עבור לתוכן

חוות דעתכם על 6200A AGP

Featured Replies

פורסם

לא ממש הבנתי אם הכרטיס הוא 64 ביט או 128....

יש אפשרות לאמת את זה איפשהו?

כן ידידי אתה יכול לאמת את זה דרכי כי היה לי את הכרטיס הזה בדיוק יום לפני שקניתי את הGIGABYTE GF6600DP מחנות אחרת

קצת על הכרטיס:

ליבה NV44A4 ו4 צינורות עיבוד שלא ניתנים לפתיחה

רוחב פס 64ביט

זכרונות DDR II

256MB זכרון

מהירות ליבה 354

מהירות זכרונות 535

כרטיס נחמד מאוד עם חייש ן טמפרטורה עובד הכרטיס הנ"ל ללא C@ העלה לי את FARCRY בדיפולט של HIGH-LOW ללא AA

אחרי C@ הגעתי איתו ל657\450 יציב של 57*C

כרטיס נחמד מאוד ואולי החזק ביותר בטווחים של 250-400ש"ח ממליץ עליו בחום

פורסם
  • מחבר

סבבה איש יקר.אבל זה 100 אחוז שאני לא יצליח בפתיחת הצינורות?

היש גרסה של 128 ביט?

כמה הוא מוציא ב3DMARKים 03 ו 05?

פורסם

סבבה איש יקר.אבל זה 100 אחוז שאני לא יצליח בפתיחת הצינורות?

היש גרסה של 128 ביט?

כמה הוא מוציא ב3DMARKים 03 ו 05?

ידידי היקר הכרטיס אינו ניתן לפתיחה כלל מכיוון שאלו צינורות מסוג A4 וליבה מסוג NV44 ניסיתי כולמיני פלשים למיניהם אך ללא הצלחה וגם בריווה לא הצלחתי ניסיתי גם מודים למיניהם וגם ללא הצלחה...

אך שמע לעצתי הכרטיס הזה חזק בצורה לא נורמלית יחסית לסוגו ויכולות הC@ שלו מעולות אולי אני בין היחידים שהיה להם את העונג להשתמש בכזה כרטיס והסיבה שלא המשכתי להשתמש בו היא שהדרישות שלי קצת גבוהות יחסית מכרטיס מסך...

לא יצא לי להשתמש ב3DMARK\03\05 על הכרטיס ואכן קיימת גרסאת 128ביט אך בקוריאה בלבד...

חוץ מזה אפשר להגיד שהערפל והשמועות על חברת GIL כרגע נפוצו ואכן אפשר להתייחס לחברה זו כשווה בין השוות ואולי טובה בין הטובות

פורסם
  • מחבר

מוזר שזאת ליבת NV44,כי קראתי באתר כלשהו שהליבה היא NV43[בכרטיס של INNO3D].אין סיכוי שיש גם כאלה על ליבת NV43?

פורסם

מוזר שזאת ליבת NV44,כי קראתי באתר כלשהו שהליבה היא NV43[בכרטיס של INNO3D].אין סיכוי שיש גם כאלה על ליבת NV43?

הכרטיס הוא בעל ליבת NV44A4 היה לי אותו בעצמי...

אם אתה רוצה יש כרטיס של PALIT GF6200 128MB\128BIT שאנני יודע את הליבה שלו אך מחירו 500ש"ח

פורסם
  • מחבר

PALIT :lol:

סבבה תודה על העזרה אני קונה אותו בכל זאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים