עבור לתוכן

פתיחת פורטים בALCATEL או בEDIMAX אני לא בטוח איזה מהם זה הראוטר

Featured Replies

פורסם

טוב זה העיניין כבר חרשתי כל אתר באינטרנט כל פינה כל חור אני כבר לא יודע מה לעשות...

אז ככה זה הסיפור היה לי מחשב עם מודם של ALCATEL מדגם SPEED TOUCH HOME היה אינטרנט הכל עבד חלק...

עכשיו הכנסנו עוד מחשב לבית... בעזרת מדריך הפכתי את המודם מדגם SPEED TOUCH HOME ל SPEED TOUCH PRO ...

שעכשיו לפי מה שהבנתי הוא ראוטר לשתי המחשבים... מפה לשם לא אני התקנתי את הרשת אבל הוסיפו לי עוד מכשיר שמחובר בין המודם למחשבים

מכשיר של EDIMAX שלפי מה שהבנתי הוא "סוויץ" שאני לא יודע מזה.... אני לא יודע איזה דגם הסוויץ אני רק יודע שכתוב עליו EDIMAX broadband router... האינטרנט עובד בשני המחשבים הכל חלק ויפה אין שום בעיה... חוץ מבעיה אחת... תוכנות הורדה ובמיוחד אימיול... יש לי ID נמוך ומזהה נמוך והעיניין לא זז... חרשתי כל מדריך שמאצאתי ולא הצלחתי כלום הכל לא הבנתי אני חייב שיסבירו לי מה לעשות בשביל לפתוח את הפורטים בפיירוול שנמצא בתוך הסוויץ או הראוטר ויגידו לי איך פותחים שם את הפורטים בשביל שהכל יעבוד .. בקשה מי שמבין בזה תצילו אותי כבר כי אני כבר לא יכול להתעפק מלשבור את המחשב....

אם זה עוזר יש לי WINDOWS XP באנגלית אני לא יודע אם זה SP1 או SP2

אם אני לא טועה אני מחובר לשרת של 014

המודם פועל על כרטיס הרשת

וזהו אם תרצו לדעת עוד משהו באלוהים שאני בודק את האשכול הזה כל חצי שעה מרוב שאני נואש[

אם מישהו יכול לעזור לי באיסיקיו אני יודה לו מאדדדדד 308900694 ואם לא אז תכתבו לי פה ונדבר דרך פה...

תודההה רבה רבה למי שינסה לעזור

פורסם

הEDIMAX זה ראוטר (אמרת בעצמך לא? BROADBAND ROUTER) ולא סוויץ'. תהפוך את המודם שלך בחזרה למודם רגיל ולא נתב, ותקרא בסטיקי את המדריך להגדרת ראוטר EDIMAX.

ותערוך בבקשה את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

הנה תיקהתי תכותרת ..

עכשיו נאי לא מבין אתה בטוח שהEDIMAX זה ראוטר ? זה בטוח בטוח כי אני לא סגור על זה בכללל....

ונגיד שכן.. אז עכשיו אני צריך להפוך את המודם בחזרה למודם כי עכשיו הוא במצב של נתב או ראוטר לא יודע איך קוראים לזה...

ואני לא יודע איך הופכים אותו בחזרה אז אם אתה יכול בבקשה להפנות אותי לאיזה מדריך אול הסביר לי...

ונגיד שעשיתי הכל.. זה עדיין לא עונה לי לשאל איך אני פותח בהם את בפורטים בפיירוול המובנה

פורסם
  • מחבר

טוב עכשיו הכל מובן לי ולא נראה לי שיהיה לכם בעיה לעזור לי פה...

כמו שאמרתי יש לי מודם של ALCATEL שהפכתי אותו לראוטר וראוטר של EDIMAX.....

עכשיו דיברתי אם האיש שעשה לי את הרשת בבית והוא אמר לי שהALCATEL משמש ראוטר וEDIMAX רק משמש סוויץ....

יש לי EDIMAX מאחורה חמש חורים...

חור אחד שקוראים לו WAN ועוד 4 חורים למחשבים כאילו....

אז החור של הWAN ריק לא מחובר אליו שום דבר...

המודם של ALCATEL ושני המחשבים מחוברים לחורים של המחשבים כאילו לחור 1 2 ו3

אז לפי מה שהבנתי הEDIMAX שלי משמש רק סוויץ והALCATEL משמש פה בתור ראוטר....

אז עכשיו או שתסבירו לי איך פותחים את הפורטים בתוך הALCATEL או שתסבירו לי איך הופכים את הEDIMAX לראוטר במקום הALCATEL

פורסם
  • מחבר

אז מישהו יכול להסביר ליח איך אני פותח פורטים בראוטר של אלכטל SPEED TOUCH PRO ?????

פורסם

exeptor, נוספה לך אזהרה על הקפצה. אנא קרא את חוקי הפורום. זו אזהרה 1 מתוך 3.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים