עבור לתוכן

Yes כנגד Hot מבחינת איכות השידור

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני כרגע בתהליך של השלמת מערכת קולנוע ביתית חדשה, בעזרתו של עובד מחברת TopAudio. כרגע אני עוד לא מחובר ללוין\כבלים, והייתי מעוניין להתחבר. האיש אמר לי שכדאי Yes, מכיוון שאיכות השידור בלוין הרבה יותר טובה ואידיאלית הרבה יותר לפלזמות, מסכים מתקדמים וכו'. אשמח לקבל חוות דעת נוספת ממכם.

תודה מראש! :xyxthumbs:

• תגובות 49
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה שאמרו לך נכון

אבל מבחינת תוכן שידור אני מעדיף HOT.

פורסם

אם אתה קונה מטופ-אודיו, כנראה שהצד הכלכלי זה לא הצד החלש שלך... תעשה מנוי בשניהם..

פורסם

^^ זה גם לא כל כך יקר , יש חבילות זהות שאתה יכול לעשות רק ב1 מהאופציות.

פורסם

אני הייתי גם ב-HOT וגם ב-YES (עד עכשיו), ל-YES איכות יותר טובה בקצת מ-HOT וממיר מגיב הרבה יותר מהר.

פורסם

דבר ראשון התוכן הרבה יותר חשוב מהאיכות. אני הייתי מחליט לפיו.

יש לי כבלים עם ממיר דיגיטלי... האיכות פסדר, לא משהו מלהיב. הצליל בכלל לא משהו.

חוצמזה הטענה הכללית אומרת:

א. ללווין יש תוכן יותר טוב.

ב. ללווין יש איכות שידור יותר טובה.

לצערי עוד לא התנסיתי עם הלווין לכן אני לא יכול לחוות דעה.

ו-Milford - חבל על הספאם.

פורסם

לגבי התוכן, לדעתי גם ב-YES וגם ב-HOT רוב התוכן זבל, אני רואה רק חדשות + ערוצי מדע והיסטוריה, 99% מהסרטים שהם מקרינים או שכבר ראיתי או שפשוט לא כדאי לראות בכלל.

פורסם

אני הייתי בשניהם ו-YES הרבה יותר טובים:

1)הצליל לא מאחר לבוא לאחר התמונה כמו בממירים הישנים של הוט

2) הפרסומות של YES נסבלות, של HOT לא.

3) התוכן הרבה יותר טוב

שים לב, שליס יש בעיה עם טלויזיות הם לא פורמט רחב. בשידורים שהם פורמט רחב, כולם רואים פורמט רחב, גם אלה שיש שאין להם פורמט רחב

בטלביזיה. הם טוענים שזו בעיה טכנית בממיר של המתלונן, אבל באמת זאת "בעיה טכנית" שקיימת בכל הארץ בכל הממירים.

* לפי מה שאני שמעתי ממוכר בחנות הוליווד - הממיר הישן של יס (לא הכסף) מספק איכות צליל יותר טובה מהחדש.

פורסם

בעיה גדולה עם YES. בכול פעם ואני מדגיש בכול פעם שיש מזג אויר של גשם וברקים השידורים נקטעים אין ספור פעמים למשך דקות ארוכות כאשר YES לא מצאו לכך פיתרון וגם לא הולכים למצוא בזמן הקרוב .

ממש מעצבנים ! :pissed::jump:

פורסם

האיכות ב HOT במסכי LCD פשוט נוראית

ממש לא מומלץ

פורסם

לYES איכות שידור טובה יותר,ממיר מהיר יותר [הרבה יותר מהר,ובאמת] וערוצי סרטים טובים יותר

לHOT יש תוכן הרבה יותר טוב מל-YES....הוא נהנה מערוצים מוצלחים יותר,יש לו את הV.O.D,ויש לו כמה ערוצים קלאסות..מצד שני-הוא סובל מממיר זוועתי,מלא באגים לרוב ואיטי...

אם היית שואל אותי-אני מעדיף את HOT...עכשיו גם בתחום הסרטים הם מתחזקים וערוצי הסרטים שלהם משתפרים...

ממילא כשאני מחפש "שידור איכותי" בשביל סרט אני משכיר DVD.

נ.ב-יש לי בבית טלויזיה LCD 34 אינץ'...האיכות תמונה בHOT לא מהמרשימות ביותר.

פורסם

בעיה גדולה עם YES. בכול פעם ואני מדגיש בכול פעם שיש מזג אויר של גשם וברקים השידורים נקטעים אין ספור פעמים למשך דקות ארוכות כאשר YES לא מצאו לכך פיתרון וגם לא הולכים למצוא בזמן הקרוב .

ממש מעצבנים ! :pissed::jump:

מן הסתם אין לזה פתרון, שהרי בשיטה של לווין צריך קו ראיה למטרה [כלומר לצלחת שקולטת], והעננים מפריעים

אבל זה לא קורה כל הזמן, וממה שאני רגיל אליו, זה קורה רק כשיש שלג

אצלנו בירושלים, ואז מי רואה טלוויזיה לעזאזל? יש שלג!

פורסם
  • מחבר

כנראה שהוא צדק! תודה רבה לכם. לגבי התוכן... הדבר היחיד שאני רואה זה חדשות, ערוץ 1\8 וביפ. על ביפ אני מוכן לוותר כי מזמן הוא נהפך לזבל (אני מתנחם בעובדה שב- Yes יש סרטים מעולים כל הזמן {יותר חשוב לי} ומשדרים את Family Guy :jump:) את ה- VOD ניסיתי והוא סתם לא שימושי מבחינתי, כל הדברים שם לא רלוונטיים מבחינת תאריך ואין את התחושה של משהו חדש כשאתה צופה בו. הוא גם איטי בטרוף. תודה!

פורסם

על ביפ אני מוכן לוותר כי מזמן הוא נהפך לזבל

שים לב שבקרוב מאוד עולות המון תכוניות בביפ... קודם כל התוכנית "כולם שונאים את כריס" דבר שני בקרוב משפחת סימפסון חוזרת לביפ והם גם קנו עוןנות חדשות יותר של דרו קארי ואת כל העונות של נשואים פלוס (הם קיבלו ממש מלא איימליים ובקשות לשדר את זה אז הם קנו :))

ואם אתה בסופו של דבר תתחבר להוט שים לב לבקש ממיר דוקסיס! אם אתה בתבל/מתב זה ממיר שנראה בדיוק כמו ההוט מג'יק אם ראית אותו... אם אתה בערוצי זהב שים לב לקבל את הדוקסיס החדש... הישן יש בו הרבה בעיות אבל עד כמה שאני יודע הם לא מחלקים אותו אבל תשים לב בכל זאת..

פורסם

אחי תאמין לי המלצה חמה על יס אני הרבה יותר נהנה מהם אצלי בבית יש יס ואצל אמא בבית יש הוט ותמיד אני אצלה וכול מה שיש לעשות זה לראות טלביזיה אני מקבל מחשבות אובדניות

ליס יש הרבה יותר סרטים ויש לי LCD 32" ואני רוצה אמ.....לא מעולה ואתה יכול לראות בעין את ההבדל בין שידור לDVD לHDTV אבל אני עדיין רואה ממש לא רע

ומאז היס מקס אני פשוט לא מבין איך חייתי בלי זה (חחח טוב לא להגזים אבל זה קטע נדיר הדבר הזה! :))

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים