פורסם 2006 בינואר 819 שנים מחבר אמור להיות בתקיית התקנה של SERIVCE PACK 2או קיי הורדתי אותו מהאינטרנט
פורסם 2006 בינואר 819 שנים זה בעיקר אומר שה WINDOWS שלך לא חוקי..תקרא את חוקי הפורום לפני המשך השימוש, א. אין לדבר על CRACK וכו' ב. אין לעשות DOUBLE POSTING, אתה כל הזמן מוסיף תגובות חדשות במקום ללחוץ על כפתור ה"עריכה" ולהוסיף לשם את המידע.ושוב, תנסה לאלתר, לפתוח את ההתקנה למקום מסוים ולראות אם יש שם את הקבצים, לנסות לחפש בגוגל וכו'..
פורסם 2006 בינואר 819 שנים מחבר בקשר לחוקיות הווינדוס אני צריך לשאול את החנות שקניתי ממנה את המחשב.עשיתי בדיוק כדברי הקישור לעיל עם שני הקבצים וכן עידכון בפיקס רשימות,ומשום מה לא עזר דבר ובמנהל משימות יש רק גרף אחד של cpu אפע"פ שבביוסמצויין enableקשה לדעת מדוע,אולי בגלל החוקיות,אני אברר זאת.תודה.
פורסם 2006 בינואר 819 שנים אם קנית מחנות וקיבלת מערכת הפעלה חינם (וגם אם לא), אז תבדוק טוב טוב באתר של מיקרוסופט אם המערכת חוקית........דבר שני, היפר ת'רדינג זה פשוט שיטה שבה מנהל המשימות של המעבד (לא של הווינדווס, אלא הjob manager..) נותן לכמה תהליכים עדיפות, ככה שלמרות שבכל פעם רק פעולה אחת יכולה להשתמש במעבד, יש אשלייה שכאילו כמה דברים עובדים במקביל....הדבר הזה קיים בXP, אבל שים לב שיש הבדל בין שתי ליבות של מעבד לבין היפר ת'רדינג.. בשתי ליבות יש שני מעבדים שונים שעובדים בנפרד, ובהיפר ת'רדינג זה פשוט אשליה.....בכל מקרה, זה נמצא בXP וגם בווינדווסים הישנים.. מה שמיוחד לpro, זה הקטע של התמיכה בשתי ליבות, אז לא נראה לי שזה צריך להודיע הודעה מיוחדת....אם אתה רוצה לבדוק שהמעבד שלך עובד ככה (לא כולם עובדים ככה..... רק אלה שכתוב עליהם HT (ר"ת Hyper Threading) עובדים ככה בצורה אופטימלית.... בשאר המקרים הווינדווס אחראי לזה...)אם אתה רוצה לבדוק, אז תשתמש בCPU-Z, ושם צריך להיות כתוב הכל.....
פורסם 2006 בינואר 819 שנים מחבר יש לי את cpu-z1.31 ןכתוב לענין פרטי המחשב(spesificationinstruction-mmx,sse,sse2,sse3,emt64לא כתוב ht מענין מדוע? שהרי המעבד וכן הלוח וכן נראה גם מערכת ההפעלה אחרי שהוספתי קבצים צריכים לתמוך בht !
פורסם 2006 בינואר 819 שנים http://www.softpedia.com/get/System/System-Info/Intel-HyperThreading-Test-Utility.shtmlו HEYDADO, ההסבר שלך לא ממש נכון/ברור.
פורסם 2006 בינואר 819 שנים מחבר בדקתי עם התוכנה של אינטל-מבחן המעבד-עבר ,מבחן הציפסט- עבר ,מבחן הביוס-לא עבר(אמנם בדקתי ובביוס כתוב ht-enable)עוד כתוב שהתוכנה לא הצליחה לזהות אם all the core componenets are present.האם זה עוזר ואפשר לעשות משהו?תודה.
פורסם 2006 בינואר 819 שנים מחבר עשיתי שלושה עידכונים לביוס מאתר לוח אם ועדיין אותה תגובה בתוכנה של אינטל.
פורסם 2006 בינואר 819 שנים בתוך performance יש לך 4 או 5 חלונות ?כבר ענית לשאלה ...קניתה את המחשב מIVORY ?
פורסם 2006 בינואר 819 שנים בתוך performance יש לך 4 או 5 חלונות ?כבר ענית לשאלה ...קניתה את המחשב מIVORY ?מה הקשר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.