עבור לתוכן

איך משנים את ה-Upgrade Table מתוך ה-.NET?

Featured Replies

פורסם

נדמה לי שלא ניתן לעשות זאת דרך ממשק המשתמש (או שלא חיפשתי מספיק טוב - וחיפשתי המון!) .

עם זאת, אני משתמש גם ככה באובייקט אוטומציה של הסביבה, כדי לבצע כל מני דברים מיוחדים בתחילת בניית פרוייקט ובסופו.

הבעיה היא שיש לי ב-Solution פרוייקט MSI שאמור להתקין את הכל. וכדי שהוא יסיר את קודמיו, צריך להיות בקובץ MSI בטבלה שנקראת Upgrade Table שדה מסויים שמכיל את הקוד של התוכנה (כדי שהיא תוכל לזהות גירסאות קודמות שלה).

אני -ל-א- רוצה לשנות את זה דרך Editor חיצוני כמו Orca. אני חייב שזה ייעשה בתוך הסביבה עצמה, וכנראה שאני אצטרך לעשות את זה דרך אוטומציה...

הבעיה היא שחיפשתי כבר המון ולא מצאתי שום רפרנס בגוגל לזה - בכל המקומות שמצאתי מוזכר Editor חיצוני. וזה לא מתאים לי, מבחינת מה שאני רוצה לעשות.

תודה רבה מראש על כל ניסיון לעזור :)

פורסם

עד כמה שאני זוכר יש ב- Windows Installer API פונקציות לטיפול בטבלאות של קבצי msi.

פורסם
  • מחבר

נכון. אבל זה רלוונטי לשימוש ב-MSI. אני רוצה לגרום לכך, שייווצר קובץ MSI עם הטבלה הזאת, עם השדות המתאימים, כבר לאחר תהליך ה-Build ולא לשנות את זה בדיעבד. אני משתמש ב-EnvDTE לאוטומציה של סביבת ה-ויז'ואל, ויש לי "ביד" כבר את אויבייקט הפרוג'קט המתאים (פרוייקט ההתקנה). אני יכול לגשת לProperties שלו ואני מניח שניתן איכשהו לשנות משהו בו כך שהטבלה ב-MSI הסופי תהיה מה שאני רוצה. אבל כמו שאמרתי, לא הצלחתי למצוא דרך לעשות את זה...

(יש סיכוי מסויים שזה לא אפשרי בכלל, אבל לא נראה לי סביר)

עריכה:

שאלתי את השאלה בפורומים של MSDN - אז אם התשובה מעניינת מישהו (ובהנחה שתהיה תשובה) - לבדוק בלינק הבא:

http://forums.microsoft.com/MSDN/ShowPost.aspx?PostID=187263&SiteID=1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים