פורסם 2006 בינואר 619 שנים אם אני ואח שלי מורידים באותו זמן, לא רק שזה עושה לי 10000000 פינג, גם עשיתי בדיקה בהורדה שלי לפני יומיים, זה הוריד לי על 5KB, ניתקתי את אח שלי מהראוטר תוך 10 שניות זה עלה ל-130KB (בביטורנט). איך זה שדווקא המחשב של אח שלי לוקח את כל המשאבים? ולמה שאני מוריד יש לי איזה 500+ פינג וכשהוא מוריד יש לי 1000000 פינג?
פורסם 2006 בינואר 619 שנים איך אתם מחוברים ברשת ביניכם? אני מניח שבICS ושהוא המחשב הראשי. אם כן, אז ככה זה המצב. המחשב הראשי תמיד זוכה לעדיפות. ולהפעי שתי תוכנות שיתוף קבצים ברשת אחת זה אף פעם לא מומלץ, במיוחד אם היא לא עוברת דרך נתב איכותי.
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מחבר ברור שאנחנו מחוברים ברשת.. קווית.. והראוטר נמצא אצלי בחדר אבל יש מצב שהוא הראשי משום מה כי האיי פי שלו הוא הראשון בטווח של האיי פי שמוגדר, יש טווח איי פי בין 2-3 והוא 2 ואני 3.. איך אני משנה שאני אהיה 2 ?
פורסם 2006 בינואר 619 שנים אם יש ראוטר אז זה ממש לא משנה למי יש את הIP הראשון. אין מה לעשות, תוכנות שיתוף קבצים גומרות את רוחב הפס, ואם אתה מפעיל שתיים ביחד, תגיד תודה שמשהו זז לך בכלל.
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מחבר אז אתה אומר שככה זה ואין מה לעשות? כל עוד אני ואח שלי מורידים באותו זמן בעזרת תוכנת BT אין מצב להוריד בקצב נורמלי?וגם תסביר את זה שמתי שאני מוריד על 130+ יש לי פינג 500 בערך וכשהוא מוריד לא משנה על כמה יש לי 2000 פינג ומעלה
פורסם 2006 בינואר 619 שנים איזה רעיו טיפשי זה לשים 2 BT.אני לא מבין מה הבעיה להדליק BT אחד ולהרויד מה שאתה רוצה ומה שהוא רוצה?בדיוק מה שאני ואחי עושים אני מוריד מה שהוא מבקש ואני מוריד גם דברים שלי,ואני מדליק את ההורדה רק בלילה בגלל שזה זולל את כול המשאבים!
פורסם 2006 בינואר 619 שנים איזה רעיו טיפשי זה לשים 2 BT. אני לא מבין מה הבעיה להדליק BT אחד ולהרויד מה שאתה רוצה ומה שהוא רוצה? בדיוק מה שאני ואחי עושים אני מוריד מה שהוא מבקש ואני מוריד גם דברים שלי,ואני מדליק את ההורדה רק בלילה בגלל שזה זולל את כול המשאבים! זה הפתרון הריאלי היחיד למצב שלך.
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מחבר יש לי בעיה ברשת שאני לא יכול להעביר קבצים. Network places -> view workgroup computers וזה עושה שגיאה
פורסם 2006 בינואר 619 שנים יש לי בעיה ברשת שאני לא יכול להעביר קבצים. Network places -> view workgroup computers וזה עושה שגיאהדבר ראשון אחרי שהורדת ניתן להעביר את הקובץ גם בלי לראות את המחשבים באמצעות תוכנות כמו ICQהעברה תהיה מהירה מאודדבר שני אל תעשה לראות תנסה הוסף חיבור רשתותרשום //COMPUTER NAME/SHARESHARE כמובן זה שם הספריה ששיתפת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.