטר הוא עובד טוב אך ברגע שיש לחץ הFPS יורד ל30 40, מה שלא קרה לפני (החזרתי את הכרטיס למצב הקודם בול והמשחק עובד בול על אותן הגדרות אולי יש משהו שעשיתי או ביטלתי בטעות). שמעתי שיש משהו שמסדר את זה משהו על הגדרות GL או משהו?כל המשחקים האחרים עובדים טוב.אם מישהו יודע מה הבעיה? בבקשה תעזרו (דחוף).תודה לעוזרים.
פורסם 2006 בינואר 819 שנים מחבר ואיך אני בדיוק מוודא את זה? (אתה יכול להסביר לי שלב שלב). :xyxthumbs:
פורסם 2006 בינואר 819 שנים תמונה 1# פיטרים דלוקים תמונה 2# פילטרים מכובים מקווה שעזרתי [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 819 שנים מחבר תמונה 1# פיטרים דלוקים תמונה 2# פילטרים מכובים מקווה שעזרתי אחי אי אפשר להגדיל את הדפים
פורסם 2006 בינואר 819 שנים מחבר אחי אי אפשר להגדיל את הדפיםאתה יכול לשלוח לי את התמונות למייל תודה yoni3210@netvision.net.il
פורסם 2006 בינואר 819 שנים שיא עולמי חדש!! טריפל פוסטינג!!!!!!! אחי אני ממליץ לך בחום לקרוא את חוקי הפורום!!! פשוט תלחץ על התמונות והם יוגדלו לבד..
פורסם 2006 בינואר 819 שנים yoni321 אני ממליץ לך בחום לקרוא את חוקי הפורום, ולהמנע משליחת הודעות ברצף (בטח ובטח 3 ברצף!)דבר שני, הדיון ננעל+ אתה מקבל אזהרה ראשונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.