פורסם 2006 בינואר 919 שנים כן אני מכיר את זה... אכלתי את זה כבר לפני חודש, ד"א ראית את השתייה?!!?!?!?!?!?!!?! צילמתי תמונה של זה
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים כולכם כנראה לא ממש מבינים.. לא הבשר זה מה שמשביע... הלחם\לחמניה\פיתה\לאפה זה הדבר הכי משביע... קיצר אני אוכל יש אצלנו מקום קוראים אותו בורגריה ואני יכול לאכול שם טריפל וזה לא מזיז לי תביצה השמאלית.. לעומת זאת אפילו שאני אוכל 3 לאפות ברצף כבר אחרי הראשונה אני מרגיש כאילו בא לי להקיא... פעם הבאה תלך לאריכא ההמבורגר הכי טוב בכפר סבא! יש להם גם משלוחים קח את ה 250 גרם! זה כזה טוב! והמחיר רק 18 שקל לא שחיטה כמו במקדונלס להמבוגר עלוב של איזה 80 גרם רוצים 20 שקל . שלא נדבר על ארוחה.
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים איפה בירושלים?ולזה שכתב שהבשר הוא לא זה שממלא - ההפך!פחמימות זה לא מה שממלא אותך, אלא החלבונים.אוי.. איוו, איוו! מ-ע-ו-ל-ה. אני לא ירושלמי, אבל אני יודע שזה איפשהו ברחוב "הלל".
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים כולכם גויים,אוכלים חלב עם בשר "ויאמר ה, אל תאכל גדי בחלב אמו" (שמות ח, כעת, 7)תתביישו לכם, עוכרי ישראל.
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים ^^^ע"פי מה שאתה אומר ומצטט...ה' אמר לא לאכול גדי בחלב אמו...נכון?אני לא אוכל גדי, לא את אמא שלו, לא את החלב שלה (שותה..), וגם לא את הסבתא שלו....(אבל אולי לפעמים אני אוכל גדי עם חלב אחותו... ;D)
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים כולכם גויים,אוכלים חלב עם בשר "ויאמר ה, אל תאכל גדי בחלב אמו" (שמות ח, כעת, 7)תתביישו לכם, עוכרי ישראל.כן, בדיוק, בגלל זה אנחנו עוכרי ישראל.אתה מודע לכמות השחיתות שיש בקרב הציבור הדתי והחרדי בפרט? אבל אסור לשכוח שהם מתפללים אז ה' יסלח להם... pfft.צריך לעשות אבחנה בין עיקר לטפל.
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים מגעילים! בשר עם גבינה?איך אתם יכולים?!בשר משובח, סטייק של 800-1000 שקל, דרום אמריקאי, אבל ג'אנק פוד?בעע.
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים כן, המבורגר עם גבינה באמת נשמע לי די מגעיל...לא תדעה עד שלא תנסה!גם אני חשבתי שזה מגעיל....אבל אחרי טעימה...זה מאוד טעים......
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים ויך משה את כל הגויים, ויצהל וישמח, ויעלמו כל סניפי בורגר קינג מעל פני האדמה.אמן!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.