עבור לתוכן

המחשב השני לוקח את כל המשאבים.. בעיה מוזרה.

Featured Replies

פורסם

אם אני ואח שלי מורידים באותו זמן, לא רק שזה עושה לי 10000000 פינג, גם עשיתי בדיקה בהורדה שלי לפני יומיים, זה הוריד לי על 5KB, ניתקתי את אח שלי מהראוטר תוך 10 שניות זה עלה ל-130KB (בביטורנט). איך זה שדווקא המחשב של אח שלי לוקח את כל המשאבים? ולמה שאני מוריד יש לי איזה 500+ פינג וכשהוא מוריד יש לי 1000000 פינג?

פורסם

איך אתם מחוברים ברשת ביניכם? אני מניח שבICS ושהוא המחשב הראשי. אם כן, אז ככה זה המצב. המחשב הראשי תמיד זוכה לעדיפות. ולהפעי שתי תוכנות שיתוף קבצים ברשת אחת זה אף פעם לא מומלץ, במיוחד אם היא לא עוברת דרך נתב איכותי.

פורסם
  • מחבר

ברור שאנחנו מחוברים ברשת.. קווית.. והראוטר נמצא אצלי בחדר אבל יש מצב שהוא הראשי משום מה כי האיי פי שלו הוא הראשון בטווח של האיי פי שמוגדר, יש טווח איי פי בין 2-3 והוא 2 ואני 3.. איך אני משנה שאני אהיה 2 ?

פורסם

אם יש ראוטר אז זה ממש לא משנה למי יש את הIP הראשון. אין מה לעשות, תוכנות שיתוף קבצים גומרות את רוחב הפס, ואם אתה מפעיל שתיים ביחד, תגיד תודה שמשהו זז לך בכלל.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שככה זה ואין מה לעשות? כל עוד אני ואח שלי מורידים באותו זמן בעזרת תוכנת BT אין מצב להוריד בקצב נורמלי?

וגם תסביר את זה שמתי שאני מוריד על 130+ יש לי פינג 500 בערך וכשהוא מוריד לא משנה על כמה יש לי 2000 פינג ומעלה

פורסם

איזה רעיו טיפשי זה לשים 2 BT.

אני לא מבין מה הבעיה להדליק BT אחד ולהרויד מה שאתה רוצה ומה שהוא רוצה?

בדיוק מה שאני ואחי עושים אני מוריד מה שהוא מבקש ואני מוריד גם דברים שלי,ואני מדליק את ההורדה רק בלילה בגלל שזה זולל את כול המשאבים!

פורסם

איזה רעיו טיפשי זה לשים 2 BT.

אני לא מבין מה הבעיה להדליק BT אחד ולהרויד מה שאתה רוצה ומה שהוא רוצה?

בדיוק מה שאני ואחי עושים אני מוריד מה שהוא מבקש ואני מוריד גם דברים שלי,ואני מדליק את ההורדה רק בלילה בגלל שזה זולל את כול המשאבים!

:xyxthumbs:

זה הפתרון הריאלי היחיד למצב שלך.

פורסם
  • מחבר

יש לי בעיה ברשת שאני לא יכול להעביר קבצים. Network places -> view workgroup computers וזה עושה שגיאה

פורסם

יש לי בעיה ברשת שאני לא יכול להעביר קבצים. Network places -> view workgroup computers וזה עושה שגיאה

דבר ראשון אחרי שהורדת ניתן להעביר את הקובץ גם בלי לראות את המחשבים באמצעות תוכנות כמו ICQ

העברה תהיה מהירה מאוד

דבר שני אל תעשה לראות תנסה

הוסף חיבור רשת

ותרשום

//COMPUTER NAME/SHARE

SHARE כמובן זה שם הספריה ששיתפת

פורסם
  • מחבר

זה לא נותן לי, זה עושה שגיאה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים