פורסם 2006 בינואר 619 שנים האם כדאי להשים 2 מודמים בבית1? האם כדאי לי לעשות את זה והאם זה יעלה אותו מחיר או שזה יותר זול מהבחינה שזה מודם שני בבית ויש כאילו שני קווים בבית?ובחדר שלי אין שקע לטלפון זה אמורה להיות בעיה בישבילם?
פורסם 2006 בינואר 619 שנים צריך להיות סיבה מיוחדת מאוד בישביל ש2 מודמים שזה אומר גם 2 קווים ניפרדים יהיו הפיתרון הטוב למישתמש הביתיאתה רוצה ליגלוש ב2 מחשבים או יותר יש מושג שניקרא רשת מחשבים תריץ חיפוש ותביןצריך יותר מהירות גלישה תעשה מנוי על מהירות יותר גבוה בספק אינטרנט ובספק תשתיות(כבלים או בזק)
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מחבר אני יודע מזה רשת ביתית אבל זה מעצבן אותי אין מהירות כבר פתחתי על זה נושאאני רוצה עוד מודם להשים זה שווה?זה עולה אותו מחיר ?או שיש הנחה בגלל שיש תשתית כבר?
פורסם 2006 בינואר 619 שנים זה לא שווה כי עוד מודם זה עוד קו טלפון-כבלים שונה=תשלום לספק תשתיתועוד תשלום לספק אינטרנט יכול להיות שיש לך בעיה בהגדרות רשת או מהירות לא מספיקה מי כל מיני סיבות אחרות ויש מספיק סיבות שידפקו לך תמהירות גלישה
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מחבר לי זה שווה כי אבא שלי כול הזמן מנתק לי תאינרנט וזה מעצבן :pissed: :pissed: :pissed: יש לי כבלים זה אומר שאני יצטרך להשים עוד כבלים אז נראה לי שזה יצא בהנחה כי זה מודם שני לכבלים של הבית
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מחבר כן את זה אני יודע אבל אם אני יקנה נגיד סוויצ או ראוטר???אז אני לא יהיה תלוי במחשב הראשי?או שזה יהיה אותו דבר רק בלי חוטובהקשר של סוויצ האם הוא יתן לי משהו ?שאני לא יהיה תלוי במחשב הראשי?
פורסם 2006 בינואר 619 שנים לי יש ראוטר והראוטר מיתחבר בעצמו לאינטרנט ונותן חיבור למחשביםזה אומר שאבא שלך יוכל לכבות ולהדליק תמחשב שלו כמה פעמים שהוא ירצה וזה לא ינתק אותךדרך אגב הראוטר שלי גם חוטי וגם על חוטי וביגלל שאני פוחד מיקרינה אני מישתמש בחיבור חוטי(הדיבורים על הקרינה של הפלפונים גרמו לי לפחד מידברים על חוטים)עריכה-המודם מיתחבר לראוטר והראוטר מחבר תמחשבים
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מחבר סבבה אתה יכול להסביר לי איך עשיתה את כול זה כדאי שגם אני יעשה את זה? ואם אפשר לדעת כמה עלה לך הראוטר? עריכה החיבור שלי מחובר ככה כמו שלך רק בלי ראוטר שתי המחשבים מחוברים למודם אחד נראה לי שזה משגע את המודם Oo הוא מתחיל להתקע וכול מיני שטטויות כשאני עובד באינרנט אז המחשב הראשי האינרנט אצלו בקושי זז יש לי 1.5 מגה למה זה??? והאם לך זה לא קורה אם הראוטר שלך?
פורסם 2006 בינואר 619 שנים שיש מחשב ראשי הוא מחובר למודם ונותן למחשב השני אפשרות ליתחבר לאינטרנט דרכוהראוטר במובן מסוים הוא כמו המחשב הראשי ונותן גישה לאינטרנט למחשבים שמחוברים אליוואני לא עשיתי את זה מישהו אחר חיבר אותי כי אני לא מבין הרבה בהגדרות ראוטרפשוט תיפתח דיון חדש ותבקש המלצה לראוטר טוב ואיך להגדיר ובטח יעזרו לך
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מחבר החיבור שלי מחובר ככה כמו שלך רק בלי ראוטר Tongueשתי המחשבים מחוברים למודם אחדנראה לי שזה משגע את המודם Oo הוא מתחיל להתקע וכול מיני שטטויות כשאני עובד באינרנט אז המחשב הראשי האינרנט אצלו בקושי זז יש לי 1.5 מגהלמה זה???והאם לך זה לא קורה אם הראוטר שלך?
פורסם 2006 בינואר 619 שנים תיראה שיש 2 מחשבים שמחוברים באותו זמן לאינטרנט הם כמובן חולקים בינהם תמהירות גלישהושיש תוכנות כמו אימיול לדוגמה אז זה לוקח חלק מהמהירות גלישהיכול להיות שהמהירות שלך לא מספיקה לצרכים שלך ובישביל זה אפשר לעלות מהירות עצל הספק אינטרנט וספק תשתיותדרך אגב המהירות שליחה גם מאוד חשובה ולא רק המהירות הורדה
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מחבר כן כן אני יודע את כול זה אני לא רוצה להעלות מהירות כי זה אבא שלי מחליט :'( והוא לא ירצה בחחייםיםם לשלםם יותר מה יתן לי סוויצ יש לך מושג :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.