עבור לתוכן

הודעת שגיאה בביטורנט-"Likely faulty socket selector"-למבינים?!

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים!

רק ביומיים האחרונים החלטתי לנסות את הביטורנט [של AZUREUS לפי המלצה] ולהרפות טיפה מהאימיול. [אולי במיוחד כי אני לא מוצא שם כל דבר]

התקנתי ת'תוכנה... ולאחר איזה 2-3 דקות תפעול שלה...קיבלתי הודעה אוטומטית שהפנתה אותי ללינק הבא:

http://azureus.aelitis.com/wiki/index.php/LikelyFaultySocketSelector

לא הבנתי בדיוק מה הקטע....והאם זה יכול לפגוע במהירות ההורדה שלי. SAFE MOD? WTF? הביטורנט שלי ב SAFE MOD?

מישהו פה עוד קיבל את ההודעה הזו והתגבר עליה?

שאלות בונוס :s05: :

אומרים ב FAQ של אתר הביטורנט של אזורוס שדווקא לא לבחור בפורט הרגיל 6881 -אלא אחר! יענו זה BLACKLISTED...גם אתם שיניתם? או השארתם?

מה זה אומר שתחת עמודת ה TRACKER -כתוב לי לא מקוון....ובקובץ אחר כתוב לי עובד?

מישהו גם יכול לומר לי איך אני מוודא אם הקובץ שאני מוריד=אמיתי או זיוף? [קשור למספר האש או משהו?]

סליחה על הבורות...אבל קשה לי פשוט ללמוד ת'תוכנה לבד!

תודה רבה לעוזרים! :xyxthumbs:

פורסם

תוריד BITLORD :hi:

פורסם
  • מחבר

פחחח... יפה ..עוד מישהו שער בשעות האלה...

אולי יש לך טיפ שיותר יעזור ? ... זה כאילו לומר למישהו שיש לו בעיה במחשב - "תעשה פורמט" ... :P

שמתי לב שאזורוס מאוד פופולרית...אבל זה לא הנושא...

מה עם שאלות הבונוס אגב? ;D

פורסם

תשמע, אזורוס זה הביטורנט הכי לא טוב

תוריד BITLORD מפה: http://www.download.com/BitLord/3000-2196_4-10379393.html?tag=lst-0-1

וכל הבעיות יפתרו

(אל תשחק עם ההגדרות, פשוט תתקין ותשתמש)

אפשר לשאול מאיזה אתר אתה מוריד?

פורסם
  • מחבר
link=topic=160452.msg1354838#msg1354838 date=1136342449]

תשמע, אזורוס זה הביטורנט הכי לא טוב

תוריד BITLORD מפה: http://www.download.com/BitLord/3000-2196_4-10379393.html?tag=lst-0-1

וכל הבעיות יפתרו

(אל תשחק עם ההגדרות, פשוט תתקין ותשתמש)

אפשר לשאול מאיזה אתר אתה מוריד?

OMRIJ-שיניתי את הפורט ל-5662....ופתאום באחת ההורדות - הסטטוס של ה TRACKER [שאני עדיין לא יודע מה זה בדיוק]- השתנה ל-"עובד"..

אוקיי....לא יזיק לי לנסות את ה BITLORD... למרות שבכל מיני אתרים...גם ב DOWNLOAD.COM הכי פופולרי זה האזורוס הזה...

תסכים איתי שטיפה קשה לבחור תוכנה לאור כל אחד שממליץ על משהו אחר לגמרי ...ולאור אתרי הבית של התוכנות האלה שכל אחד עם כותרת- "ה CLIENT הכי מהיר!"

וכו' וכו'...

מאיזה אתר אני מוריד?

אני רק נכנסתי ל"קטע" עכשיו...ויש לי רשימה של כמה אתרים:

Isohunt

mininova.org + newnova.org

The pirate bay

TorrentBox

Toeewntreactor

Torrentspy

אלה האתרים שאני יודע על קיומם ...ורק בערך איזה שניים מהם מצאו לי משהו על Chronicles of Riddick PC .... די היה קשה למצוא את זה...

יש לך תגובה לגבי זה?

תודה!

נ.ב-אני תמיד תמיד תמיד קונה משחקים [עכשיו בדרך אלי מאיביי COD2 collectors edition +BF2:Special Forces...אבל ל RIDDICK אין שום מולטיפלייר

אז אני לא חושב שכדאי להשקיע בו...]

פורסם

אל תתקרב ל-BITLORD שהוא קליינט שנחסם בהרבה אתרים להורדות. הוא גם חרא של קליינט והעתקה אחד לאחד של קליינט אחר.

פורסם

אני מרוצה מאוד מאזוראוס

בסופו של דבר המהירויות תלויות בעיקר בטראקרים ולא בתוכנה בה אתה משתמש

ההמלצה לפורט עפ"י רוב האתרים היא בטווח של 49152-65535

פורסם

א. תוריד אזכורים לאתרי BITTORRENT?

ב. בכל תוכנת P2P, בין אם זה EMULE או BITTORREN או מה לא, ההמלצה היא תמיד לשנות את ה DEFAULT PORT למשהו אחר...

ג. הבעיה שיש לך יכולה להיות קשורה ל JAVA שמותקן לך במחשב... תנסה להתקין את ה JAVA 1.5 האחרון שיש כרגע, ואז לפעול על פי ה FAQ הנ"ל ולנסות להפעיל שוב את ההגדרות הרגילות.

ד. כאשר TRACKER לא עובד, אם תיכנס לפרטים הוא יתן לך את ה ERROR שבגללו הוא לא מצליח להתחבר (או שהוא כרגע לא עובד, או שהוא חוסם אתך בגלל בעיה כלשהיא, למשל במקרה זה, שהוא לא מוכן לעבוד עם PORTS רגילים).

