פורסם 2006 בינואר 719 שנים שלום,אני רוצה לדעת אם אפשרי להפעיל HDR ב-NFSMW ואם מומלץ לי לפי המפרט שמופיע לי בחתימה.אם אפשר בבקשה תגידו למה כדאי (אם אפשרי) ולמה לא כדאי, ואם אפשר גם השוואה איך נראה משחק HDR ובלי HDR.תודה מראש.
פורסם 2006 בינואר 719 שנים ה HDR במשחק הזה מופיע כבר... ואתה לא יכול לבטל אותו... אבל השאלה אם יש לך כרטיס תומך... איזה כרטיס יש לך? עריכה: הכרטיס שלך תומך... וההבדל הוא מכובד... כמו קונטרסט יתר : משהוא דומה :P הייתי מביא לך תמונות אבל אי אפשר לבטל אתה יכול למצוא תמונות
פורסם 2006 בינואר 719 שנים ה HDR במשחק הזה מופיע כבר... ואתה לא יכול לבטל אותו...אבל השאלה אם יש לך כרטיס תומך... איזה כרטיס יש לך?Leadtek PX7800GT 256MB TDH MyViVoולא זה לא תומך,זזה חרא של כרטיס ...עדיף כבר Geforce2MX
פורסם 2006 בינואר 719 שנים בואנה השתגעת אהה עלק עדיף gf2 על פני 7800gt גם אם רצית לצחוק לך תלמד ואז תבוא לדבר חרא של כרטיס הלוואי בכל מחשב בעלום כרטיס כזה
פורסם 2006 בינואר 719 שנים ^^^ הוא צחק... זה רק לכאלה כמוך חחחח!!! תמיד יהיו את האנשים שסתם יתרגזו...זה היה בציניות..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!! אני אוהב כאלו אנשים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.