פורסם 2006 בינואר 319 שנים אנשים, יש לי כמה שאלות בקשר לסדרת הGTO1) יש GTO2 לAGP? יש פה כמה שאומרים שכן, כמה שלא, בסקירת כרטיסים בפורום כתוב שכן וגם תסתכלו בלינק הזה:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4226כתוב GTO אבל הפרטים הם של GTO2 מבחינת גודל ותדר זכרונות, נכון? אה וגם זה SAPPHIRE אז זה הגיוני בגדול2) X800GTO2 אוברקלוקד עד לX850-XT-PE יצור במחשב שלי צוואר בקבוק נכון?Northwood 2.6GHZ
פורסם 2006 בינואר 319 שנים אין GTO2 ל AGP... הנתונים של ה GTO וה GTO2 זההים... חוץ מיכולת פתיחה של צינורות ב GTO2... יהיה צוואר בקבוק קטן...אבל בכל זאת תראה שיפור בביצועים...
פורסם 2006 בינואר 319 שנים אין GTO2 ל AGP... הנתונים של ה GTO וה GTO2 זההים... חוץ מיכולת פתיחה של צינורות ב GTO2... יהיה צוואר בקבוק קטן...אבל בכל זאת תראה שיפור בביצועים...
פורסם 2006 בינואר 319 שנים מחבר אין GTO2 ל AGP... הנתונים של ה GTO וה GTO2 זההים... חוץ מיכולת פתיחה של צינורות ב GTO2... יהיה צוואר בקבוק קטן...אבל בכל זאת תראה שיפור בביצועים... קיצר, אין לי PCIE אז החלום של GTO2 הלך לפח אז אופציה היחידה שנראית לי כרגע היא 68GS או אם הולכים למטה 66GT.
פורסם 2006 בינואר 319 שנים 6800GS יהיה מושלם!! הוא גם חלום :D גם לו יש פוטנציאל OC אדיר... (אבל הוא עדיין לא הגיע לישראל...תחכה עוד משהו כמו שבועיים...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.