עבור לתוכן

קיבלתי אתמול את ה A8n-VM CSM שאלות-->

Featured Replies

פורסם

אתמול בשמחה התחלתי להרכיב את הלוח ;D, אבל בכל זאת זו פעם ראשונה, אז כמה שאלות ???:

זה הלוח -

http://www.asus.com/search.aspx?searchitem=1&searchkey=A8N-VM+CSM

• מצוין שם משהו לגבי מאוורר CHA_FAN, מה זה? לא קיבלתי שום מאוורר עם הלוח וברור לי שזה לא המאוורר של המעבד
  • Optical Drive Audio, למה זה נועד (כתוב שזה INPUT AUDIO) אז מה בעצם השימוש המומלץ מניסיונכם?
  • קיבלתי BRACKET לחיבור FireWire, מה השימושים שלו?
  • 24-PIN POWER CONNECTOR, למארז שלי AC - http://www.arctic-cooling.com/pc_case2.php?idx=12 יש רק 20 PIN זה מספיק טוב?

פורסם

לפי השם זה חיבור 3 פנינם בלוח..(וזה קיצור של מאוורר של המארז chassis FAN....)..

אבל עם תפרט עוד קצת נבין..

הOptical Drive Audio זה לחיבור התקני מוזיקה חיצוניים למחשב..(כניסת IN כמו בכרטיס מסך רגיל..).....

ןFIREWIRE זה חיבור מהיר בדרך כלל למצלמות דיגיטליות..וכו..(קצב העברה מהיר..)..

בלוח יש לך חיבור 24 פינים...תחבר את כולם..(בעזרת מתאם..)...

אתה יכול להשאיר את זה לא מחובר..(את ה4 פינים) אבל לא מומלץ..(לפעמיים גורם לחוסר יציבות..)..

פורסם
  • מחבר

1) אתה כנראה צודק, אבל האם אני צריך לקנות chasis fan למחשב שלי? מה היעוד שלו?

2) Optical Drive Audio - מישהו משתמש בזה? יש כבר LINE IN בכרטיס הקול, אז זה מספיק לא?

3) לגבי ה24 פינים, זה בסדר, אין צורך במתאם, קראתי בהוראות היצרן. מצוין בפירוש שיש לחבר גם את ה4 פינים הנוספים.

פורסם

לא זה פשוט מאוורר רגיל שאתה קונה ומחבר אותו ליציאה הזאת..

הchasis fan זה רק השם של החיבור 3 פינים...

כן אבל היציאה השניה היא אופטית..(יותר איכותית...אבל לא נראה לי שממש תשתמש בזה..)..

פורסם

1. Chassis Fan זה אוורר למארז. כלומר אם יש לך אחד כזה במארז שיש לו חיבור מתאים, אתה יכול לחבר אותו ללוח האם.

3. 4 הפינים הנוספים מיועדים לכח עבור ה PCI-Express. לרוב הלוח יעבוד גם בלי זה. אתה מוזמן לנסות. אם לא, נסה עם מתאם. אם גם כך זה לא יציב תאלץ להחליף ספק.

פורסם

אתה לא חייב לחבר את כל ה24

על האנרמקס שלי אין הבדל עם מתאם או בלי מתאם (אנרמקס 350 )

פורסם
  • מחבר

הלוח אתמול הופעל כראוי.

אבל יש לי שאלת קונפיגורציה (HDD/CD)

יש לי HD אחד של 160GB STAT II

בנוסף יש לי עוד HD של 60GB IDE

ובנסוף צורב DVD.

מה הקונפיגורציה האידיאלית ? ( יש ללוח 4 כניסות SATA ושתי IDE, כאשר אחת מסומנת בכחול והשנייה בשחור).

פורסם

אין ממש מה להסתבך פה...

תHD הקטן אני ממליץ למערכת ההפעלה+תכנות..(במחיצות נפרדות או איך שבא לך..)..

ותגדול לכול השאר....

ותבדוק בספר של הלוח לאן לחבר אותם..(השוני בצבעים בגלל RAID....)

וכנ"ל גם תIDE..

פורסם
  • מחבר

OK, מי PRIMARY - SECONDARY ?

מי MASTER ומ SLAVE?

והפתעת אותי- לא כדאי לנצל את המהירות של SATA II לעיניין של WINDOWS + תוכנות? כלומר לעשות שם מחיצה של 40GB למשל ואת השאר לסרטים / שירים ? ובדיסק השני לשים את הDATA החשוב לי אופן אישי.

פורסם

שים את מערכת ההפעלה על הדיסק החדש המהיר יותר (שלא מהיר יותר בגלל ה SATA 2 בהכרח, אלא בגלל שהשני הוא נורא ישן).

תשתמש ב60 ג'יגה לצרכי גיבוי, או אם חסר לך נפח על הראשי.

דיסק ה SATA על פורט SATA 2 של הצ'יפסט, ושאר ההתקנים כל אחד על כבל IDE משלו. לא משנה Primary או Secondary.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים