עבור לתוכן

הודעת שגיאה בביטורנט-"Likely faulty socket selector"-למבינים?!

Featured Replies

פורסם

[NOS] אני רואה שאתה אוהב לקבל אזהרות בפורום... אסור לדון בשטויות כאלו על גבי הפורום, אם אתה רוצה, בשביל זה יש באתר מערכת הודעות פרטיות !!!

בכל מקרה, לפותח הדיון, לא מכיר את ה SAFE MODE, רשום שזה לא רציני, אבל לא נראה לי שהרבה נתקלו בזה.

לגבי ההבדלים בין ה CLIENTS, אז הפרוקוטול מאפשר לכל תוכנה להגדיר באופן שונה את אסטרטגיית שליחת המידע , ככה שיכולים להיות מן הסתם הבדלים בביצועים של השונים, ופעם באמת היה יתרון ל AZAREUS בתחום, לא יודע עד כמה זה תקף היום, והאם בכלל נעשו השוואות בנושא (די קשה לעשות גם ככה).

פורסם
  • מחבר

עזוב אותו אחי....הוא ניסה לעזור.... אני לוקח ת'אשמה....

בכל מקרה...הסבר סבבי ICEBREAK... באמת אבל קשה להחליט מה יותר טוב... כי זה תלוי ביותר מידי גורמים...

מה שמעצבן עכשיו זה שהוספתי ל-2 ההורדות שלי עוד איזה 3 או 4 הורדות קטנות של עד 100 מגה כל אחת...

וקרה משהו להורדה המרכזית שלי...

:kopfpatsch:

תחת עמודת TRACKER..... כתוב לי SCRAPE ERROR..... מה זה אומר לעזאזל?! ומישהו יודע איך לטפל בזה?

האם זה באמת נגרם בגלל שהוספתי "יותר מיד הורדות בו זמנית"???

פורסם

גם אני ממליץ על ABC, במיוחד בגלל הפיצ'ר שאפשר להפסיק לשתף קובץ אחרי 30 דקות מהרגע שהורדת אותו (בלי קשר ל-ratio שלך). יש את הפיצ'ר הזה בקליינטים אחרים?

ABC רצה מהר מאוד גם על מחשב 500 מגהרץ כך שאין טעם להיכנס ללחץ מאי-יעילות פייתון בעליל. אזוראוס זוחלת שם.

פורסם

א. לא נראה לי שיש פה מבצע של "לקחת את האשמה".. למשתמש שעובר על החוקים באופן מופגן שוב ושוב מגיע...

ב. חשוב כמו ב EMULE להגביל את מהירות ה UPLOAD מן הסתם (ב AZAREUS מומלץ לא להגביל את ה UPLOAD הראשי של התוכנה, כמו ב EMULE, אבל כן להגביל כל TORRENT לבד למהירות סבירה...) ואין יותר מדי לעשות בארץ עם ה UPLOAD המוגבל שיש לנו, ולהוריד הרבה דברים ביחד מן הסתם יפגע במהירות של כולם... האפשרות הכי טובה זה כמובן לשדרג את ה UPLOAD, אבל זה הרבה $$$ כרגע.

ג. אתה לא צריך לשאול כל דבר פה, אפשר לחפש בגוגל לפעמים, למשל את הצמד "SCRAPE ERROR":

A scrape error is not critical at all (it just means the tracker will not tell you the total number of seeds and peers in the swarm).

או במילים אחרות זה כלום..

פורסם
  • מחבר

גם אני ממליץ על ABC, במיוחד בגלל הפיצ'ר שאפשר להפסיק לשתף קובץ אחרי 30 דקות מהרגע שהורדת אותו (בלי קשר ל-ratio שלך). יש את הפיצ'ר הזה בקליינטים אחרים?

ABC רצה מהר מאוד גם על מחשב 500 מגהרץ כך שאין טעם להיכנס ללחץ מאי-יעילות פייתון בעליל. אזוראוס זוחלת שם.

תודה רבה לך על התגובה אחי...אבל.....למה להיות LEECHER?..... למה שתפסיק לשתף קובץ אחרי 30 דקות? חלאס להיות ישראלים....לא יפה... :nono:

ICE BREAK.... חן חן לך...

האמת שכן הגבלתי ב SETTINGS את ה UPLOAD ב AZAREUS..... בהתחלה הוא היה על איזה 300 ומשהו :] ... הורדתי אותו לאיזה 100... למרות שלאף אחד מאיתנו אין כזו חיה....

לגבי ה SCRAPE ERROR....צודק אחי....פשוט הייתי ב" DUDA" לגמריי....ושכחתי שאפשר לגגל כל דבר! ....אני אעשה זאת בפעם הבאה...

[מוזר אגב...כי איך שקיבלתי SCRAPE ERROR -אז גם הפסיקה ההורדה...כך שלא הבנתי מה קורה]

אגב... ICEBREAK...תמיד היית אחראי על הפורום? אני זוכר אותך עוד עם האווטר של BONO 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים