עבור לתוכן

ה6800GS AGP הגיעה לישראל (נעה)

Featured Replies

פורסם

לפי מה שהבנתי ל6800GS בAGP יהיה ניתן לפתוח צינורות

• תגובות 35
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

^^^

גם אני שמעתי שאפשר :xyxthumbs:

זאת אומרת שהוא יהיה בדיוק כמו 6800GT...

אבל 1685שח?? *** *** **** !!!

פורסם

להזכירכם ה6800GS PCI-E של EVGA התחיל בדיוק באותו מחיר בנועה. ככה שאני מאמין שהוא ירד תוך חודש חודש וחצי לסביבות ה1400.

פורסם

בעע הוא לא הצליח...

"I did try to unlock 4 additional pipelines on the card but failed even when I checked all the masked lines in Rivatuner."

פורסם

אבל התוצאה יפה מאוד לכרטיס שעולה פחות מ 1600 שקל...

פורסם

הליבה של ה GS לAGP היא NV40 שכוללת 6 ורטקסים ו16 צינורות

הליבה של הGS ל PCIE היא NV42 שכוללת 5 ורטקסים ו12 צינורות בלבד !

ולכן לא הצליחו

צריך לחכות שמישהו ינסה עם GS לAGP

פורסם

כוס אחותםם מה זה 1700 שקל??? אם זה עולה ככה באינטרנט אז כמה זה יעלה בחנות רגילה 2000?? בכלל לא הגזימו זה כולה כרטיס בינוני בתחום הביניים !! 400 שקל יותר ועוד באינטרנט איזה מעפן זה סתם חיכיתי לכרטיס הזה הייתי כבר קונה x800gt בני זונות תמיד בישראל זה כפול מחיר :pissed:

פורסם

כוס אחותםם מה זה 1700 שקל??? אם זה עולה ככה באינטרנט אז כמה זה יעלה בחנות רגילה 2000?? בכלל לא הגזימו זה כולה כרטיס בינוני בתחום הביניים !! 400 שקל יותר ועוד באינטרנט איזה מעפן זה סתם חיכיתי לכרטיס הזה הייתי כבר קונה x800gt בני זונות תמיד בישראל זה כפול מחיר :pissed:

אתה תמיד יכול לעבור לגור בחול :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מתי תבינו שזה רק בגלל שהוא חדש ואין הנתים מתחרים עוד חודש- שלוש חודשים המחיר שלו יהיה 1200+-

פורסם

מתי תבינו שזה רק בגלל שהוא חדש ואין הנתים מתחרים עוד חודש- שלוש חודשים המחיר שלו יהיה 1200+-

אתה קצת יותר מדי מגזים 3 חודשיים..!!@!! :nono:

יש רק 2 דרכים או עוד חודש גג המחיר יפול או שהוא ישאר +- אותו דבר כדי ששוק הAGP יראה שיותר טוב להתקדם לPCI-E..

פורסם

יואו תיכננתי לקנות את הכרטיס שהוא יעלו פחות או יותר כמו הpci מה הם עושים צחוק איך הם הגיעו ל 1700 זה לא הגיוני

אז מה כדאי לקנות עכשיו איזה כרטיס? לחכות חודש ש ה 6800gs ירד המחיר שלו או לקנות משהו עכשיו?

פורסם

מה זה קשור באינטרנט?

זאת חנות ממשית עם אתר{כל חנות שמכבדת את עצמה מפעילה אתר אינטרנט}.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים