עבור לתוכן

כרטיס ג'י פורס FX5200 128MB לא מצליח להריץ משחקים חדשים למה??

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סבבה עזרתם לי תודהההההה :xyxthumbs:

• תגובות 34
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תשמע נתקלתי כבר במחשב בדיוק כזה אתה קנית אותו מאייבורי ,נכון

עכשיו אני מציע לך להתקין גרסה של דיירקט X של 9.0 הכי ישנה שיש...

כי לחבר שלי בדיוק אותו מחשב ,וMOST WANTED רץ עליו .

פורסם

אם כך יש לך בעיות אחרות גם 512 זה אמור להריז את זה לי למשל יש 768 ראם אותו כ.מ ומעבד 2.4 והמשחק עובד טוב בלי תקיעול על הגדרות סבירות נסה לפרמט או משהו זה לא נראה לי בעיית חומרה אלא וירוס או משהו כזה

פורסם

אני לא לגמרי מסכים איתך.

הצלחתי להריץ חלק לגמרי SWAT4 על 800x600 עם הגדרות גבוהות על 5250 למשל (ללא OC). ואין הבדל גדול בין 5200 ל 5250.

לדעתי יש שם עוד משהו מאחורי זה, כנראה הזיכרון, 512 מגה זה מעט לגיימרים. מאוד מעט. תוסיף עוד 512 ותראה הבדל גדול.

לי אישית יש 1024, מעבד חזק יותר ו6600GT ועדיין לוקח זמן לתפריטים ב NFSMW לעלות, הוא יחסית כבד, משתמש ב 300MB זיכרון לפחות בזמן ריצה.

תחשוב שחלונות משתמש בעוד 250-300MB ותבין לבד מה חסר לך.

רצוי לנצל את ה Dual Channel ולקבל תוספת ביצועים של כ 60% לערך בביצועי הזיכרון.

תוכל אולי להגיד לי ידידי היקר איזה כרטיס זה לעזעזל 5250??? :lol:

אתה בטח מתכוונן ל9250 ;)

פורסם

אוי נו, טעות הקלדה, בוודאי ובוודאי שאני מדבר על 9250, שתומך ב DX8.

מתנצל על הטעות.

פורסם

לא חייבת להיות בעיה עם NFSMW .. יש לי אותו כרטיס אבל מעבד יותר חלש 512 MB .. ואני מריץ NFSMW על הגדרות בינוניות- וזה הולך חלק אחרי חצי שעה משו כזה זה נתקע לכמה שניו ואחרי זה , זה פועל סבבה ..

נראה לי יש לך בעיה במחשב.. ואל תשאיר תוכנות פועלות ברקע .. זה מאיט ת'משחק .. תסגור אימיול מססנג'ר ICQ והכל ..

פורסם
  • מחבר

אממ לא לא קניתי מאייבורי אבל אפשר להגיד שהתסמכתי על התוכנית מפרט הכי טובה שהם פירסמו רק לקחתי חברות יותר טובות בחלקים

ואמרתי לכם שניסתי לפרמט והפעלתי ישר אחרי פירמוט וברור שלא הפעלתי את זה שאימיול ואייסי וכל אלה ברקע הלכתי לtask מנג'ר וסגרתי את כל השטויות

פורסם

מוזר.

אני מפעיל חלק NFSMW בהגדרה נמוכה כי יש לי GF4 MX 440 אבל אני קונה יותר טוב. בכל אופן זאת אומרת ש FX5200 יותר גרוע מGF4 או GF3?

פורסם

יש סיבה שNBA06 לא יעבוד על FX5200?

פורסם

תיבדוק את הדרישות הMIN של המשחק!

פורסם

חחחח אני אם HIS Readon 9250 והכול רץ לי על הגדרות כימעט הכי גבוהות xD אני לא מאמיןxD

פורסם

ברור על איזה הגדרות אבל??? :lol: :lol:

פורסם

כמה בולשיט מאנשים שלא יודעים שיט במחשבים

!

:bash:

א. 512 זיכרון מספיק מעל ומעבד לכל משחק חדש!

ב. גם אם יהיה לו מיליון גיגה של זיכרון זה לא יעזור למשחקים לרוץ יותר מהר!

ג. הכרטיס מסך שלך חרא! גיספורס 4 או אפילו גיפורס 3 יותר חזקים מהכרטיס שלך ( geforce 4 סידרת ה TI כנל לגבי הגיפורס 3 סידרת ה TI(

ד. לא הגיוני שאצל חבר שלך המשחק יעבוד יותר טוב עם P3 ו גיפורס2 , חברים שלך עקומים וכנראה עובדים עליך , כמוך לא מבינים הרבה

במחשבים , אז מזיינים לך בשכל .

ה.חשבתי עכשיו על עוד משהו , כנראה יש לך כרטיס של 64ביט, שהוא בערך פי 2 יותר חלש מה 5200 של ה 128 ביט.

בטח קנית מחשב ממכרז .

:lol:

ו. תקנה כרטיס מסך חדש וזהו , המלצה 6600 הרגיל שאפשר למצוא ב 650 שקל, או 9800 פרו יד שניה ב איזור ה 400-500 שקל.

פורסם

מה קשור???? בוא נתערב על מה זאתה רוצה שאני יסים משחקי עם נגיד 68GS עם 512M ו2G ויהיה הבדל

פורסם

אתם תראו את המפרט שלי ועובד לי מוסט וונטד על ההגדרות הכי גבוהות ב-20FPS על מה אתם מדברים בכלל?

דרך אגב יש לי כרטיס של אסוס....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים