עבור לתוכן

אני צריך לקבל זיכרון ddr 256 333 mhz אבל יש בעיות...כנסו רגע

Featured Replies

פורסם

בקיצור, אני צריך לקבל זיכרון ddr 256 333 mhz במקום ה ddr 256 266mhz אבל כבר יותר מחודש דוחים אותי בחנות ואומרים שהמוצר פגום וכל פעם שהוא מגיע הם מחזירים אותו...הם אומרים שזאת בעיה בזיכרון הספציפי הזה (333) ושמורידים אותם מהמדפים בגלל שיש בהם בעיות...אני נוטה לא להאמין אבל בכל זאת רציתי לשמוע מה אתם אומרים...שמעתם על כזאת בעיה בזכרונות האלה?

תודה

פורסם

בקיצור, אני צריך לקבל זיכרון ddr 256 333 mhz במקום ה ddr 256 266mhz אבל כבר יותר מחודש דוחים אותי בחנות ואומרים שהמוצר פגום וכל פעם שהוא מגיע הם מחזירים אותו...הם אומרים שזאת בעיה בזיכרון הספציפי הזה (333) ושמורידים אותם מהמדפים בגלל שיש בהם בעיות...אני נוטה לא להאמין אבל בכל זאת רציתי לשמוע מה אתם אומרים...שמעתם על כזאת בעיה בזכרונות האלה?

תודה

זה במקרה קינגסטון 333?

אני יודע שבמספר לא מבוטל של מקומות נרשמו תקלות איתם.

פורסם
  • מחבר

האמת שהספקתי לשכוח איזו חברה יש לי ואיזה אני אמור לקבל...

אבל לפי מה שאתה\ם יודע\ים הבעיה היא רק עם קינגסטון?

פורסם

הנה טיפ לא כ"כ קשור, אבל חשוב:

"כנסו רגע" בכותרת יגרום לי להכנס ל-Thread רק כדי להעיר לבעליו - בדיוק כמו שאני עושה עכשיו. יכולת להשתמש בכותרת יותר אינפורמטיבית ("האם ידוע למישהו על בעיה בזכרונות ה- DDR 333?").

פורסם

הנה טיפ לא כ"כ קשור, אבל חשוב:

"כנסו רגע" בכותרת יגרום לי להכנס ל-Thread רק כדי להעיר לבעליו - בדיוק כמו שאני עושה עכשיו. יכולת להשתמש בכותרת יותר אינפורמטיבית ("האם ידוע למישהו על בעיה בזכרונות ה- DDR 333?").

תודה שמשכת את תשומת ליבי לכך. פותח הת'רד מתבקש לערוך את כותרת הת'רד. הנושא הוא גבולי אבל "כנסו רגע" - לא מקובל כאן כלל וכלל.

פורסם
  • מחבר

וואי...פעם הפורום הזה היה משהו...היום במקום לעזור אתם נתפסים על שטויות...

תודה על העזרה ::)

פורסם

הפורום היה ונשאר פורום ברמה גבוה, אנו פשוט לא רוצים שאנשים יורידו את הרמה שלו, ולהפוך אותו באמת למשהו משהו ולא למקום שמנהלים בו דיונים אישיים ובשפת רחוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים