עבור לתוכן

Yes כנגד Hot מבחינת איכות השידור

Featured Replies

פורסם

YES הרבה יותר איכותי ללא ספק....

• תגובות 49
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה הכל טעם אישי.

בכל מה שקשור לבעיות טכניות שניהם זבל!

פורסם

HOT יותר טוב בגלל ערוץ ביפ וערוץ EXTRA HOT

אבל YES יותר טוב בגלל הסרטים, לא משנת 1970 כמו בהוט

פורסם

אני עברתי מHOT בגלל הממיר הדפוק (והחליפו לי את הממיר שלום פעמים!) ועדיין לא עזר. השרות לקוחות שלהם על הפנים. ערוצים ניתקעים.

עברתי לYES , בגשם הרשאון הבנתי שזה לא מושלם אבל OK זה לכמה דקות בודדות והכול חוזר, השלט שלהם התקלק לי פעמיים (?!)

השידורים יותר מדברים אליי וגם הסרטים משודרים פעמיים בשבוע (אותו סרט) ובHOT לקחו סרט אחד לכול השנה.

האיכות של התמונה הרבה יותר טובה בYES

לכן....YES ללא ספק.

פורסם

מבחינת איכות התמונה YES יותר טובים מכיוון שHOT משתמשים בתשטית הישנה של הכבלים האנלוגים ואילו בYES התשטית חדשה.

מבחינת התוכן לHOT יש יתרון קל באיכות ובכמות.

שתי השירותים לא חפים מתקלות שונות ומעצבנות.

פורסם
מבחינת איכות התמונה YES יותר טובים מכיוון שHOT משתמשים בתשטית הישנה של הכבלים האנלוגים ואילו בYES התשטית חדשה.

התשתיות שונות לחלוטין (ובהחלט יש עדיפות לכבלים על פני לווין), כך שהשוואה כזאת היא טיפשית לגמרי.

פורסם

אצלי בבית יש HOT אבל בצבא אני רואה כל הזמן YES ככה שאני יכול להשוות כל הזמן

מבחינת תוכן לצעירים אין על YES , יש את הערוץ GAME 1 (שאפילו שהוא לא משהו אבל לפחות זה משהו) לפני זה היה את TECHTV יש 4 ערוצי מדע וטבע (כולל עערוץ אנימל פלנט ) הסרטים תמיד היו יותר חדשים ויותר טובים לדעתי (למרות שלאחרונה הוט מתקדמים בתחום הזה ) והסדרות תמיד היו יותר טובות ויותר איכותיות ב YES למעט כמה סדרות בודדות שהוט קנו אבל פעם ב... ערוץ הסרטים הישראלים (כן יש מי שאוהב את זה)

ערוץ הוט אקסטרא היה לא משהו בכלל ונפתח כמה חודשים אחרי ש YES WEEKEND כבר רץ עכשיו דווקא יש שם סדרות סבבה.. ובקשר לסדרות מקור ישראליות הוט עדיפים..

ההרגשה הכללית שלי היא שאם הייתה לכבלים אפשרות להשאיר אותנו עם הממירים האנלוגים הערוצים הישנים (ולהרוויח הון על כלום) כמו בתקופת גוונים/ערוצי זהב/תבל הם היו עושים זאת בכיף , אבל בגלל שיס נכסו לתמונה עם טכנולוגיות חדשות ואיכויות שידור ותוכן עדיפים בהרבה הם הם היו חייבים לעשות את זה - ולא (!) בגלל שהתקדמנו טכנולוגית או שפשוט הם שאפו להשתפר ולהתעדכן .

פורסם

דיי, באמת ?

גם בזק לא היו מורידים את המחירים לאינטרנט (ואני אפילו לא מדבר על אינטרנט מהיר שבכלל לא היה בחלומות הכי רחוקים שלהם) אם הכבלים לא היו נכנסים לתמונה. זה מונע ממך לעשות עכשיו מנוי ב-ADSL ?

גם פלאפון לא היו מורידים מחירים אם סלקום לא היו נכנסים לתמונה. זה מונע ממך לעשות מנוי בפלאפון ?

גם מייקרוסופט לא שדרגו את האקספלורר כבר 10 שנים, ורק עכשיו הם מתחילים לדבר על זה (ועדיין לא לבצע) - כי המתחרים התחילו להיכנס לתמונה. זה מונע ממך להשתמש ב-IE ? (ואם תגיד כן, אני יכול להגיד לך שמעל 80 אחוז נכנסים לאתר הזה עם IE טהור).

פורסם

התשתיות שונות לחלוטין (ובהחלט יש עדיפות לכבלים על פני לווין), כך שהשוואה כזאת היא טיפשית לגמרי.

אתה תועה! זה שהתשטית של HOT ישנה ונחותה יותר באיכות השידור זו עובדה שהחברה מודה בה באי רצון בעצמה, HOT משדרת עדיין בעיכר בפורמט אנלוגי בניגוד ל YES, שאל בכל חנות אלקטרוניקה מכובדת...

פורסם

תוב, אני תועה. אלחותי עדיף על חותי.. ::)

-אתה תועה ומתעה! >:(

פורסם

דיי, באמת ?

גם בזק לא היו מורידים את המחירים לאינטרנט (ואני אפילו לא מדבר על אינטרנט מהיר שבכלל לא היה בחלומות הכי רחוקים שלהם) אם הכבלים לא היו נכנסים לתמונה. זה מונע ממך לעשות עכשיו מנוי ב-ADSL ?

גם פלאפון לא היו מורידים מחירים אם סלקום לא היו נכנסים לתמונה. זה מונע ממך לעשות מנוי בפלאפון ?

גם מייקרוסופט לא שדרגו את האקספלורר כבר 10 שנים, ורק עכשיו הם מתחילים לדבר על זה (ועדיין לא לבצע) - כי המתחרים התחילו להיכנס לתמונה. זה מונע ממך להשתמש ב-IE ? (ואם תגיד כן, אני יכול להגיד לך שמעל 80 אחוז נכנסים לאתר הזה עם IE טהור).

אתה צודק אבל אם מסתכלים ספיציפית על התחרות בעין הוט ויס , שמים לב למשהו מאוד ברור יס מובילה בחידושים והוט מזדנבת אחריה. אני לא תמים ואני יודע שיש דברים שאני לא יודע בתחרות בין חברות ענק וכל מיני שיטות של ריגול תעשיתי ומוסכמות כאלו ואחרות , אבל כמשתמש ביתי רגיל אני לא מעוניין להתעסק בכל הדברים האלו , אני רוצה לקבל תמורה לכסף, ולדעתי יס נותנים לי עדיפות . מה גם שלדעתי מספיק הבעיות והאיטיות של הממיר של הוט כדי לעבור חברה. עכשיו יש מי שיגידו שבימים גשומים יס לא נקלט טוב , זה נכון (לפעמים ולא אצל כולם) אבל גם לכבלים לא חסרים בעיות ניתוקים (של הטלויזיה וגם האינטרנט ביחד) כל מיני בעיות קליטה ושידור .. ועוד

פורסם

same shit different name

פורסם

אני לא מכיר את הוט. מישהו יכול להגיד לי איך ממשק אינטרקטיווי פועל על תשתית לווין?..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים