פורסם 2006 בינואר 819 שנים היה לי את הכרטיס הזה ומניסיון אישי אני יכול להגיד לך שהוא גרוע למשחקיםכן, גם אני סבלתי ממנו אישית איזה שנתיים.
פורסם 2006 בינואר 819 שנים מפונקים ותו לא.קראו בעמוד הקודם את התגובותהבנאדם הזה לא גיימר, מעניין אותו להריץ GTA למשל, זה הכלחשבתם אולי שאין טעם לבזבז כסף כל עוד הכרטיס עומד בדרישות?
פורסם 2006 בינואר 919 שנים הכרטיס הזה חלש ברמות!! אחרי שנתיים איתו, הגיע היום שנשברתי!! הפעלתי GTA SA והרמה שהוא רץ ביחס להגדרות גרמה לי לבכות אחרי זה שקניתי 6600GT (לפני יותר מחצי שנה) הבנתי איך משחקים צריכים לרוץ (פחות או יותר) והיום אני לא מבין איך הסתדרתי עם הכרטיס הזה!! אז כל מי שיש לו 5200, תאמינו לי שחשבתי כמוכם שהוא כרטיס סביר! אבל אחרי שהתקדמתי ל-6600GT שהוא כרטיס בינוני ולא יותר מזה, הבנתי איזה כרטיס עלוב ונחות ה-5200! הוא סתם מעגל חשמלי עם כמה טרנזיסטורים ;D
פורסם 2006 בינואר 919 שנים הכרטיס הזה חלש ברמות!! אחרי שנתיים איתו, הגיע היום שנשברתי!! הפעלתי GTA SA והרמה שהוא רץ ביחס להגדרות גרמה לי לבכות אחרי זה שקניתי 6600GT (לפני יותר מחצי שנה) הבנתי איך משחקים צריכים לרוץ (פחות או יותר) והיום אני לא מבין איך הסתדרתי עם הכרטיס הזה!! אז כל מי שיש לו 5200, תאמינו לי שחשבתי כמוכם שהוא כרטיס סביר! אבל אחרי שהתקדמתי ל-6600GT שהוא כרטיס בינוני ולא יותר מזה, הבנתי איזה כרטיס עלוב ונחות ה-5200! הוא סתם מעגל חשמלי עם כמה טרנזיסטורים ;D ומאוורר ;D
פורסם 2006 בינואר 919 שנים אוייש נו, באמת, די כבר.GeForce FX5200 נחשב כיום לכרטיס תקציבי מצויין, למי שלא ממש רוצה לשחק על הגדרות גבוההות.אפילו ה GeForce 4 MX שלי (שחלש משמעותית יותר מ FX5) מריץ משחקים כבדים, אפילו מתחת ל 800*600,אז די להתפנק, הכרטיס לא כזה גרוע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.