עבור לתוכן

בעייה במודם?

Featured Replies

פורסם

לפני כמה שבועות (לפני שהתגייסתי) הרגשתי שמשהו לא בסדר באינטרנט בכלליות, הייתי מקבל התנתקויות לפעמים (ממש לפעמים) אבל בעיקר פינגים גבוהים בשרתים בחו"ל... לצורך העיניין יש לי חבילה של 2 מגה אבל אני מרגיש שבעבודה שוטפת האינטרנט לפעמים ממש איטי... עכשיו ברור שיש אתרים שהניתוב אליהם יותר איטי ופחות טוב ולא תמיד מורידים על המקסימום (במקרה שלי "אמור" להיות על 240) אבל אני פשוט הרגשתי שאפילו אם אני לא מוריד כלום ואין כלום ברקע שקשור להורדה משחקים מסויימים פשוט עם לאג מטורף... או הורדות לא זזות... אז אחרי דיבורים עם נציג של ברק הוא חירטש לי משהו שקשור בעבודות תחזוקה שלהם ושעכשיו שהם פתחו קו מיוחד לאפלואד ל"גיימרים" יש בעיות עם הרוחב פס למשתמשים רגילים וכל מיני בולשיט... אז אמרתי לו שזה לא אמור בכלל לעניין אותי, שילמתי על 2 מגה אני רוצה לראות שהאינטרנט שלי זז ומתפקד כמו שצריך, בסוף הוא שאל אותי אם המודם שלי קיבל מכות או נפל, אמרתי לו שכן זה קרה כמה פעמים שהעברתי את המחשב, העצה שלו הייתה להחליף את המודם... B FOCUS ROUTER 270 של ECI...

והשאלה שלי יש מצב שאם המודם קיבל כמה מכות/נפל הוא יפגום במהירויות? זה בכלל לא נשמע הגיוני אבל יש מצב שזה נכון?

פשוט ממש לא בא לי לנסוע לבזק סטור עכשיו.

תודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים