פורסם 2006 בינואר 419 שנים אם אני קונה מחשב חדש, כדאי לקנות אותו עם AGP או PCI-E? - בהתחשב בכך שהכרטיס מסך בא עם המחשב ויהיה תואם לו כמובן.בעיקרון אני מעדיף לקנות AGP בשביל שאני אוכל להחליף בין הכרטיסים שבמחשב ה"ישן" וה"חדש".האם זה משנה??AGP זו טכנולוגיה ישנה שתעבור מהעולם בקרוב? משהו בנוסח SD RAM? או שהיא תישאר ותעבוד לצד הPCI-E ?והאם כרטיס מדגם מסוים בAGP יעבוד יותר\פחות טוב מאותו הדגם בPCI-E?
פורסם 2006 בינואר 419 שנים AGP עומדת לחלוף מהעולם.הכרטיס הכי חזק שקיים ל AGP זה X850XTמעבר לזה AGP פשוט לא מסוגל להחזיק, רוחב הפס לא מספיק גדול.וכל כרטיס ב AGP חלש מגרסת ה PCI-e שלו (אם קיימת)מה התקציב שלך לכרטיס מסך במחשב החדש? נוכל להמליץ לך על אחד.
פורסם 2006 בינואר 419 שנים PCIE זה התקן החדש...זה משנה... לא תוכל לשים כרטיס AGP ב PCIE...AGP עוד מעט יעלם...אם הכרטיס זהה לחלוטין אז אין כמעט הבדל בביצועים...
פורסם 2006 בינואר 419 שנים AGP זהו אפיק במהירות X8PCI E זה אפיק במהירות X16זה אומר שהוא יותר מהיר משמע שיפור בביצועים... לא מוציאים עוד כרטיסים ל AGP... רק ל PCI E....כיום השיפור הוא לא ממש מורגש אבל בעתיד לא יהיה בכלל ספק להבדל בין הטכנולוגיות (גם היום רואים הפרש ביצועים לטובת ה PCI E כמובן)אם אתה רוצה לראות מידע נוסף אז תריץ חיפוש בפורום... אין מספיק אצבעות בעולם כדי לספור את הת'רדים שנפתחו על הנושא...
פורסם 2006 בינואר 419 שנים המהירות הזות ברוב המיקרים לא מנוצלתמאוד יכול להיות שבSLI היא כן אבל כמה אנשים קונים 2 כרטיסי מסך או כרטיסי מסך מאוד חזקיםנכון שבעתיד השיפור במהירות של הPCIE יתן לו יתרון גדול אבל ברוב המיפרטים היום הוא לא נותן הרבה ביכלל
פורסם 2006 בינואר 419 שנים המהירות הזות ברוב המיקרים לא מנוצלתמאוד יכול להיות שבSLI היא כן אבל כמה אנשים קונים 2 כרטיסי מסך או כרטיסי מסך מאוד חזקיםנכון שבעתיד השיפור במהירות של הPCIE יתן לו יתרון גדול אבל ברוב המיפרטים היום הוא לא נותן הרבה ביכללעד אז(2007)יצא כבר PCI-E 2!!
פורסם 2006 בינואר 419 שנים עד אז(2007)יצא כבר PCI-E 2!! מאיפה אתה יודע..? נראה לי יש לך גישה לכל החברות בעולם ואתה יודע הכל מתי ואיך יוצא...
פורסם 2006 בינואר 419 שנים מאיפה אתה יודע..? נראה לי יש לך גישה לכל החברות בעולם ואתה יודע הכל מתי ואיך יוצא... אכן יש לי ותהיה יותר בעתיד הקרוב(עוד 10 שנים): http://hwzone.co.il/archive/1135368881/77752/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.