פורסם 2006 בינואר 719 שנים אבא שלי נוסע למזרח ואני מתלבט אם לקנות שם כרטיס מסך...האם הסחורה במזרח מבחינהת רכיבי מחשב שווה...האם היא זולה יותר ..זה דיי דחוף..
פורסם 2006 בינואר 719 שנים זולה יותר בטוח שכן אבל יש מצב שימכרו לו שם זבל אלא אם כן הוא ילך לחברה כי במזרח מייצרים את הכרטיסים רק אם הוא ילך לחברה יש מצב לאמינות אני אישית לא הייתי קונה שם
פורסם 2006 בינואר 719 שנים כן אבל אני לא הייתי קונה לך תדע נהרס אין אחריות זה בעיה מי אמר שאין אחריות?תמיד בכל חברה שמכבדת את עצמה יש אחריות בין לאומית.
פורסם 2006 בינואר 719 שנים אין לא נציגות של ATI ולא של Nvidia בארץאיפה תממש אחריות? LOLואם אתה קונה בישראל כרטיס אז יש לך נציגות של ATI או NV בישראל?
פורסם 2006 בינואר 719 שנים אתה יכול לקנות ללא חשש בחו"ל.לכול יצרן שמכבד את עצמו יש RMA טוב שמגן על הלקוח,ההפרש בחו"ל די משמעותיאני קניתי משם זיכרון GEIL ONE שעלה שם 1100 ש"ח,רפטור 74 שעלה שם 750 ש"ח וDFI SLI DRשעלה שם 750 ש"ח,לדעתי שווה לקנות במקרה של קלקול אפשר או לשלוח מייל לחברה או לפנות לאחתהחניות בארץ.
פורסם 2006 בינואר 719 שנים ואם אתה קונה בישראל כרטיס אז יש לך נציגות של ATI או NV בישראל?לא אבל יש לך אחריות בחנות שקנית את הכרטיס.
פורסם 2006 בינואר 719 שנים לא אבל יש לך אחריות בחנות שקנית את הכרטיס.כמו מי שמעלך אמר תמיד אפשר לישלוח להם את הכרטיס לתיקון או ללכת לחנות/מפיץ מורשה של אותה החברה שהוא יקנה...
פורסם 2006 בינואר 719 שנים כמו מי שמעלך אמר תמיד אפשר לישלוח להם את הכרטיס לתיקון או ללכת לחנות/מפיץ מורשה של אותה החברה שהוא יקנה...כן ולשלם על הוצאות של מכס ושליחת הכרטיס הלוך\חזור ושנה עד שהכרטיס חוזר אליך חבל על הכסף ומה גם שאינך יכול לממש את האחריות בארץ...עזוב את הכאב ראש הזה וקנה בארץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.