פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים זה שעכשיו הוא לא מ2002, הוא יותר ישן ולדעתי WARCRAFT 3, כי TROPICO כבר מדייי, UNREAL מתחיל לשעמם אחרי כמה משחקים, וCULUTRES סתם משחק..
פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים אכן סקר חשוד, אבל דווקא יש שם כמה TOP DOGS.לי יש מאבק קשה בין טרופיקו וUT, את שניהם חרשתי.
פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים WARCRAFT3 RULZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![move]WARCRAFT3 IS THE BEST GAME EVER!!!!!!!!![/move]
פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים שמעתם על המשחק cs הוא לא כל כך פופולרי אבל אני חושב שמספיק אנשים מכירים אותו בשביל הסקר... :-X לא חושבים כך?
פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים שמעתם על המשחק cs הוא לא כל כך פופולרי אבל אני חושב שמספיק אנשים מכירים אותו בשביל הסקר... :-X לא חושבים כך?לא כל כך פופולארי??!זה משחק #1 במסיבות רשת, יחד עם UT.מהנפוצים בישראל
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים שמעתם על המשחק cs הוא לא כל כך פופולרי אבל אני חושב שמספיק אנשים מכירים אותו בשביל הסקר... :-X לא חושבים כך?לא כל כך פופולארי??!זה משחק #1 במסיבות רשת, יחד עם UT.מהנפוצים בישראלדיי כבר חלאס נמעס מהמשחק הזה כצת שינויים בחיים שלכם לא יזיקו !
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים אף אחד מהם FINAL FANTASY 7 ON THE PSX זה המשחק הכי טוב,מרשים,מעניין,יפה,מושך,ומקסים ששיחקתי. SORRY...
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים UNREAL מתחיל לשעמם אחרי כמה משחקים :lol: :lol: ד"א, CS הוא המשחק הכי משוחק באינטרנט.
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים UNREAL מתחיל לשעמם אחרי כמה משחקים :lol: :lol: ד"א, CS הוא המשחק הכי משוחק באינטרנט. אז מה בכל זאת נמעס ממנו !! ודרך עגב עם כבר Final Fantasy אז עדיף 10 !!!! זה משחק מדהים !!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.