עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

רגע, עכשיו גיליתי שיש גם ב-KSP אותו כרטיס, רק ב-1830 אבל הוא של חברת FORSA, הנה קישור למפרט שלו: http://www.geniman.com.hk/geforce7800gt_pcie.htm

אז אם כבר אני קונה את המחשב ב-KSP אז עדיף גם לקנות את הכרטיס הזה ב-KSP (של FORSA)?

• תגובות 33
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן :jump:

פורסם

innovision יותר טובים מפורסה תתקשר לאתר אין לא נראה שהאתר ששם לא אמין וגם יש שתי אתרים ובשניהם הכרטיס זול אז תבדוק

פורסם
  • מחבר

רגע, אז יש הבדל כל-כך משמעותי בין Forsa לבין Inovision?

כי אם לא, אז אני אקנה את הפורסה, גם כי זה יותר נוח כי זה באותה חנות שאני אקנה את המחשב, וגם כי זה יגיע ישר עם המחשב, ואני לא אצטרך להרכיב אותו אחר-כך.

פורסם

כי אם לא, אז אני אקנה את הפורסה, גם כי זה יותר נוח כי זה באותה חנות שאני אקנה את המחשב, וגם כי זה יגיע ישר עם המחשב, ואני לא אצטרך להרכיב אותו אחר-כך.

ההבדל הוא בדר"כ במחיר,אחריות,בנדל תבדוק מה הכי מתאים לך ;)

פורסם

אני במקומך קונה את eVGA 7800gt, מפלונטר 1957 ש"ח,

אומנם הליבה שלו 440mhz, אבל אין בעיה לעשות לו קצת oc, לפחות לדגם היקר יותר.

eVGA, חברה מצוינת בקרור שלה לכרטיס.

אגב: לא כתבת באיזה רזולוציה אתה משחק! יכול מאוד להיות שתסתפק ב-6800gs, אם אתה משחק לא יותר 1280x1024.

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=256-P2-E515-AX&cart=11367880046633227〈=heb

פורסם

אני במקומך קונה את eVGA 7800gt, מפלונטר 1957 ש"ח,

אומנם הליבה שלו 440mhz, אבל אין בעיה לעשות לו קצת oc, לפחות לדגם היקר יותר.

eVGA, חברה מצוינת בקרור שלה לכרטיס.

אגב: לא כתבת באיזה רזולוציה אתה משחק! יכול מאוד להיות שתסתפק ב-6800gs, אם אתה משחק לא יותר 1280x1024.

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=256-P2-E515-AX&cart=11367880046633227〈=heb

אחי, הוא צודק ובגדול..

לא משנה מה אתה עושה... אל תקנה FORSA כי זאת חברה שנראית לי לא טוב, ועזוב את זה, לקנות EVGA זה הכי טוב מכמה סיבות:

1) אפשר להביא בו OC מעולה!

2) באחריות יש כיסוי לOC! (נראה לי החברה היחידה!)

3) יש אחריות תותחית!!!!

קח EVGa בלי לחשוב פעמיים, אפשר גם לקחת לידטק...

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאני אבחר בעצה של faceman_007, בגלל העובדה שאני לא ממש מבין באוברקלוקינג, וגם אני לא ממש מתכוון לעשות אוברקלוקינג על כרטיס המסך, וכל היתרון שאני רואה ב-EVGA זה יתרונות אוברקלוקינג.

אז אני אקנה או את ה-Innovision או את ה-Forsa.

תודה לכל מי שעזר :xyxthumbs:

פורסם

אחי, הוא צודק ובגדול..

לא משנה מה אתה עושה... אל תקנה FORSA כי זאת חברה שנראית לי לא טוב, ועזוב את זה, לקנות EVGA זה הכי טוב מכמה סיבות:

1) אפשר להביא בו OC מעולה!

2) באחריות יש כיסוי לOC! (נראה לי החברה היחידה!)3) יש אחריות תותחית!!!!

קח EVGa בלי לחשוב פעמיים, אפשר גם לקחת לידטק...

תיקון קטן ל2 יש אחריות לOC אבל רק לזה שבא עם הכרטיס(וזה גם רק במהדורות מיוחדות שבאות עם OC מהמפעל)

לפותח התרד תתחדש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

:yelclap:

תודה!

יום שישי אני הולך להזמין את המחשב עם הכרטיס:)

אני אפרסם את המפרט שלו כמה ימים לפני שאני אזמין אותו בשביל חוות דעת אחרונה..(המפרט כמעט סגור כבר).

פורסם

:yelclap:

תודה!

יום שישי אני הולך להזמין את המחשב עם הכרטיס:)

אני אפרסם את המפרט שלו כמה ימים לפני שאני אזמין אותו בשביל חוות דעת אחרונה..(המפרט כמעט סגור כבר).

PLZ, אל תקנה פורסה!!! טעות חייך!! שמעתי שזה עושה פול בעיות וכתוב על זה בפורומים...

חפש בגוגל... לא כדאי לך!! עצור!!!

תיקון קטן ל2 יש אחריות לOC אבל רק לזה שבא עם הכרטיס(וזה גם רק במהדורות מיוחדות שבאות עם OC מהמפעל)

לפותח התרד תתחדש :xyxthumbs:

אה אחי, מה שאתה אומר לא נכון, בכל חברה יש כיסוי לOC שבא עם הכרטיס!! כאילו... למה שלא יהיה? הם מוכרים את זה? אז לא יתנו אחריות?

בEVGA, לפחות ב6800GS, יש אחריות גם לאחר OC...

לא שזה משנה כי אפשר להגיד שאין לך מושג איך זה קרה...

בכל מקרה!! כשקונים כרטיס ברמה הזאת קונים רק לידטק/EVGA ולפעמים גם חברות אחרות שהם סבבה אבל לא משו כמו FORSA... פשוט ביזבוז...

חבל על הכסף לדעתי.

פורסם

PLZ, אל תקנה פורסה!!! טעות חייך!! שמעתי שזה עושה פול בעיות וכתוב על זה בפורומים...

חפש בגוגל... לא כדאי לך!! עצור!!!

אה אחי, מה שאתה אומר לא נכון, בכל חברה יש כיסוי לOC שבא עם הכרטיס!! כאילו... למה שלא יהיה? הם מוכרים את זה? אז לא יתנו אחריות?

בEVGA, לפחות ב6800GS, יש אחריות גם לאחר OC...

לא שזה משנה כי אפשר להגיד שאין לך מושג איך זה קרה...

בכל מקרה!! כשקונים כרטיס ברמה הזאת קונים רק לידטק/EVGA ולפעמים גם חברות אחרות שהם סבבה אבל לא משו כמו FORSA... פשוט ביזבוז...

חבל על הכסף לדעתי.

איפה יש מישהו שאומר שהכרטיס עושה בעיות?

זה בדיוק אותו כרטיס!

ו"הרמה" הכי גבוהה זה BFG ומתחלק בין EVGA XFX

פורסם

איפה יש מישהו שאומר שהכרטיס עושה בעיות?

זה בדיוק אותו כרטיס!

ו"הרמה" הכי גבוהה זה BFG ומתחלק בין EVGA XFX

כן מה שאמרת נכון, חוץ מהקטע של הבעיות... לא זוכר איפה קראתי, אני פשוט זוכר שקיבלתי עליו רושם שאמר לי להזהר...

למה לקחת סיכון? בשביל עוד קצת כסף מקבלים משו - קניה בטוחה.

פורסם

כן מה שאמרת נכון, חוץ מהקטע של הבעיות... לא זוכר איפה קראתי, אני פשוט זוכר שקיבלתי עליו רושם שאמר לי להזהר...

למה לקחת סיכון? בשביל עוד קצת כסף מקבלים משו - קניה בטוחה.

1.יש אחריות

2.ראיתי 95% מכל הדיונים פה בזמן הקרוב ולא היו בעיות בו...אם זאת חברה חדשה זאת לא אומרת שיש לה בעיות ולזרוק עוד אפילו 50 שקל יותר סתם זה לדעתי ביזבוז מלא היה משהו שמפצה אבל אין..

פורסם

1.יש אחריות

2.ראיתי 95% מכל הדיונים פה בזמן הקרוב ולא היו בעיות בו...אם זאת חברה חדשה זאת לא אומרת שיש לה בעיות ולזרוק עוד אפילו 50 שקל יותר סתם זה לדעתי ביזבוז מלא היה משהו שמפצה אבל אין..

בשביל מה להסתכן לעזאזל?

במחירים האלה עוד 50 שקל זה כבר כסף קטן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים