עבור לתוכן

כרטיס ג'י פורס FX5200 128MB לא מצליח להריץ משחקים חדשים למה??

Featured Replies

פורסם

שלום...

יש לי מחשב פנטיום 4 2.6 ג'יגה הרץ ו512MB זיכרון פנימי וכרטיס מסך G-Force FX5200 עם 128מגה בייט זיכרון פנימי

עכשיו נגיד NFS אנדרגראונד 2 הוא הריץ פסדר על ההגדרות הכי נמוכות בהכל רזולוציה הכי נמוכה רמת פרטים הכי נמוכה וכ' וככל שהייתי מעלה ברמה הוא היה איטי באופן בלתי נסבל

עכשיו NFS מוסט וונטד הוא בכלל מריץ איטי שעה טוען את התפריט וכ'

עכשיו אנשים עם מחשבים הרבה יותר חלשים משלי (פנטיום 3 ג'י פורס 2 וכ') עובד להם סבבה האנדרגראונד 2 על ההגדרות הבנוניות והמוסט וונטד עובד סבבה בהכי נמוך אני חושב

ואני עם מפרט טכני כמו שלי אומרים שעובד להם הכל פצצה

עכשיו תגידו לי למה אצלי זה ככה? יכול להיות בגלל שהיצרנית של הכרטיס מסך לא מוכרת? (חברת PALIT)

יש לי DIRECTX 9.0C והורדתי תדרייברים הכי חדשים לכרטיס מסך.....

ניסתי גם פירמוט לא עזרררר

מה יכולה להיות הבעיה?? כי זה מעצבן בכוונה אז לפני שנה וחצי קניתי מחשב חזק בשביל משחקים ועכשיו הוא כבר מריץ בעעעעע

המחשב הקודם שלי הריץ את המשחקים הכי חדשים 4 שנים בככה...(VOODOO 3 3OOO פנטיום 3 1000)

בבקשה תעזרו ליייייייייי אני מתוסכלללל

• תגובות 34
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כי זה כרטיס חלש, מאוד.

והכרטיסים הישנים יותר לא תומכים DirectX9

ככה שהם מריצים אותו כנראה על 8, איכות התמונה נפולה במיוחד, אבל פריימרייט נורמלי.

אל תצפה לכלום מ FX5200, הוא כרגע הכרטיס החלש בעולם שעוד אפשר להשיג בחנויות. (להוציא יוצאי דופן כמו עודפים ויחידות מחודשות של TNT2 וכו')

פורסם

512MB זיכרון פנימי וכרטיס מסך G-Force FX5200

^^^

זאת הבעיה

תשרג כ.מסך למשהו יותר טוב כמו 6600GT או 6800GS

ואז המשחקים ירוצו... ורצוי גם להוסיף עוד 512 זיכרון

פורסם

אני לא לגמרי מסכים איתך.

הצלחתי להריץ חלק לגמרי SWAT4 על 800x600 עם הגדרות גבוהות על 5250 למשל (ללא OC). ואין הבדל גדול בין 5200 ל 5250.

לדעתי יש שם עוד משהו מאחורי זה, כנראה הזיכרון, 512 מגה זה מעט לגיימרים. מאוד מעט. תוסיף עוד 512 ותראה הבדל גדול.

לי אישית יש 1024, מעבד חזק יותר ו6600GT ועדיין לוקח זמן לתפריטים ב NFSMW לעלות, הוא יחסית כבד, משתמש ב 300MB זיכרון לפחות בזמן ריצה.

תחשוב שחלונות משתמש בעוד 250-300MB ותבין לבד מה חסר לך.

רצוי לנצל את ה Dual Channel ולקבל תוספת ביצועים של כ 60% לערך בביצועי הזיכרון.

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה להגיד לי שזה קצת 512? אולי זה לא הרבה... אבל לפי הדרישות הבסיסיות זה בהחלט אמור להריץ את המשחק באופן סביר+

כבר אמרתי לכם חברים עם 256 מגה מריצים יותר טוב ממני ועם כרטיס מסך יותר ישן

פורסם

מה רץ לך ברקע בחלונות? מה ניצול הזיכרון בלי המשחק, רק כשחלונות רץ? בדוק ב task manager.

פורסם
  • מחבר

מה זה דואלי זה פעולה כאילו יש 2 כרטיסי זיכרון שמעבדים בפעם אחת? איך אני יודע אם יש לי את זה ואיך אני מפעלי את זה?

ומזתומרת OC נתקלתי הרבה פעמים במושג הזה כאן בפורום....

פורסם

המעבד לא ממש לוקח תפקיד מרכזי במשחק הזה{ובכלל}הבעיה שלך היא כרטיס המסך.לי למשל המשחק סוחב רק ב800 על 600 בלי שום פילטרים ורמת פירוט הכי נמוכה שיש ועוד לי יש כרטיס הרבה יותר טוב משלך והוא גם נחשב לחלש.אז תחשוב לבד.המשחק עצמו עולה ממש מהר אצלי.

פורסם

512 זה לא קצת מדי, אבל רצוי יותר

אני הרצתי גם FEAR בלי בעיות עם 512, כרטיס מסך X800GT 256mb

NFSMW לא ניסיתי, לא אוהב NFS

פורסם
  • מחבר

שימוש בCPU משתנה כל הזמן נע בין 2% ל29% הכי גבוה הגיע ל45 ל יודע זה כל הזמן מתשנה

אגב האימיול פועל והוא תופס בערך 93 אלף K

פורסם

:s07:

טוב שאתה לא משווה GTO ל 5200. זה שילוב. 512 עם 5200 זו קומבינציה חלשה. בייחוד עם XP ודברים שרצים ברקע.

נו יופי. 93MB מתוך 512 תופס האימיול ואתה מתפלא?! :bash:

סגור הכל הכל ואז תנסה להריץ עם הגדרות נמוכות ו800x600.

פורסם

תפסיקו כבר לדבר שטויות...

512M זה מספיק ביותר למשחקים...

הבעיה היא בכרטיס... 5200 לא חייב להיות יותר חזק מ GF2...

ועוד יותר גרוע אם הכרטיס הוא 64BIT... :kopfpatsch:

פורסם

שימוש בCPU משתנה כל הזמן נע בין 2% ל29% הכי גבוה הגיע ל45 ל יודע זה כל הזמן מתשנה

אגב האימיול פועל והוא תופס בערך 93 אלף K

כמו שכבר כתב לך Evman007 למעבד (CPU) אין תפקיד משמעותי ברוב המשחקים. לכרטיס המסך יש מעבד (GPU) שתוכנן במיוחד לעיבוד גרפי והוא הגורם החשוב ברוב המוחלט של המשחקים.

יוצאי הדופן מהבחינה הזו הם סימולטורים משוכללים (טיסה למשל) שבהם יש מודל פיסיקלי שמדמה את הכוחות הפיסיקליים שפועלים בעולם האמיתי ולשם כך המעבד צריך לעשות עבודה לא קלה.

שורה תחתונה - FX5200 כרטיס גרוע ביותר וגם עולה בהתאם. יש לי חבר עם כרטיס כזה כך שאני מכיר מקרוב עד כמה הכרטיס הזה חלש. עם 512MB זיכרון אפשר להסתדר מצויין אבל אם אתה מצפה להריץ משחקים חדשים אז מומלץ בחום שתחליף כרטיס.

פורסם

הקטע הוא שזיכרון היום לא עולה הרבה, אפשר לקנות 512MB ב- 300~260 שקל.

וההבדל הוא של יום ולילה. אז למה לא לשדרג?

בכל הנגע לכרטיס המסך תשדרג אותו ל- 6600 (כמובן שמומלץ GT) והדברים יסתדרו.

פורסם

אצל חברים שלך פויל חלק עם כרטיסים ישנים כי אין להם אפקטים של הצללה ועוד אפקטים שיש רק לדיירקטס 9........ככה שכשהם משחקים זה יפעל חלק רק בגלל שאין להם כמעט אפקטים ויש איכות תמונה מזוויעה......אם היית גורם לכרטיס שלך לפעול על דיירקטס 8.1 אז היית רואה שאצלך היה הרבה יותר טוב משאר הכרטיסים.........ככה שאל תקשיב לאלה שמשחקים עם ג'יפורס 4 למיניהם......כי אין מה להשוות בין שלך ולבין ג'יפורס 4 כי הכל שונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים