עבור לתוכן

Burger King מפרגנים - ארוחות קינג סעייז (דאבל וטריפל, לבחירתכם)!

Featured Replies

פורסם

דווקא גבינה עם המבורגר נשמע לי נורא טעים, צריך לנסות מתישהו.

• תגובות 82
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

NOMIC

אתה מודע לכך שהמשפט הזה פתוח לפרשנות?

ואף אחת מהפרשנויות המתקבלות על הדעת לא כוללת איסור אכילת חלב ובשר יחד

פורסם

תתביישו לכם, גויים!

According to the International Programs Center, U.S. Bureau of the Census, the total population of the World, projected to 01/10/06 at 20:04 GMT (EST+5) is

6,490,584,263

לקוח מתוך http://www.census.gov/ipc/www/popclockworld.html

אז יש לנו 6.5 מיליארד אנשים, תן או קח, מתוכם כמה מיליוני יהודים (10 בכל העולם?) מתוך, בוא נאמר שחצי לא אוכלים בשר וחלב ביחד...נגיד... אז רק ל-0.076923076923076923076923076923077 אחוז מהאוכלוסיה יש סיכוי לגן עדן, והשאר ישר לגיהינום....

טוב, נראה לי שיהיה צפוף בגיהינום, אבל כיוון שאני גם ככה הולך לשם, אז יאללה תפציצו לי ברטבי שמנת!

מתי אנשים יפסיקו לעקוב אחר דוגמה מטופשת, ארכאית ולא רלוונטית? רק בגלל שכמה "רבנים" שחיים עדיין בתקופת האבן מכתיבים חוקים טיפשיים (מכתיבים - דהיינו מקבלים החלטה/מפרשים על דעת עצמם והופכים את דעה זו לנחלת הכלל שמשתרשת לדורות על גבי דורות) לא אומר שזה נכון.

אני לא יוצא בשום צורה נגד יהדות או אמונה, ואפשר להגיד את אותו דבר (וצריך) על האיסלאם וחלק מהאיסורים שלו, ועל הנצרות והשמרנות שלה, אבל אנשים - נתנו לכם מוח, תפעילו אותו! אז הרבי אמר.. SO FUCKING WHAT?

אתם מאמינים שיש כוח עליון? מצויין! אתם מאמינים שהכח הזה ברא את העולם בשבעה ימים וגירש את אדם וחוה מגן העדן? מצויין! אבל אל תאמינו לכל מה שכתוב (כמו שלא תאמינו לכל מה שכתוב בעיתון - כי זה נטוי לחלוטין לדעתו של הכותב, וניתן לשינוי ע"י עורכים כאלה ואחרים במרוצת הזמן) ובטח שלא מה שכל "חכם" אומר לכם.

וכדי לחזק דברים שנאמרו מעליי

NOMIC

אתה מודע לכך שהמשפט הזה פתוח לפרשנות?

ואף אחת מהפרשנויות המתקבלות על הדעת לא כוללת איסור אכילת חלב ובשר יחד

פורסם

לעזאזל, לא הייתי רציני.

פורסם

אבל הנושא היה

וגם אני הייתי

פורסם

צי'זבורגר דבר מגעיל !

בלעכס!

עכשיו שאני בארה"ב כמעט בכל אוכל דוחפים לך את הגבינה הזאת !

לשמלש בטקו בל (TACOBELL) הם שמים לך 3 גבינות שונות + הבשר

שלא רק תחשוב על איזה גועל נפש זה גם הקלוריות !

אבל יש דבר מאוד טעים

בייקן (חזיר) אני אוכל את זה פה ושם לא כל יום, וזה די טוב

פורסם

^^

החיים טובים בארה"ב אה ג'וני, אני מת לגור במיאמי או משהו ;D

שכל אוטו שני ברחוב זה פורשה או איזה הונדה משופרת ;D, כל ארוחה זה לפחות 100,000 קלוריות ואני לא רוצה לחשוב אפילו על הבחורות (שאני לא יתאבד בארץ המגעילה הזאת)

וואו איך בא לי טאקו-בל למרות שאף פעם לא ניסיתי...

פורסם

מסעדת הבוקרים בחיפה, סטייק 900 גרם, נראה מי יעז.

אכלתי. שבעתי ונהניתי מאוד.

גם את ה2 קילו ש NG, יחד עם שותף.

המון בשר זה לא אתגר. הבעיה היא כשמשתלבת תוספת או לחם/פיתה או משהו בסגנון.

המון בשר איכותי זה אפילו בריא יחסית בהשוואה לכל הבורגרים הג'אנקים.

פורסם

איפה זה ארכיא?[אני גר בכפ"ס]

אמממ http://www.d.co.il/26170660/30452/

כתובת: כהן יעקב 1 כפר סבא

אם אתה מכיר

תנסה גרם250

זה המבוגר בן זונה! :xyxthumbs:

רוב המנות שלהם טובות

ובמשלוחים הם מגיעים מהר.

:xyxthumbs:

פורסם
link=topic=161066.msg1365759#msg1365759 date=1136943819]

^^

החיים טובים בארה"ב אה ג'וני, אני מת לגור במיאמי או משהו ;D

שכל אוטו שני ברחוב זה פורשה או איזה הונדה משופרת ;D, כל ארוחה זה לפחות 100,000 קלוריות ואני לא רוצה לחשוב אפילו על הבחורות (שאני לא יתאבד בארץ המגעילה הזאת)

וואו איך בא לי טאקו-בל למרות שאף פעם לא ניסיתי...

כשהיתי ב NJ,NY לא ראיתי אפילו הודנה אחד מכול ה מיליון מכוניות שהיו בכביש,אבל כול המכוניות שם הן חדשות! לא תראה שם איזה מיטובישי פשע כמו שיש בשפע פה בארץ,גם לא תראה סריטות על המכוניות או מי שהוא שנהג כמו טמבל.

אבל זה כבר נושא אחר!

פורסם

רבק אתכם ! :pissed: !!! :bash::bash::bash: שמישהו ינעל כבר את התרד הזה ! חלאס כבר !

אני לא יכול יותר :s07: כל פעם שאני רואה את התרד הזה אני בדודא של טריפל צי'זבורגר :jump: אני לא יכול יותר

איפה אני יכול כבר להשיג טריפל צי'זבורגר ב5 לפנות בוקר באמצע השבוע ?

זה לא אנושי מה שאתם עושים... פשוט התעללות בבטן שלי ושל עוד הרבה אחרים כאן ! לנעול לאלתר.

פורסם

כתור עובד טרי בברגר קינג (באמת התחלתי ביום שני השבוע)

אני מוכרח לציין שהטריפל באמת ענק!!! אני דיי מתחיל וטיפה מתקשה בלארוז את ההמבורגרים בעטיפה, אבל לעטוף טריפל זה אתגר שחבל על הזמן.

וגם יש להם ת'המבורגרים הכי גדולים מבין כל הרשתות המובילות.

ודרך אגב, אני לא יודע ממה עשוי השמן. אבל הוא שחור/חום ומשום מה הוא לא קופץ כשמכניסים אליו אוכל. והם הרבה יותר נקיים ממקדונלדס תאמינו לי, התאומה שלי עובדת שם ואנחנו הרבה יותר נקיים

פורסם

^^

איפה יש בורגר קינג בת"א וכמה עולה טריפל? עשיתם לי תאבון רצח :smile1:

פורסם
  • מחבר

נמל תל-אביב.

אלנבי, פינת נחלת-בנימין.

מרכז עזריאלי.

פורסם
link=topic=161066.msg1366227#msg1366227 date=1136989877]

^^

איפה יש בורגר קינג בת"א וכמה עולה טריפל? עשיתם לי תאבון רצח :smile1:

יש גם בשיכון דן בטופ דן בין נאות אפקה לרמת החייל אם אתה גר באזור, אני עובד שם.

ארוחה עם טריפל (קינג סייז) עולה 35 שקל. אני עובד אז אני יכול לקבל אותה בסוף משמרת בחינם...אבל חבל לבזבז כסף של עבודה של חצי שעה בשביל זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים