עבור לתוכן

איך אפשר "לתקן" סרטים עם סאונד חלש?

Featured Replies

פורסם

רוב הסרטים דווקא בסדר, אבל מידי פעם אני נופל על קבצים עם סאונד חלש, שאני צריך להגביר עד המקסימום בוינדוס בתוכנה וגם ברמקולים, וגם זה לא תמיד מספיק בשביל לשמוע בכיף...

השאלה אם יש תוכנה שמתקנת את זה...

הבנתי לפני כמה ימים שאולי יש חלק ב ffdshow שמתקן את זה, אבל בתוכנה לא מצאתי שום פתרון לבעיה (לא מצאתי בכלל לשונית בשם אודיו\סאונד),

תיקון: עם המקודד שמותקן לי (klite) הותקן לי אוטומטית גם:

ffdshow build 2005-12-22

ffdshow VFW interface

נדמה לי שזאת הגירסא האחרונה...

תודה (:

פורסם

פשוט תתקין את ac3 filter (אם זה עדיין לא מותקן לך), ותן לו להיות הפילטר כברירת מחדל לסאונד (תמונה).

שאתה מתחיל סרט, גש לproperties שלו ותגביר עד שיתפוצצו לך האוזניים.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

מלך (:

רק דבר אחד קטן, מופיעה לי הודעה שהפילטר במצב כבוי, ובשביל שהשינויים יופעלו צריך לאתחל את הנגן.

איך מסדרים את זה?

פורסם

לא מוכרת לי הודעה שכזו, תוכל לעלות סקריני? (ואם אתה מאתחל את הנגן זה עובד?).

פורסם
  • מחבר

אחרי שאני משנה את הסאונד דרך הAC3FILTER וסוגר אותו, אני סוגר ופותח את ה BSPLAYER מחדש, ואז זה משתנה...

פורסם

אף פעם לא נתקלתי בהודעה הזו, נראה לי שהיא קשורה רק ל BSPLAYER, אני ב ZOOMPLAYER פשוט מקליק ימנית וניגש למאפיינים של ה ac3 בלי שום בעיה (תוך כדי ניגון הסרט).

פורסם

ד"א ה 1.01a הוא פיתוח רשמי ? כי באתר הרשמי יש עדיין רק את 0.7 (לא שזה כזה קריטי, כי מסתבר שכשאתה מתקין את NERO הוא מגיע עם AC3FILTER מספיק טוב, ככה שאני כבר לא משתמש בזה).

פורסם

איפה רשום CHANGELOG או משהו ?

פורסם

חיפשתי אבל לא מצאתי :-\

strike that... מצאתי: http://www.videohelp.com/tools?changelog=186

vatos: כרגע הורדתי את הגירסה האחרונה (RC5), וגם אני מקבל את אותה ההודעה, עצה שלי, תשתמש ב 0.70b, הכי בטוח.

פורסם

טוב, לא קריטי.. בכלל מוזר לי שבהתחלה סרטים עבדו לי על המחשב החדש, בלי AC3FILTER, ואז הסקתי ש NERO כנראה התקין משהו שלו.. ד"א סרטים שהיו לי חלשים עם AC3FILTER המחשב הישן, עובדים פה מעולה בלעדיו .

פורסם

מוזר...

יש לי את אותה הבעיה כמו של Vatos-Locos

רק שאצלי יש את ההודעה הזו איך שאני נכנס להגדרות של ה AC3 :-\ ככה שאי אפשר לשנות כלום!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים