עבור לתוכן

תעזרו לי לשדרג את המחשבים בתקציב הבא...

Featured Replies

פורסם

עוד פעם אתה.... אין לי כוח אליך כבר

תביא השוואה אחרת ח-ו-ץ מטומ'ס.

אני לא סומך על שום השוואה ב 6600GT עוקף X850XT. וזו היחידה בינתיים שראיתי את זה קורה בה.

עד שבאמת תוכיח, ה X850XT נשאר הכרטיס הכי חזק ל AGP. אתה מוזמן להסתכל בסקירות ש כ-א-ן ב-א-ת-ר!!!!!!!!!!!!!

זה הסקירה עם הדריוורים הכי חדשים אם תמצא סקירה עם דריוורים חדשים יותר אז אתה מוזמן לתת,אתר TOM'S הוא אחד האתרים הכי איכותיים ואמינים בעולם החומרה העולמית כל אחד שמתעסק בתחום יודע זאת!

• תגובות 42
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ערכתי את ההודעה בעמוד הקודם. הבאתי לך סקירות, מ Xbit. אתה מוזמן להיכנס אחורה ולראות את ה 6800 מפסיד בבנצ'ים, ולא מדובר ב 3Dmark

על TOM's לא הייתי סומך בענייני כרטיסי מסך, כן בענייני מעבדים ולוחות.

פורסם

ערכתי את ההודעה בעמוד הקודם. הבאתי לך סקירות, מ Xbit. אתה מוזמן להיכנס אחורה ולראות את ה 6800 מפסיד בבנצ'ים, ולא מדובר ב 3Dmark

על TOM's לא הייתי סומך בענייני כרטיסי מסך, כן בענייני מעבדים ולוחות.

הסקירה לא שווה כלום זה עם דריוורים מאוד ישנים בני כמה וכמה חודשים טובים..

וTOM'S כן איכותיים ביותר בנוגע לכל מה שהם עושים,האתר Xbit הרבה פחות אמין,איכותי

פורסם

אתה אהבל שזה לא יאומן, עכשיו שמתי לב.

בטח שזה דרייברים ישנים!!!! זה סקירות לכרטיסי AGP!!!! טמבל!

בטומ'ס זה בכלל ל PCI-e, יש הבדלי ענק. ומחשבי הבדיקות שונים, ועוד מליון ורבע דברים שונים.

תביא סקירה נורמלית על A-G-P!

נ.ב- כמה בדיוק עולה ה 6800U?

אתה יודע טוב מאוד. 400 דולר. 100 דולר מעל ה X850XT, לכרטיס שלא יותר טוב ממנו בכלל.

מישהו צריך הלוואה בריבית מהשוק האפור?:]

פורסם

אתה אהבל שזה לא יאומן, עכשיו שמתי לב.

בטח שזה דרייברים ישנים!!!! זה סקירות לכרטיסי AGP!!!! טמבל!

בטומ'ס זה בכלל ל PCI-e, יש הבדלי ענק. ומחשבי הבדיקות שונים, ועוד מליון ורבע דברים שונים.

תביא סקירה נורמלית על A-G-P!

נ.ב- כמה בדיוק עולה ה 6800U?

אתה יודע טוב מאוד. 400 דולר. 100 דולר מעל ה X850XT, לכרטיס שלא יותר טוב ממנו בכלל.

מישהו צריך הלוואה בריבית מהשוק האפור?:]

תלמד לדבר ואז דבר חייה! :bash:

פורסם

LOL

ההודעות היחידות שלי שמנוסחות ככה מופנות אליך. כבר עלית לי על העצבים עם השטויות שלך כל פעם מחדש.

אתה מנסה לעודד אנשים לבזבז כסף או מה?

X_X

פורסם

faceman_007 אתה טועה ומטעה אנשים זה בכלל לא נכון ש-6800ultra עובר את x850xt בביצועים אולי בחלמות .

פורסם

מה ניהיה הויכוח פה על סתם עדיף x850xt כי הוא הרבה יותר זול וגם אם ה 6800u יותר טוב הוא לא שווה 400 דולר יותר ההחלטה שהחלטת היא הטובה ביותר בשבילך

פורסם

400 דולר באמת לא שווה אבל עדין הוא יותר טבו

פורסם

400 דולר באמת לא שווה אבל עדין הוא יותר טבו

נכון לא שווה בכלל למי שמשדרג אין טעם לקחת AGP יותר משתלם לטווח הרחוק לקנות PCI-E

פורסם

נכון עוד כמה זמן כל הAGP יהיו חיבים לשדרג ככה שלא צריך להשקיע יותר מידי

פורסם

נכון עוד כמה זמן כל הAGP יהיו חיבים לשדרג ככה שלא צריך להשקיע יותר מידי

אני אישית מקווה ש6800GS יהיה הכרטיס האחרון שיצא לAGP כי ככה החברות יתמקדו יותר בPCI-E :P

פורסם

אם יצא עוד בטוח יפלו!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים