עבור לתוכן

בעיה בכרטיס מסך + המלצה

Featured Replies

פורסם

ברשותי כרטיס ASUS TI4200 זה זמן רב. לאחרונה המאוורר שלו התחיל להרעיש ושום "טיפול" בו כולל שימון וכו' לא עזר.

1. היכן ניתן למצוא מאוורר חלופי ? באתרים שמוכרים מאווררים חלופיים לא מצאתי את הדגם הזה כמתאים למשהו.

2. האם כדאי בכלל להשקיע במאוורר חלופי ? או שכדאי לקנות פשוט כרטיס מסך חדש ?

3. איזה כרטיס מסך כיום משתווה בביצועיו לכרטיס שיש לי ? אני לא משחק במשחקים חדשים וכבדים כך שאינני זקוק ל"מילה האחרונה".

תודה

פורסם

ליפני שאפשר יהיה להמליץ לך על כרטיס חדש צריך לדעת תמיפרט שיש לך

יכול להיות שיהיה עדיף ליקנות מחשב חדש ויכול להיות שביכלל לא כדי לשדרג ובימקום זה כמו שאמרתה להחליף רק מאוורר

בכל מיקרה TI4200 נחשב ככרטיס מת לגימר שמשחק במישחקים קצת כבדים ומעלה

פורסם
  • מחבר

המחשב הוא פנטיום 4 עם לוח אם Asus P4P800

לגבי החלפת מאוורר - איזה מאוורר יתאים כאן ?

פורסם

יש הרבה מאוד פנטיום 4

תגיד לפחות תמהירות שעון

חוץ מיזה תגיד גם איזה זיכרון יש לך(סוג כמות ומהירות)

ואז אני יוכל להמליץ לך על כרטיס מסך או לא לשדרג ביכלל

במאווררים אני לא מבין אז בזה אני לא יכול לעזור

פורסם
  • מחבר

Pentium 4 2.8GHz

Memory - 512Mb DDR400

פורסם

אם כרטיס המסך מספיק לך אין שום סיבה לקנות חדש. אם תתן לינק לדגם המדוייק אפשר יהיה לראות מה אפשר להלביש עליו. לטיטניום שלי היתה בדיוק אותה בעיה. פרקתי את המאוורר, הלבשתי על הסינק מאורר סטוק של AXP2500 שהיה לי והכרטיס מקורר 10.

פורסם

אם אתה רוצה להחליף קירור פתח את זה בפורום אוברקלוקינג וקירור שם יותר מבינים עניין :xyxthumbs:

פורסם

תיראה יש לך מחשב טוב והכרטיס מסך הזה מגביל אותו במישחקים אני כן היתי ממליץ להחליף כרטיס

לאיזה 6600GT או לכרטיס מיתחרה של ATI (לא זוכר תשם)מחשב כזה בכיף יוכל להריץ מישחקים כבדים ברמה נורמלית(בתוספת כרטיס טוב כמובן)

חוץ מיזה יצא כרטיס חדש של נווידה שאפילו יותר מישתלם מה 6600GT לאפיק הAGP -מה שיש לך במחשב אז גם הוא מאוד כדי

למרות שלפי מה שהבנתי קשה להשיג אותו

רק תיזכור שבמיקרה שאתה קונה כרטיס חדש תיזכור שאתה חיב באפיק AGP ולא PCIE

פורסם

במידה ואינך משחק במחשב שלך ומשתמש בו לסרטים ולאנטרנט אין לך שום צורך להחליף כרטיס

באם ואתה מתכוון להחליף כרטיס נתחיל בזה:

*תקציב מינימום~מקסימום?

*C@?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים