עבור לתוכן

מתלבט- X800GT 256MB או 6600GT256MB

Featured Replies

פורסם

אני מעונין לרכוש כרטיס מסך חדש למחשב.

השאלה שלי היא:

מה עדיף יותר מבחינת ביצועים בגרפיקה חזקה?

X800GT 256 מגה של ראדון?

או 6600 GT 256 מגה של ג'יפורס?

או אפילו 6600GT 128 מגה ?

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4589

או

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3384

מה ההבדל בין כל הכרטיסים עם ה128 מגה וה256 מגה?

אני מעוניין בעיקר להפעיל משחקים לא כבדים במיוחד-אבל עדיין ברזולוציה וגרפיקה באפשרויות הגבוהות ביותר.

במשחקים nfs mw, medal of honor pacific asault דום 3 וכד'...

שהמשחקים ירוצו חלק ללא קירטועים וכד'...

ומה הדבר שמדברים עליו פתיחת צינורות עיבוד? אני ממש לא מבין בזה.

כמובן שעם הכרטיס אני קונה סיילנסר-אך צריך להחליט לפני איזה כרטיס הכי מומלץ מבחינת ביצועים ותמורה לכסף.

תודה וערב טוב.

פורסם

נוווווווווווו די כבר דיון אחד למעלה יש על זה !!!! :bash::s07::pissed::kopfpatsch:

פורסם

לא, אין, הוא רוצה ל AGP.

ל AGP קח 6600GT 128 מגה

לא את האוברקלוק אדישן במחיר מופקע!

פורסם
  • מחבר

אבי אני לא מבין מה הבעייה.

לא ראיתי עוד התלבטות של X800 GT ל6600GT.

אנשים פה ישר תוקפים זה פשוט לא יאומן.

ofek-חשבתי שX800GT יותר טוב לפי איך שמשבחים אותו פה בפורום-ואת ה6600GT כל הזמן אומרים שהוא הולך להיעלם מהשוק ולא שווה את הכסף לעומת רדאון.

אני ממש לא יודע מה לעשות-מצד אחד מישהו אומר לי משהו אחר-אבל בפורום אומרים משהו אחר.

אולי יש למישהו דברים מבוססים להגיד למה הראדון שווה יותר מה6600 בכללי?

פורסם

לDOOM3 יהיה אידיאלי לקנות 6600GT ואם יש לו פחות זיכרון זאת לא אומרת שהוא חלש יותר מגרסת ה256MB@!

פורסם
  • מחבר

אני לא שואל ספציפית רק למשחק הזה כי אני לא משחק רק בזה-אני שואל בכללי למשחקים עם גרפיקה גבוהה מה יהיה "אידיאלי" בשביל לשחק בתקציב שלי.

ה6600 GT 128 מגה שהבנתי שניתן לעשות אוברקלוק ולהגיע לביצועים גבוהים יותר מה256 מגה

או

הX800GT שהבנתי שניתן לפתוח לו צינורות עיבוד (שוב,לא יודע מה זה) ומגיע לביצועים גבוהים יותר X800XT בסופו של דבר...

מצטער על הבורות. :'(

פורסם

אם זה 6600GT נגד X800GT ל PCI-e ה X800GT לוקח

אבל זה AGP. ה X800GT ל AGP חלש יותר מזה של ה PCI-e ויקר מאוד, לעומת ה 6600GT שנשאר משתלם ומציג ביצועים טובים.

אגב, אי אפשר לפתוח לשום X800GT צינורות. רק ל GTO/GTO2 של ה PCI-e.

פורסם
  • מחבר

אני מבין..

עוד אופציה שעלתה-הX800GT נפסל מבחינתי.

במקום הX800GT יש את הX800GTO

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4226

הבנתי שיש לו 12 צינורות עיבוד במקום 8 ל6600GT זה נכון?

האם הצינורות עיבוד כאלו משמעותיים?

ניתן לפתוח עוד צינורות עיבוד בכרטיס הנ"ל? אוברקלוק מסויים? לאן הוא יכול להגיע באוברקלוק טוב עם סיילנסר ומארז עם קירור טוב מאוד ?

מצטער על השאלות הטיפשיות-פשוט אני ממש מתלבט ולא רוצה "לאכול אותה" כשאקנה כרטיס שמסתבר שיכולתי לרכוש אחד טוב יותר באותו כסף\הוספה של סכום קטן.

שוב תודה לאנשים עם סבלנות! ::)

פורסם

הכרטיס פתוח עד הסוף וכן יש חשיבות לכמות הצינורות.הכרטיס הכי טוב לPCI-E בתקציב 1000~ :)

פורסם
  • מחבר

אבל אני צריך AGP ;)

נראה לי שאלך על הכרטיס הזה.

לפני ביצוע הרכישה-האם ניתן לעשות איתו אוברקלוק לליבה? לזכרונות? האם הכרטיס בנוי לאוברקלוק "חזק"?

תודה!

פורסם

ואללה גם לי יש אותה שאלה אבל אני מתלבט בין ה x800gto ל 6800gs (שירד ל 1400) ומישהו יכול להסביר מה האיכויות של ה gto יחסית לכרטיסים אחרים x800gt ו 6600gt ? למה הוא עולה יותר מהם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים