פורסם 2006 בינואר 819 שנים ב2500 שקלהמפרט שלי הוא MSI K8N NEO 2 PLATINUM6800GTAMD 64 3000PDP PATRIOTשווה או לא?ועוד משהו, עכשיו אני לא מצליח לעבור את ה220 באס למעבד, אתם חושבים שאני יצליח לעבור את זה עם הקירור או שזה לא קשור?
פורסם 2006 בינואר 819 שנים אתה מודע לעובדה שאתה צריך לעשות בידוד כמו שצריך ולהחזיק ספק כוח נוסף כן?אם אתה מודע ויש לך את הכסף זאת אופציה מצוינת
פורסם 2006 בינואר 819 שנים לא זה לא מתחבר לקיר למרות שנראה לי שבעזרת מוד פשוט יהיה אפשרבידוד מכיוון שזה יצור קרח מהאויר ויהיה טיפל'ה קצרים
פורסם 2006 בינואר 819 שנים בידוד זה בסה"כ ספוג קשיח שחתוך כמו שצריך לא עניין גדול כל עוד אין לך שתי ידיים שמאליות...והספק שהוא הדבר זה רק בשביל הקירור אז זה יוצא בדיוק כמו לחבר אותו לקיר דרך אגב הספק השני הוא רק לקירור המוד יעבוד רק אם יש לך איזה ספק 600W
פורסם 2006 בינואר 819 שנים לא עדיף לך לקנות קירור אויר רגיל לכרטיס מסך ?! או אם כבר קירר גז, אז למעבד ?! ככה סתם לא זורקים 2500 שקל...
פורסם 2006 בינואר 819 שנים אני באמת מציע לך לרדת מהעיניין אני השתמשתי בקירור גז,חנקן נוזלי, ואני חייב לומר שהחומר הזה מסוכן צריך לארגן המון דברים.. להזהר כל הזמן ! ואי אפשר לעשות את זה באופן ספונטני...אתה יכול לתת למישהו שמבין בעיניין לבנות לך מערכת קירור גז, אני לא הכנתי את כל הבידוד בעצמי,כי אני פשוט לא מבין בזה ולפעמים עדיף לתת למי שמבין.נתתי לאחי שהוא מבין בזה..
פורסם 2006 בינואר 819 שנים מה לך ולקירור גז..?! אני ממש שונא את אלה שבאים...וואא יש לי 2500 שקל..מה לעשות..? אולי נקנה קירור גז..? אתה בקושי מבין בקירור אוויר...טוב שלא שתפסתם גובה כולכם..
פורסם 2006 בינואר 819 שנים חחחחחחחחחחחח אשכרה... קיצר אחי למעבד קנה Big Typhoon ולכרטיס מסך היטסינק של זלמן וציהיה מאושר כל החיים !!
פורסם 2006 בינואר 819 שנים אני במקומך הייתי קונה קירור מים איכותי מאוד אומנם תוצאות פחות טובות אבל זה קירור למעבד ולכמסך...וזה הרבה הרבה פחות מסובך..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.