ה. AZAREUS פופלרית, אבל לאחרונה הרבה נוטשים אותה בגלל שהיא די מסיבית מבחינת צריכת משאבים וגם די מסורבלת בכללי (במיוחד למתחילים), ואת יתרון המהירות שהיה לה פעם, אחרים הצליחו להדביק. אני אישית משתמש ב BITCOMET, וגם ה UTORRENT החדש די מומלץ, קל ופשוט.

פורסם
  • מחבר

א. תוריד אזכורים לאתרי BITTORRENT?

ב. בכל תוכנת P2P, בין אם זה EMULE או BITTORREN או מה לא, ההמלצה היא תמיד לשנות את ה DEFAULT PORT למשהו אחר...

ג. הבעיה שיש לך יכולה להיות קשורה ל JAVA שמותקן לך במחשב... תנסה להתקין את ה JAVA 1.5 האחרון שיש כרגע, ואז לפעול על פי ה FAQ הנ"ל ולנסות להפעיל שוב את ההגדרות הרגילות.

ד. כאשר TRACKER לא עובד, אם תיכנס לפרטים הוא יתן לך את ה ERROR שבגללו הוא לא מצליח להתחבר (או שהוא כרגע לא עובד, או שהוא חוסם אתך בגלל בעיה כלשהיא, למשל במקרה זה, שהוא לא מוכן לעבוד עם PORTS רגילים).

ה. AZAREUS פופלרית, אבל לאחרונה הרבה נוטשים אותה בגלל שהיא די מסיבית מבחינת צריכת משאבים וגם די מסורבלת בכללי (במיוחד למתחילים), ואת יתרון המהירות שהיה לה פעם, אחרים הצליחו להדביק. אני אישית משתמש ב BITCOMET, וגם ה UTORRENT החדש די מומלץ, קל ופשוט.

א.לא הבנתי מה הכוונה- להוריד אזכורים לאתרי BITTORRENT?

ב.שיניתי את ה DEFAULT PORTS.... אולי ננסה לעשות אותו דבר באימיול! אתה חושב שזה יעזור למהירות ההורדה? או שיעזור למספר החיבורים? או ביחד ? ;D

ג.המחשב פורמט לפני שבוע... לפני שהתקנתי את אזורוס........התקנתי את JAVA מאותו לינק ... 1.5. ... מה הכוונה לנסות להפעיל את ההגדרות הרגילות? הגדרות של מה?

ד.סבבה...הבנתי לגבי ה TRACKER וה ERROR

ה.ממ... באמת אזורוס לוקחת כמעט איזה 70 מגה זכרון! ..... מה שונה בתוכנות האחרות שהזכרת חוץ משימוש נמוך במשאבים? איך הן יותר טובות\מהירות?

ו.תודה רבה לך :xyxthumbs:

פורסם

א. רשמת רשימה ארוכה של אתרי TORRENT למעלה.

ב. יעזור ? לא נראה לי יותר מדי.

ג. רשום ב FAQ שברגע שאתה מקבל את ההודעה שרשמת בטופיק, הוא יפעל במצב הזה (SAFE MODE) תמיד, אז שתסיר איזה שורה בהגדרות.. תקרא שם.

ה. הסיבה לזה היא כי AZAREUS משתמשת ב JAVA (בניגוד לשאר התוכנות הנורמליות), שזה כבר לוקח הרבה משאבים, ובלי קשר התוכנה מסורבלת.

פורסם

ה ABC משתמש ב PYTHON שזה גם לא שיא היעילות / חסכון במשאבים (לעומת C++ ש BITCOMET ו UTORRENT משתמשים), וגם זה נראה לי מבוסס על BITTORRENT המקורי גרסא 3 ולא 4, לא ?

פורסם
  • מחבר

א. רשמת רשימה ארוכה של אתרי TORRENT למעלה.

ב. יעזור ? לא נראה לי יותר מדי.

ג. רשום ב FAQ שברגע שאתה מקבל את ההודעה שרשמת בטופיק, הוא יפעל במצב הזה (SAFE MODE) תמיד, אז שתסיר איזה שורה בהגדרות.. תקרא שם.

ה. הסיבה לזה היא כי AZAREUS משתמשת ב JAVA (בניגוד לשאר התוכנות הנורמליות), שזה כבר לוקח הרבה משאבים, ובלי קשר התוכנה מסורבלת.

א.אתה מתכוון לזה שאני אמחוק את הרשימה? יענו אסור לאזכר אותה בפורום?

ב.אוקיי... אז לא יעזור

ג.אוקיי...אז אם אני אסיר את השורה הזאת כמו שכתוב... זה יחזור למוד הרגיל? ההגיון אומר שזה יחזור שוב ל SAFE MODE....לא? בכלל ... מה קורה שמה

ב SAFE MODE? זה מזיק להורדה?

ה.הבנתי אותך... JAVA באמת לוקחת משאבים.... טוב... אז נראה...אולי ננסה את UTORRENT... אבל אני סקפטי לגבי זה -שבתוכנה אחרת זה ירד מהר יותר..

עדיין לא הבנתי אם יש שוני בין התוכנות במהירות ההורדה [חוץ מאשר משאבים].

תודה על התגובות...

אתם בסדר :yelclap:

פורסם

תשאר עם איזה תוכנה שאתה רוצה אבל תוריד מאתר טורנט פרטי כמו torrentleech.org שצריך הזמנה כדי להירשם וזה מוריד בטיל!

תבקש מ si-nom בפרטי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים